پیام فارس

آخرين مطالب

سخنگوی سازمان تعزیرات: آرد و نان بی‌کیفیت نانوایی‌ها گزارش دهید اقتصادي

سخنگوی سازمان تعزیرات: آرد و نان بی‌کیفیت نانوایی‌ها گزارش دهید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم /سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به مخلوط شدن چند نوع گندم از جمله انواع وارداتی در سیلوهای ذخیره، از بی‌کیفیتی آرد و نان انتقاد کرد و از مردم خواست این موارد را به شماره 135 گزارش دهند.
محمدعلی اسفنانی با اشاره به رضایت نسبی از کیفیت نان اظهار کرد: در برخی موارد کیفیت نان خوب و ممکن است مشکلاتی دیگر داشته باشد و در برخی موارد نیز قیمت و کیفیت نان با مشکل مواجه است و شاهد تخلفاتی هم در این عرضه هستیم.
وی با بیان این مطلب افزود: برخی نانوایی‌ها تخلفاتی نظیر کم‌فروشی و عرضه خارج از شبکه دارند و به واسطه این تخلف، به جای عرضه نان به مردم، آرد را خارج از شبکه به قنادان و نانوایان صنعتی عرضه می‌کنند.
اسفنانی افزود: گندمی که در سیلوها انبار می‌شود از نقاط مختلف خریداری شده؛ این سیلوها گندم وارداتی و انواع مختلف را در خود جا می‌دهد و ممکن است چندین نوع گندم در یک سیلو ذخیره شده باشد. ممکن است در برخی موارد تخلفی صورت گیرد و یا کیفیت آرد به دلیل اشتباهات غیر عمد، نامناسب باشد. ولی چون نان و آرد بی‌کیفیت نیز تخلف محسوب می‌شود، مردم این موارد را هم به ما گزارش دهند.
بازار
به گفته اسفنانی مواردی که از سوی بازرسان وزارت جهاد گزارش می‌شود، از سوی سازمان تعزیرات رسیدگی شده و مجازات لازم را برای گران‌فروشی، کم‌فروشی، عرضه خارج از شبکه، فروش اجباری نان و... را پیگیری می‌کنیم. در گذشته بازرسان وزارت صمت تخلفات را گزارش می دادند ولی پس از تصویب مصوبه هیئت وزیران، بازرسان وزارت جهاد کشاورزی هم ضابط تعزیرات محسوب شدند و گزارش‌های این وزارتخانه به تعزیرات ارجاع می‌شود.
آرد و نان جزو محصولات مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی هستند و بدین منظور گزارش تخلف این حوزه با این وزارتخانه است.
وی افزود: در برخی موارد گزارش‌های مردمی به سامانه 135 و شکایت‌ها، به تشکیل پرونده ختم می‌شود. در موارد دیگر نیز با اعزام گشت مشترک در کنار کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه‌های علوم پزشکی، برخورد در محل با تخلف صورت می‌گیرد و قاضی نیز در سر صحنه حکم را اجرا می‌کند.
اسفنانی درباره فروش نان اینترنتی با قیمت بالاتر از خرید حضوری گفت: ما منتظر نمی‌مانیم تا گزارش به دستمان برسد ولی به طور کلی گزارش باید از سوی بازرسان صورت گیرد و رسیدگی هم بر عهده قاضی تعزیرات است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغار برداشت شمام در شهرستان فراشبند

سیلی محکم پایتخت به «برادران لیلا»

نوبل سوءاستفاده از خاک هرمز به ماساژورها رسید

ایران لیبی نیست

مذاکرات مدعی اروپایی پیدا کرد

آشنایی با بیماری سل و پیشگیری از ابتلا به آن

مصرف بیش از حد این ماده معدنی سبب یبوست می‌شود

مصرف سالانه 80 میلیارد مترمکعب آب در کشاورزی

افت شاخص تولید و فروش بخش صنعت در اسفند ماه 1403

ساز مخالف سکه با کاهش قیمت طلا؛ دلار به کانال 88 هزارتومانی بازگشت

کارت سوخت چه کسانی در سال 1404 باطل می‌شود؟

اجتماع دانشگاهیان بهشهر در حمایت از مردم غزه

بزرگ‌ترین تقاطع چند سطحی ملی در شیراز افتتاح می شود

راه‌اندازی مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی در فارس

«صد سال تنهایی» با ترجمه بهمن فرزانه به چاپ سی و هفتم رسید

معاون استاندار بوشهر: برنامه های روز ملی خلیج فارس کیفی برگزار شود

لزوم درج استاندارد برای سموم کشاورزی

نسخه متفاوت با خاتمی و ناطق‌نوری

ارتباط بین مزاج و شخصیت؛ همه چیز درباره سردترین طبع بدن

شوره سر دارید؟ شاید دلیلش کمبود این ویتامین باشد

سحابی زیبای reflection

افزایش 3 درصدی تقاضای سالانه برق به‌خاطر کولرهای گازی

چرا قیمت دلار به سیاست گره خورده است؟

وزیر نیرو: اصلاح اقتصادی لازمه حل مشکل ناترازی است

وزیر ارتباطات: اجرای پروژه جی‌نف، کلید اصلی تحقق دولت الکترونیکی است

روایت تجارت نیوز از سراب واردات بنزین سوپر

«راض بابا»؛ روایت شخصیت دختری نوجوان

پنج پرواز به دلیل شرایط نامساعد جوی در شیراز فرود آمدند

تکمیل 12 کتابخانه عمومی فارس نیازمند 280 میلیارد ریال اعتبار است

شیراز بر سکوی قهرمانی مسابقات کشتی آلیش بانوان فارس ایستاد

ارتش ‌ایران افتخار تمسک به قرآن و عترت را دارد

چشمه‌های «تیدر و بخوان» زمین‌های تشنه حاجی‌آباد را آب می‌دهند

فوری/ حادثه در خلیج فارس

مدیر عامل پتروشیمی داراب منصوب شد

افزایش شدت وزش باد و خیزش گردوخاک در استان فارس

برگزاری اردوی جهادی هنری در شهر مزایجان

چربی‌هایی که برای مبتلایان به کبد چرب مفیدند

مدیرعامل توانیر از افزایش 3 درصدی تقاضای سالانه برق به‌خاطر کولرهای گازی خبر داد

هزینه حمل بار صادراتی ایران 2 برابر میانگین جهانی است

طرح جدید مسکن درد مستاجران را درمان می‌کند؟

بهترین سرم ویتامین سی برای لک: معرفی 7 محصول شگفت‌انگیز!

بهره‌برداری 16 هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی شیراز

آبرسانی به 377 هکتار اراضی کشاورزی حاجی‌آباد آغاز شد‌

باد شدید و گردوغبار در شیراز

حبیبی: مصداق واقعی وفاق ملی را در کرمانشاه شاهدیم

پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار لفو شدند

پل پنج کیلومتری شیراز پنج‌شنبه پاخور پیدا می‌کند

لغو پروازهای اهواز به‌ دلیل گردوغبار

ممانعت از برداشت غیرمجاز شن و ماسه در رودخانه لای‌خرمی استهبان

فراخوان جشنواره ملی شعر غدیر منتشر شد