طراحی دورههای آموزشی متناسب با نیازهای واقعی واحدهای تولیدی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری موج از فارس
، در نشست مشترک سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس و سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس، بر ضرورت گسترش و تقویت همکاریهای دوسویه بین دانشگاه و صنعت و اجرای برنامههای عملیاتی در حوزه آموزش مهارتی و پژوهشی ویژه صنعتگران و فعالان صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی تأکید شد.
در این دیدار با هدف ایجاد تعامل بیشتر به منظور ارتباط مؤثر بین مراکز آموزشی و واحدهای صنعتی استان و با محوریت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در شعار امسال "سرمایه گذاری برای تولید " برگزار گردید.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس در این نشست با اشاره به نقش اثر گذار آموزشهای مهارتی در ارتقای کیفیت نیروی انسانی شاغل در صنایع مستقر در شهرک های صنعتی، خواستار طراحی دورههای آموزشی متناسب با نیازهای واقعی واحدهای تولیدی شد.
عباس برنهاد با بیان اینکه این شرکت برگزاری حداقل 85 دوره آموزشی برای 3500 نفر از فعالان صنعتی را هدف گذاری کرده است گفت: این شرکت از برگزاری دورههای آموزشی مورد نیاز صنایع با اعطای یارانه به فعالان این حوزه حمایت خواهد کرد و هدف ما این است که آموزشها نه تنها کاربردی باشند، بلکه مستقیماً به افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید منجر شوند.
برنهاد از آمادگی شرکت شهرکهای صنعتی برای میزبانی دانشجویان در قالب دورههای عملی و کارآموزی در واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: این همکاری میتواند بستر مناسبی برای آشنایی دانشجویان با فضای واقعی صنعت و کاهش شکاف مهارتی آنان فراهم کند.
وی بر لزوم نیازسنجی دقیق آموزشی پیش از طراحی دورهها ویژه واحد های صنعتی تأکید کردد گفت: باید محتوای آموزشی به شکلی هدفمند به حل چالشهای فعلی صنایع بپردازد.
حمایت از طرحهای پژوهشی اساتید و اعضای هیئت علمی ، در اولویت دانشگاه ملی مهارت قرار دارد سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس نیز با اشاره به برنامههای دانشگاه ملی مهارت فارس در حوزه های علمی، مهارتی و پژوهشی، اعلام کرد: حمایت از طرحهای پژوهشی اساتید و اعضای هیئت علمی در حوزههای مرتبط با صنعت، در اولویت این دانشگاه قرار دارد و به دنبال تبدیل پژوهشهای نظری به پروژههای عملیاتی با همکاری صنایع هستیم.
محمود صادق پور با بیان اینکه دانشگاه ملی مهارت فارس با دارا بودن آزمایشگاههای تخصصی و همچنین کارگاههای پیشرفته مجهز به ماشینآلات صنعتی، به عنوان یکی از مراکز پیشرو در آموزشهای مهارتی جنوب کشور شناخته میشودگفت: این دانشگاه با انعقاد تفاهمنامههای متعدد با شرکتهای مستقر در شهرکهای صنعتی، در تلاش است آموزشها را به صورت «صنعتمحور» و منطبق با استانداردهای روز دنیا توسعه دهد.
وی افزود: در زمان حاضر 40 رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی در 14 مرکز ملی مهارت فارس وجود دارد که میکوشیم با توجه به نیاز بازار مناطق مختلف توسعه یابد.
صادقپور در تشریح برنامههای دانشگاه ملی مهارت فارس با اشاره به برگزاری طرح تاد گفت: طرح توسعه اشتغالپذیری دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای(تاد) طرحی برای همکاری موثر دانشگاه و صنعت در تربیت نیروی انسانی متخصص است که با جدیدت دنبال می شود و همکاری با شرکت شهرک های صنعتی و صنایع می تواند اجرای این طرح را به وضعیت مطلوب برساند.
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸:۵۶
-
۶ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/947578/