پیام فارس

آخرين مطالب

لزوم ارائه پیشنهادات مکتوب شهرداری شیراز به قرارگاه مساجد اجتماعي

لزوم ارائه پیشنهادات مکتوب شهرداری شیراز به قرارگاه مساجد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده سپاه فجر فارس، با تأکید بر اهمیت جنبه‌های فرهنگی و هنری شیراز به عنوان مقصد گردشگری، از شهرداری خواست تا پیشنهادات همکاری خود با قرارگاه مساجد را به صورت مکتوب ارائه دهد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در نشست مشترک مدیریت شهری شیراز و فرماندهی سپاه فجر فارس که بعداز ظهر امروز برگزار شد، همکاری‌های گسترده دو نهاد در حوزه‌های مختلف مورد تقدیر قرار گرفت.
سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر، ضمن اشاره به فعالیت‌های گسترده شهرداری شیراز در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در راستای توسعه‌ی شهر تاکید کرد و از اقدامات شهرداری در زمینه‌های مختلف، از جمله احیای بافت تاریخی و فرهنگی قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه هنر ما به‌عنوان بسیج و سپاه باید در این باشد که همه ظرفیت‌های مردم را پای‌کار بیاوریم، تصریح کرد: مدیریت دوره ششم کلان‌شهر شیراز در موضوع ورزش، عمرانی، فرهنگی، محرومیت‌زدایی تمام توان خود را به میدان آورده و امروز در همه ابعاد فعال است و تک‌بعدی نیست که نشان‌دهنده پویایی همه کمیسیون‌های شورا و معاونت‌های مختلف شهرداری است و نباید نقش کسی نادیده گرفته شود.
بوعلی همچنین بر اهمیت توجه ویژه به جنبه‌های فرهنگی و هنری شیراز به عنوان مقصدی گردشگری تأکید کرد و در خصوص همکاری با قرارگاه مساجد، ضرورت ارائه پیشنهادات مکتوب از سوی شهرداری را یادآور شد و گفت: برابر ابلاغ نظام مسئولیت این قرارگاه بر عهده نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه است و اگر شهرداری در این باره می‌خواهد فعالیت کند، باید پیشنهادهای خود را مکتوب ارائه کند.
سید ابراهیم حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به همکاری‌های سازنده سپاه و شهرداری، از نقش بی‌بدیل سپاه در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و همراهی با مردم تقدیر کرد و بر تداوم این همکاری‌ها در سال 1404 تاکید کرد.
وی احیای محلات و تقویت کار‌های فرهنگی با محوریت مردم را از اولویت‌های سال جاری دانست و طرح راه‌اندازی دفاتر فرهنگی محلات با همکاری سپاه را الگویی موفق برای مدیریت شهری مردمی خواند. 
محمدحسن اسدی، شهردار کلان‌شهر شیراز، ضمن تقدیر از حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، به دستاورد‌های شهرداری در حوزه‌های مختلف اشاره کرد. وی از انعقاد قرارداد‌های سرمایه‌گذاری به ارزش 61 هزار میلیارد تومان خبر داد و به اجرای 2300 پروژه خرد و کلان در حوزه‌های عمرانی و فرهنگی، از جمله احیای بافت تاریخی زندیه، میدان توپخانه و نقاره‌خانه، تبدیل ساختمان قدیم شهرداری به موزه بلدیه، و اجرای پروژه‌های حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد. اسدی همچنین به افزایش 700 درصدی بودجه شهرداری در چهار سال گذشته اشاره کرد که نشان از رشد قابل توجه بودجه‌ی شهری دارد. 
محمدتقی تذروی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر نقش بی‌بدیل سپاه در پیشرفت کشور تأکید کرد و از فعالیت‌های گسترده شهرداری شیراز در ارائه خدمات شهری و رضایتمندی مردم تقدیر کرد.
در مجموع، این نشست بر اهمیت همکاری‌های مشترک بین نهاد‌های دولتی و مردمی در راستای توسعه‌ی پایدار و خدمت‌رسانی به شهروندان تأکید داشت.
انتهای پیام/424

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/940362/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر نظریه هسته‌ای ایران؟

سرمقاله اعتماد/ دو مطالبه حیاتی

مرد واقعا دیوانه

سرمقاله ایران/ دوره دوم ترامپ؛ چالش بزرگ حقوق بین‌الملل

شبی که معادلات را برای تندروها تغییر داد

سرمقاله کیهان/ آمریکای ترامپ در حال بلعیدن خود است؟

کلاژن خوراکی؛ سلاحی در برابر چین و چروک پوست

میوه و سبزیجات مانند قبل مغذی نیستند؟

3 اشتباهی که دندان‌ها را به فنا می‌دهد

ریزش شدید طلای سیاه؛ نفت برنت به 65 دلار سقوط کرد

طلای جهانی عقب‌نشینی کرد

کمبود و گرانی دوباره سیب زمینی در بازار

آخرین جزئیات از سوخت‌گیری با کارت بانکی

ثبت رکوردهای جدید توزیع بنزین در کشور

زمان پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری؛ معوقات متناسب‌سازی واریز می‌شود؟

برگی دیگر از کارنامه ی یکساله ی خیرین استان فارس به نیکویی ورق خورد

600 میلیارد تومان کمک خیرین به سلامت فارس

600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت

نظارت بر روند سرمایه‌گذاری و تولید در راستای فرمایشات رهبری

ماموریت به سربازرسان فارس : پرونده‌های معطل‌مانده سرمایه‌گذاری و دلایل تأخیر شناسایی و گزارش شود

توزیع نوروزی 125 بسته معیشتی و واریز یک نوبت مستمری فوق العاده یه حساب خانواده های نیازمند زندانیان شیراز

نخلستان‌های حاجی آباد در آتش سوخت

برکناری دبیری‌مهر از سمت معاونت امور مجلس رئیس جمهور

استقبال بی‌نظیر از فارس در تعطیلات نوروز/ 10 میلیون گردشگر

بازدید نوروزی 4 میلیون نفر از اماکن تاریخی و فرهنگی فارس

بازدید نوروزی چهار میلیون نفر از اماکن تاریخی و فرهنگی فارس

یک مقام بهداشتی فارس تاکید کرد: شهروندان از مصرف قارچ های وحشی بپرهیزند

50 نفر نخل در حاجی آباد سوخت

آغاز عملیات اکتشاف نفت و گاز در خلیج فارس

شکوفایی اقتصاد روستایی فارس زیرسایه بازارهای محلی؛ پیش‌بینی 30«روستا بازار» در سال 1404

شهروندان از مصرف قارچ‌های وحشی بپرهیزند

بازدید نوروزی چهارمیلیون نفر از اماکن تاریخی و فرهنگی فارس

دیدار استاندار اردبیل با مادر شهید معظم هدایت مرادی

اسکان بیش از 12 هزار مسافر طی ایام نوروز در مراکز اقامتی جهرم

ضرورت ساماندهی فرهنگی شیراز به عنوان پربازدیدترین شهر ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ بی‌ثباتی اقتصاد کلان و تنگی نفس سرمایه‌گذاری

پیام جدید از زبان لاریجانی

سرمقاله هم میهن/ سالی که نکوست

تهدید و لبخند سیاست کهنه آمریکا!

سرمقاله جام جم/ رمز پیروزی در مقابل قلدری آمریکا

سرمقاله آرمان امروز/ چشم انداز مذاکرات ایران و آمریکا

همصدایی مدعیان اصلاحات با صهیونیست‌ها

رسانه آمریکایی: زمان ایستادگی در مقابل ترامپ فرا رسیده است

سرمقاله آرمان ملی/ شروط ایران برای مذاکره

قلدری «مستقیم» ترامپ در دیپلماسی!

روش‌های ترک سیگار در بارداری

آنژیوکراتوم؛ بیماری نادری که بیشتر در مردان دیده می‌شود

سرطان‌های شایع در میان مردان

هواپیمایی آسمان نقص موتور پرواز مشهد- رامسر را تکذیب کرد

جزئیات حذف یارانه نقدی در سال 1404

ویکی پدیاجستجو