پیام فارس

آخرين مطالب

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته مقالات

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اینکه ما مجبوریم هرازچندگاهی ساده‌ترین مسائل را به برنامه‌سازان و مجریان صداوسیما گوشزد کنیم اتفاق خوبی نیست. حداقل انتظار این است که در زمانه فعلی بساط برخی چیزها از جمله نگاه‌های جنسیت‌زده و نژادپرستانه جمع شده باشد که متاسفانه چنین نیست. 
 تنها در یک هفته گذشته شاهد رقم خوردن دو اتفاق زشت توسط مجریان ورزشی صداوسیما بودیم؛ یکی از اظهارات جنسیت‌زده عماد اعرابی مجری بخش ورزشی برنامه سلام صبح به خیر و دیگری جملات نژادپرستانه حافظ کاظم‌زاده مجری برنامه فوتبال 120. همین ابتدا باید گفت اگر فقط مورد اول بود شاید این متن نوشته نمی‌شد اما تکرار آن به نوعی دیگر در فاصله کوتاه باعث شد تصمیم بگیریم مجدد برای بار چندم تذکر بدهیم شاید دوستان حواسشان را بیشتر جمع کنند. 
هفته گذشته عماد اعرابی مجری برنامه سلام صبح بخیر در واکنش به انتشار تصاویری از حضور علی علیپور و سیاوش یزدانی دو بازیکن تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در سالن مخصوص به ارایه خدمات مربوط به زیبایی ناخن اظهارات عجیبی را علیه این دو بازیکن به زبان آورد. اما عجیب‌ترین قسمت اظهارات او جایی بود که اظهار داشت این خبر را باید همکار خانمش می‌خواند!
شاید بهتر باشد مدیران صداوسیما کلاس‌های توجیهی برای این مجری تلویزیون برگزار کنند تا دست‌کم متوجه باشد خبر مردانه/ زنانه نیست. تا به حال هیچ کس در دنیای رسانه نگفته فلان اخبار زنانه است و فلان اخبار مردانه! همچنین لازم است به او یادآوری شود که مجری تلویزیون بودن با مامور «گشت ارشاد» متفاوت است. اگر او علاقه به ورود و سرک کشیدن به مسائل شخصی افراد را دارد و آنها را به سخره می‌گیرد جایش در یک برنامه تلویزیونی نیست و بهتر است با تغییر فیلد کاری شانسش را در یک حرفه دیگر دنبال کند. 
بعد از اعرابی نوبت به حافظ کاظم‌زاده رسید. او در برنامه اخیر فوتبال 120، و در حالی که تصاویری از مارسلو ستاره برزیلی سابق رئال مادرید در حاشیه دیدار دو تیم رئال و آرسنال به نمایش درآمد ابراز امیدواری کرد که او مثل «سایر برزیلی‌ها» سر از زندان در نیاورد! این مجری صداوسیما اعتقاد دارد به هر حال همه برزیلی‌ها «یک رگ» اینچنینی دارند. این عین عبارات کاظم‌زاده است: «امیدواریم مارسلو زندانی نشود. چون او به هر حال یک رگ برزیلی دارد و برزیلی‌ها هر لحظه ممکن است کاری کنند که پشت میله‌های زندان ببینیمشان!»
اظهارنظر نژادپرستانه کاظم‌زاده احتمالا با اشاره به اتفاقی است که اخیرا برای دنی آلوز رخ داد و قبل‌تر از آن برای روبینیو به وقوع پیوسته بود. این دو ستاره برزیلی مدتی است با اتهامات مربوط به تجاوز روبه‌رو شدند. اما اینکه مجری صداوسیما در یک برنامه پرمخاطب به خاطر دو نمونه پرونده کل مردم برزیل را دارای پتانسیل تبدیل شدن به مجرم می‌داند بسیار عجیب و غیر قابل تحمل است. این اظهارات مصداق بارز توهین نژادی است و در هر جای دنیا با محکومیت شدید رسانه‌ها و برخورد مدیران بالادستی مواجه می‌شود. 
متاسفانه همانطور که مدیران صداوسیما واکنش خاصی به اظهارات جنسیت‌زده اعرابی نشان ندادند در مورد توهین کاظم‌زاده به مردم برزیل هم توضیحی ارایه نکردند. البته این انتظار منوط به آن است که مدیران صداوسیما متوجه شده باشند که چنین خطایی صورت گرفته است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رضایت رییس فدراسیون ووشو از شرایط سالن برگزاری مسابقات قهرمانی‌کشور جوانان و گروه‌های سنی در شیراز

کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها و هلاکت سه نظامی ارتش رژیم/ ابوعبیده: سرنوشت اسیر اسرائیلی همچنان نامشخص است/ انهدام یک پهپاد دیگر آمریکا توسط انصارالله یمن/ بیش از 50 درصد صهیونیست‌ها خواهان توقف جنگ و بازگرداندن اسرا هستند

تصاویر؛ عطر بهار نارنج، جان شیراز را تازه می‌کند

صهیونیست‌ها از وحدت مسلمانان واهمه دارند

برگزاری پیش همایش جشنواره شعر «آستانه خورشید» در حرم مطهر سید علاءالدین حسین شیراز

حرم مطهر شاهچراغ میزبان نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور

نمایشگاه عکس آیت‌الله طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

وظیفه مسئولان گره گشایی از کار مردم است

سعدی صدای رنج تهیدستان و پیام‌آور مهر بود

پدر ادبیات ناصح؛ سایه بلند سعدی بر زبان و زیست ما

شیراز با تالو و ساندا به پیشواز اردیبهشت رفت

سعدی؛ آمیزه‌ای بی‌نظیر از وحی و حکمت ایرانی

معرفی ایران به عنوان نماد صلح، با تکیه بر میراث سعدی

به همت خیریه خلیل عقاب از ترویج کنندگان فرهنگ پهلوانی تجلیل شد

سعدی؛ از شعار تا عمل در مدیریت شهری

عکس سال 2025؛ مامان حالا می‌توانم اشک‌هایم را پاک کنم؟

معمای ولادیمیر

آیا نتانیاهو بازنده مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود؟

روحش را به دست گرفت؛ درباره فاطمه، عکاسی که در بمباران اسرائیل شهید شد

مدیرکل ارشاد فارس: بازگشت به سعدی، بازگشت به گفت‌وگوی اصیل انسانی‌است

سعدی را در مدرسه و رسانه بازخوانی و بازآفرینی کنیم

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

دست دوستی سعودی

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

تاثیرات مغزها در بدن انسان

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

نجات در دل تاریکی؛ عملیات 10 ساعته برای بازگرداندن 19 کوهنورد گرفتار در کندازی

وزیر راه و شهرسازی:پروژه 234 واحدی مسکن نایین تعیین تکلیف شد

روسیه و اوکراین 500 اسیر جنگی را مبادله کردند

وحید نام‌نیک سرپرست مدیرعاملی پتروشیمی صدف شد

تبادل مجدد اسرا بین روسیه و اوکراین

تقدیر از مبلغ هجرت روستای حاجی آباد تویسرکان

امام جمعه شیراز: خوب فهمیدن سعدی در گرو آشنایی با وحی، قرآن و حدیث است

نوکری حضرات معصومین (ع) بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است

وزیر میراث‌ فرهنگی: سعدی، سفیر صلح ایران در جهان

تجلیل جهانی از سعدی در شیراز

آغاز بیست و هشتمین پاسداشت جهانی استاد سخن در شیراز

میراث سعدی باید در همه ابعاد زندگی جاری شود

استاندار فارس: سعدی باید در مدرسه، مسجد و مدیریت بازآفرینی شود

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها