پیام فارس

آخرين مطالب

شیراز با تالو و ساندا به پیشواز اردیبهشت رفت اجتماعي

شیراز با تالو و ساندا به پیشواز اردیبهشت رفت
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رقابت های ووشو جوانان و نوجوانان کشور انتخابی تیم ملی دیروز در سالن شهید آیت الله دستغیب شیراز آغاز شد.
در این رقابت ها که با شرکت 800 ورزشکار از نقاط مختلف کشور برگزار می شود، نفرات برتر به مسابقات المپیک تابستانی 2026 ژاپن اعزام خواهند شد.
این تورنمنت امروز یکشنبه در رده سنی جوانان و سه شنبه و چهارشنبه در رده سنی نوجوانان و نونهالان ادامه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ووشو یکی از ورزش‌های رزمی چین است که امروزه در بسیاری از کشورهای جهان به‌عنوان یک‌رشته پرطرفدار شناخته شده و فدراسیون جهانی دارد.
کلمه چینی ووشو به‌عنوان هنرهای رزمی این کشور است که دارای سبک‌ها و تکنیک‌های خاصی است و شیوه مبارزه و اجرای حرکات ووشوکاران در هر سبکی متفاوت است و با لباس مخصوص و کلاه ایمنی برگزار می شود.
این رشته با هدف سلامتی جسم و دفاع شخصی دنبال می شود و سبک تالو ( نمایش فرم )‌و ساندا ( مبارزه )‌سبک های اصلی این رشته هستند. فارس در ساله ای گذشته در زمینه قهرمان پروری موفق عمل کرده است

پیام فارس

رئیس فدراسیون ووشو ایران با اشاره به اینکه استان فارس بیشترین تعداد ورزشکار در این رشته را دارد، خاطرنشان کرد: هیات جدید ووشو استان با عزمی راسخ در جهت پیشرفت و رساندن این رشته به جایگاه واقعی اش در فارس تلاشی ویژه دارند.
امیر صدیقی افزود: با توجه به اینکه فارس ورزشکاران پرافتخاری در رشته ووشو دارد و همچنین با نزدیک شدن به مسابقات قهرمانی آسیا، با درخواست هیات ووشو فارس برای برگزاری مسابقات انتخابی در شهر شیراز موافقت کردیم.
وی ادامه داد: گذشته از اینکه این فصل زمان بسیار مناسبی برای برگزاری این رویداد ورزشی در شهر شیراز بود، الحق والنصاف میزبانی شیراز در این مسابقات تا به اینجای کار بسیار ارزشمند و دلنشین بوده است.
رئیس فدراسیون ووشو ایران با اشاره به اینکه فارس در ساله ای گذشته در زمینه قهرمان پروری موفق عمل کرده، گفت: مشخصا نگاه و رویکرد هیات ووشو فارس در بحث توسعه و استعدادیابی این رشته قابل تقدیر است که همین عامل قطعا تأثیرات مثبتی در این رشته در سطح کشور و فارس خواهد داشت.
امیر صدیقی شیراز را شایسته میزبانی رویدادهای بین المللی ووشو خواند و اظهار کرد: ظرفیت و پتانسیل بالای شیراز با زیرساخت های مناسبی که دارد این شهر را تبدیل به یکی از پایگاه های اصلی رشته ووشو برای اخذ میزبانی مسابقات کشوری و بین المللی خواهد کرد.
وی در پایان ضمن سپاس از تمامی افرادی که در برگزاری هرچه بهتر این رویداد ورزشی نقش آفرینی کردند، بیان کرد: همانطور که شور و شوق ورزشکاران را در سالن مسابقات مشاهده می کنید نشان دهنده این است که تا چه اندازه سطح مسابقات بالاست و تمامی ورزشکاران و مربیان از نحوه مطلوب برگزاری این رویداد ورزشی در شیراز ابراز رضایت دارند. ووشو می تواند راهی برای ایجاد روابط بهتر بین دو کشور ایران و چین باشد

پیام فارس

wuyiqinzi‎ استاد ووشوی چینی با بیان اینکه بسیار خوشحالم که می بینم ووشو در ایران تا این اندازه طرفدار و ورزشکار دارد، گفت: ووشو می تواند راهی برای ایجاد روابط بهتر بین دو کشور ایران و چین باشد.
وی افزود: رشته ووشو در المپیک حضور دارد و با پتانسیلی که از جوانان ایرانی دیده ام مطمئنم که می توانند در بزرگترین رویداد ورزشی دنیا بدرخشند و افتخارآفرینی کنند.. امیدوارم شیراز در آینده ای نزدیک میزبان مسابقات کشوری و همچنین بین المللی ووشو باشد

پیام فارس

رئیس کمیته مسابقات و لیگ فدراسیون ووشو از میزبانی مطلوب شیراز خبر داد و گفت: تعداد بالای ورزشکاران ووشو در شیراز و نیروی انسانی با کیفیتی که در این رشته ورزشی در فارس وجود دارد در کنار هیات کاربلد استان و زیرساخت های مناسب، شرایطی ایجاد کرد تا میزبانی مسابقات انتخابی را به شیراز دهیم و هم اکنون شاهد برگزاری با کیفیت این مسابقات هستیم.
مهدی خانی خاطرنشان کرد: این مسابقات مسیر ورود به تیم ملی جوانان برای جضور در المپیک جوانان در سال 2026 که قرار است در ژاپن برگزار شود می باشد.
وی افزود: در نظر داشتیم که رده های سنی پایه در مسابقات بین المللی محک جدی بخورند و برای حضور در المپیک بزرگسالان به آمادگی بالا و تجربه کافی دست یابند.
خانی با تأکید بر اینکه فارس پتانسیل بالایی در رشته ووشو دارد، عنوان کرد: به تیم فارس به جهت میزبانی و وجود ورزشکاران مستعد و پرتعداد در این رشته ورزشی اجازه حضور دو تیم را دادیم که امیدواریم بتوانند از این ظرفیت به نحو احسن بهره ببرند.
وی در پایان گفت: امیدوارم شرایطی مهیا شود تا شیراز بتواند میزبان مسابقات کشوری و همچنین بین المللی ووشو در آینده ای نزدیک باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رضایت رییس فدراسیون ووشو از شرایط سالن برگزاری مسابقات قهرمانی‌کشور جوانان و گروه‌های سنی در شیراز

کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها و هلاکت سه نظامی ارتش رژیم/ ابوعبیده: سرنوشت اسیر اسرائیلی همچنان نامشخص است/ انهدام یک پهپاد دیگر آمریکا توسط انصارالله یمن/ بیش از 50 درصد صهیونیست‌ها خواهان توقف جنگ و بازگرداندن اسرا هستند

تصاویر؛ عطر بهار نارنج، جان شیراز را تازه می‌کند

صهیونیست‌ها از وحدت مسلمانان واهمه دارند

برگزاری پیش همایش جشنواره شعر «آستانه خورشید» در حرم مطهر سید علاءالدین حسین شیراز

حرم مطهر شاهچراغ میزبان نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور

نمایشگاه عکس آیت‌الله طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

وظیفه مسئولان گره گشایی از کار مردم است

سعدی صدای رنج تهیدستان و پیام‌آور مهر بود

پدر ادبیات ناصح؛ سایه بلند سعدی بر زبان و زیست ما

شیراز با تالو و ساندا به پیشواز اردیبهشت رفت

سعدی؛ آمیزه‌ای بی‌نظیر از وحی و حکمت ایرانی

معرفی ایران به عنوان نماد صلح، با تکیه بر میراث سعدی

به همت خیریه خلیل عقاب از ترویج کنندگان فرهنگ پهلوانی تجلیل شد

سعدی؛ از شعار تا عمل در مدیریت شهری

عکس سال 2025؛ مامان حالا می‌توانم اشک‌هایم را پاک کنم؟

معمای ولادیمیر

آیا نتانیاهو بازنده مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود؟

روحش را به دست گرفت؛ درباره فاطمه، عکاسی که در بمباران اسرائیل شهید شد

مدیرکل ارشاد فارس: بازگشت به سعدی، بازگشت به گفت‌وگوی اصیل انسانی‌است

سعدی را در مدرسه و رسانه بازخوانی و بازآفرینی کنیم

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

دست دوستی سعودی

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

تاثیرات مغزها در بدن انسان

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

نجات در دل تاریکی؛ عملیات 10 ساعته برای بازگرداندن 19 کوهنورد گرفتار در کندازی

وزیر راه و شهرسازی:پروژه 234 واحدی مسکن نایین تعیین تکلیف شد

روسیه و اوکراین 500 اسیر جنگی را مبادله کردند

وحید نام‌نیک سرپرست مدیرعاملی پتروشیمی صدف شد

تبادل مجدد اسرا بین روسیه و اوکراین

تقدیر از مبلغ هجرت روستای حاجی آباد تویسرکان

امام جمعه شیراز: خوب فهمیدن سعدی در گرو آشنایی با وحی، قرآن و حدیث است

نوکری حضرات معصومین (ع) بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است

وزیر میراث‌ فرهنگی: سعدی، سفیر صلح ایران در جهان

تجلیل جهانی از سعدی در شیراز

آغاز بیست و هشتمین پاسداشت جهانی استاد سخن در شیراز

میراث سعدی باید در همه ابعاد زندگی جاری شود

استاندار فارس: سعدی باید در مدرسه، مسجد و مدیریت بازآفرینی شود

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها