پیام فارس

آخرين مطالب

گام بلند شهرداری آبادان با احداث کارخانه جدید آسفالت، مخزن قیر و کارخانه بازیافت نخاله اجتماعي

گام بلند شهرداری آبادان با احداث کارخانه جدید آسفالت، مخزن قیر و کارخانه بازیافت نخاله
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش «جلیل مختار امروز (شنبه 23 فروردین ماه) در حاشیه بازدید از کارخانه جدید آسفالت و مخزن نگه‌دارنده 2500 تنی قیر شهرداری آبادان، با اشاره به کیفیت نامطلوب تولید آسفالت آبادان در گذشته، اظهار کرد: با توجه به اینکه کارخانه قدیم تولید آسفالت شهرداری آبادان فرسوده بود، تولید این فرآورده از کیفیت مطلوبی نیز برخوردار نبود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر شهردار و اعضای محترم شورای اسلامی شهر آبادان و اختصاص ردیف اعتباراتی از محل توسعه شهری، امروز شاهد تکمیل کارخانه و بهره برداری از کارخانه جدید آسفالت در این شهر هستیم.
مختار با بیان اینکه شهروندان آبادان شایسته داشتن خیابان‌ با کیفیت بالای آسفالت هستند، تصریح کرد: با احداث این کارخانه شاهد ارتقای سطح کیفی و کمی آسفالت و خدمات شهری از سوی شهرداری آبادان خواهیم بود.
مختار همچنین به اختصاص قیر رایگان در سال جاری به شهرداری آبادان جهت اجرای پروژه های عمرانی اشاره کرد و ابراز داشت: امسال بین یک‌هزار و 500 تا 2 هزار و 500 تن قیر رایگان به آبادان اختصاص خواهد یافت.
وی اضافه کرد: در گذشته به دلیل عدم وجود مخازن قیر در شهرداری آبادان، سهمیه قیر اختصاص یافته به این شهرداری از بین می‌رفت، اما امروز در کنار کارخانه آسفالت جدید نیز، شاهد بهره‌برداری از مخزن قیر 2500 تنی هستیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، احداث کارخانه جدید اسفالت، مخزن قیر 2500 تنی و کارخانه بازیافت نخاله ساختمانی را از اقدامات مهم شهرداری و شورای اسلامی شهر آبادان در راستای توسعه عمران شهری برشمرد و بیان کرد: شهرداری آبادان با احداث و بهره برداری از این کارخانه‌ها گام بلندی در حوزه عمران و خدمات شهری و همچنین جمع آوری نخاله‌ها از سطح شهر برداشته است و قطعا باعث ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات به شهروندان خواهد شد.
وی از اختصاص ردیف بودجه توسعه عمران شهری آبادان در بودجه ملی خبر داد و عنوان کرد: در سال گذشته به دلیل عدم پیگیری ردیف بودجه توسعه عمران شهری آبادان از بودجه ملی حذف شد اما با پیگیری‌های صورت گرفته خوشبختانه در سال‌جاری این مهم در بودجه سنواتی کشور لحاظ شد.
مختار اضافه کرد: امید است با تخصیص اعتبار توسعه عمران شهری و عقد موافقت‌نامه‌ها، شاهد ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات شهری، بهسازی و ساماندهی معابر شهر آبادان باشیم.
وی در ادامه به اختصاص 800 میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان بنادر آبادان به منظور بهسازی معابر خیابان‌های امیری و احمدآباد اشاره کرد و اذعان داشت: این اعتبار امسال در راستای بهسازی و ساماندهی معابر این 2 خیابان در قالب مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بنادر آبادان هزینه خواهد شد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، همچنین از تخصیص یک‌هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در قالب مسئولیت‌های اجتماعی پالایشگاه آبادان خبر داد و خاطر نشان کرد: این اعتبار برای بهسازی و ساماندهی معابر کوی علوانیه، ایستگاه هشت کوی بهار، بخشی از کوی فیه، چوئبده و اروندکنار اختصاص یافته است که توسط قرارگاه کربلا پیمان سپاری و در سال جاری اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943588/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ چند نکته خاص درباره مذاکرات مقطعی در مسقط

سرمقاله شرق/ خودپروری را از خیام بیاموزیم

رکوردشکنی مرگ‌ومیر ناشی از آنفلوآنزا در «کارولینای شمالی»

معضل مکمل‌های تقلبی در فروش اینترنتی و توصیه به مصرف‌کنندگان

تشخیص بیماری‌های قلبی با رادیو داروها

نماینده مجلس: فعالیت پلتفرم‌های طلا خطری بالقوه برای کشور است

سخنگوی سازمان تعزیرات: آرد و نان بی‌کیفیت نانوایی‌ها گزارش دهید

فتح قله تاریخی شاخص بورس با جهش 62 هزار واحدی

ورق قیمت‎‌ها برگشت؛ نرخ طلا و سکه صعودی شد

گرفتن مجوز و حفاری چاه جدید و افزوده شدن ظرفیت آب آشامیدنی در شیراز

سلیمی‌نمین: پزشکیان اهل نمایش سیاسی از مذاکرات نیست

◄ آزادراه شیراز اصفهان تمیزترین اتوبان ایران؛ لذت رانندگی بدون تماشای زباله!

«صیاد» همزمان با روز ارتش اکران سیار می‌شود

برگ‌های سرشماری اتباع افغانستانی در فارس از ابتدای 1404 بدون اعتبار است

خدمت شاکرانه به اهل‌بیت انسان را بزرگ می‌کند

مهابادی: گل‌ به خودی مشکوک؟ بازیکنان ما باشرف هستند

فردا؛ قطعی آب در برخی نقاط شیراز

مشکلات بوانات در دیدار با نماینده این شهرستان در مجلس بررسی شد

فرشید مددی جابری سرپرست بخشداری مرکزی شهرستان خرامه شد

بازدید فرماندار استهبان از بخش رونیز

هنر ابزاری قوی برای بیان فرهنگ و ارزش والای انقلاب اسلامی است

فرماندار خفر از اجرای پروژه های جدید آبخیزداری در شهرستان خبر داد

بدون مراجعه مردم نیز خود را موظف به پیگیری مطالبات به حق آنان می دانیم

سرمقاله همشهری/ زمینه‌سازی حریف برای حفظ برتری

مذاکرات شنبه؛ تحصیلِ حاصل قبل از توافق

معضل مکمل‌های تقلبی در فروش اینترنتی / توصیه به مصرف‌کنندگان این مکمل‌ها

مسواک؛ ابزاری ساده در پیشگیری از ابتلا به بیماری کبد

ویژگی های یک جاروبرقی خانگی خوب چیست؟

مشاور استاندار فارس در امور پیشکسوتان و دنیادیدگان منصوب شد

جایگاه نخست استان فارس در مقاوم سازی مسکن روستایی

پاسخ «کیهان» به منتقدانش: رونق کاسبی‌شان در نابودی معیشت مردم است

سرمقاله ایران/ رویکرد معرفی فرهنگ و تمدن ایران در گام‌های دیپلماسی

سرمقاله کیهان/ کنوانسیون‌های دوقلوی خطرساز

استقبال شیخ‌نشین‌ها از مذاکرات

چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟

گرانی قیمت در بازار میوه‌های نوبرانه و فصلی

بیت‌کوین به سمت 100 هزار دلار می‌رود

بهترین جاروهای رباتیک سال؛ نگاهی به مدل‌های جدید Roborock

بوشهر معین تجاری قطر و عربستان می‌شود

برگزاری مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه و جشنواره حلوا مسقطی در لار + عکس

پاسخ بیش از 615 هزار دانش‌آموز و معلم به فراخوان پرسش مهر ریاست‌جمهوری/ برگزاری ‌کنگره نهایی با حضور رئیس‌جمهور در تیر امسال

بازنگری طرح هادی روستایی تا پایان سال به اتمام می‌رسد

بازنگری طرح در 1416 روستای فارس

اجرای طرح دریا بست در سواحل بوشهر

اکران سیار فیلم «صیاد» در شهر‌های بدون سینما

سامانه تخصصی «بشری» ویژه تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بهره‌برداری رسید

معرفی نامزدهای بخش‌ تجسمی و نمایشی هفته هنر انقلاب اسلامی فارس

سرمقاله اعتماد/ الزامات شعار سال-3

کیهان: مذاکرات عملیات فریب ترامپ است

قاتل نامرئی زنان میانسال؛ تنهایی خطر مرگ را 3 برابر افزایش می‌دهد