دین اسلام با رغبت و خواست مردم ایران در این سرزمین گسترش یافت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین نوروزپور بعدازظهر پنجشنبه در کارگاه آموزشی هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه استان قم با اشاره به جایگاه والای امامزادگان در گسترش معارف اسلام و قرآن گفت: در دوران حضور امامزادگان در میان مردم، آنان واسطه فیض، برکت و تعلیم دین الهی بودند و نقش مهمی در انتقال مفاهیم دینی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه دین اسلام با رغبت و خواست مردم ایران در این سرزمین گسترش یافت، افزود: برخلاف برخی ادعاها، ایرانیان با تمایل قلبی خود به اسلام گرویدند و در برابر تهاجمات مغول نیز از ایمان خود دست نکشیدند.
نوروزپور با اشاره به ورود دو کاروان بزرگ سادات به ایران در طول تاریخ، اظهار کرد: یکی از این کاروانها همراه با حضرت فاطمه معصومه (س) وارد ایران شد که به دعوت مردم انجام گرفت و امام رضا (ع) نیز با علم امامت میدانستند که خواهرشان به مشهد نخواهند رسید، اما مقدمات این هجرت را فراهم کردند.
وی با استناد به بیان امام صادق (ع) درباره دفن بانویی از اهل بیت در قم، این شهر را مرکز نشر معارف اهل بیت (ع) خواند و گفت: وجود حرم بر مزار امامزادگان دلیلی بر جایگاه علمی، دینی و تأثیرگذاری شخصیت آن بزرگواران است.
مدیرکل بقاع متبرکه سازمان اوقاف با اشاره به شناسایی 40 هزار نفر از سادات در ایران، تصریح کرد: دشمنی بنیامیه و بنیعباس با نسل پیامبر (ص) باعث شده بسیاری از سادات، سیادت خود را پنهان کنند، اما وعده الهی در سوره کوثر، مصداقی روشن از بقای نسل پیامبر اسلام (ص) است.
وی با تأکید بر اهمیت خدمتگزاری در بقاع متبرکه افزود: ما خادمان این دستگاه الهی هستیم و زائران، مهمانان اهل بیت (ع) به شمار میروند؛ بنابراین خدمت به آنها وظیفهای مقدس و خطیر است.
نوروزپور تأکید کرد: تأمین آرامش و رفاه خدام و فراهمسازی زیرساختهای خدماتی، در ارتقای کیفیت خدمترسانی به زائران تأثیر مستقیم دارد و خدام باید همانند میزبانان مهربان با زائران رفتار کنند.
وی همچنین نقش خدام در مدیریت فضای معنوی بقاع را بسیار حیاتی خواند و گفت: ظاهر و رفتار خدام نمایانگر سطح مسئولیتپذیری آنهاست و زائران همانند مهمان خانههای ما هستند و برخورد محترمانه با آنان، شأن خادمی را متبلور میسازد.
مدیرکل بقاع متبرکه کشور در ادامه خواستار بسترسازی برای حضور خدام افتخاری بیشتر در بقاع متبرکه شد و افزود: این افراد ظرفیت اجتماعی بزرگی هستند که میتوانند در خدمترسانی به زائران، نقشآفرینی مؤثرتری داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به ضرورت توجه به جزئیات امور در مدیریت بقاع گفت: حتی کوچکترین نکات در فضای بقاع میتواند زمینهساز انس و علاقهمندی بیشتر مردم به این مکانهای مقدس شود. همچنین صرفهجویی در منابع، بهویژه آب و انرژی، باید بهعنوان الگویی از دینداری در رفتار خدام و متولیان نمود داشته باشد.
کد خبر 6438285
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲:۳۷
-
۱۲ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946104/