رئیس کل دادگستری فارس: قضات با حفظ استقلال، محور اتحاد ادارات باشند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - رئیس کل دادگستری استان فارس در مراسم تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان شهرستان رستم گفت: مسئولان قضایی پس از امام جمعه که پدر معنوی شهرستان است باید محور اتحاد، انسجام و همبستگی میان مسئولان و ادارات و نهادهای شهرستان باشند.
حجت الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب در این مراسم که با حضور امام جمعه، روحانیت مسئولان اجرایی و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان رستم برگزار شد ضمن بزرگداشت روز سعدس شیرازی و گرامیداشت شهدای ورزشکار خواستار اتحاد و همبستگی میان مسئولان اجرایی با محوریت رئیس دادگستری شد و گفت: چنانچه اختلاف نظری بین مدیران اجرایی در شهرستان وجود دارد با استفاده از ظرفیت رئیس دادگستری و امام جمعه شهرستان این اختلاف نظرها کاهش یابد تا زمینه خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم تسهیل شود و در این راستا رئیس دادگستری شهرستان با حفظ استقلال دستگاه قضایی باید محور اتحاد میان ادارات و سازمان ها قرار گیرد.
وی از مردم ولایتمدار و فرهیخته شهرستان رستم خواست تا با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگ غنی زمینه کاهش ورودی پرونده های قضایی را فراهم کنند.
این مقام ارشد قضایی استان بیان داشت: با کاهش پرونده ضمن کاهش جرایم کم اهمیت با استفاده از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان و شوراهای حل اختلاف زمینه اینگونه اختلافات منتج به فصل خصومت شود.
رئیس شورای قضایی استان فارس به یکی از معضلات شهرستان رستم در خصوص مسیر ترانزیت و پرتردد مواصلاتی این شهرستان با استان های همجوار اشاره کرد و گفت: باید مسیر پرترافیک مواصلاتی این شهرستان به گونه ای اصلاح شود تا زمینه تألم خاطر مردم این شهرستان نشود.
وی از رئیس دادگستری این شهرستان خواست تا گزارش جامعی در این خصوص تهیه نماید تا دادستان مرکز استان فارس در راستای پیگیری حقوق عامه با طرح آن در شورای تأمین و تعامل و همکاری ادارات، نهادها و دستگاه های مسئول نسبت به حل مشکل این مسیر ترانزیتی اقدامات لازم صورت دهد.
حجت الاسلام والمسلمین رجایی نسب در خصوص حمایت از تولید و رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی به کارخانه قند شهرستان رستم اشاره کرد و گفت: این کارخانه در گذشته باعث اشتغال زایی افراد بسیاری و رونق این شهرستان بوده است که امیدواریم با حمایت دستگاه قضایی و بررسی و برنامه ریزی های لازم در شورای تأمین و شورای حفظ حقوق بیت المال و اتخاذ تصمیمات لازم زمینه رفع مشکلات این کارخانه فراهم شود.
رئیس کل دادگستری استان فارس به رفتار مناسب و در شأن و منزلت مردم و تکریم و احترام مراجعین نیز اشاره واظهار امیدواری کرد علاوه بر مجموعه قضایی همه مسئولان و کارگزاران با تأسی به سیره حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و سرلوحه قرار دادن فرمایشات امام متقیان در رفتار و کردار با مردم به نحوی عمل کنند تا زمینه افزایش رضایتمندی عمومی فراهم شود.
عالی ترین مقام قضایی استان فارس در ادامه با اشاره به کلام مولای متقیان " خالطوا الناس مخالطه ان متم معها بکوا علیکم و ان عشتم حنوا الیکم"( معاشرت کنید با مردم، معاشرت کردنی نیکو و شایسته که چنانچه اگر بمیرید بر شما بگریند) افزود: با مردم آنگونه مراوده داشته باشید و رفتار کنید که پس اتمام دوران خدمت چنانچه از دنیا رفتید بر شما گریه کنند و اگر ادامه حیات داشته باشید و پس از دوران مسئولیت و خدمت با ترحم و رحمت و خوشرویی با شما برخورد نمایند.
گفتنی است در پایان مراسم رئیس کل دادگسترس استان فارس ضمن قدردانی از تلاش های 10 ساله قاضی قاسم محمودی که به مستشار دادگاه های تجدید نظر استان فارس ارتقاء یافت؛ با حکم ریاست قوه قضاییه، قاضی اکبری حیدری به عنوان رئیس جدید دادگستری رستم و قاضی صادق تقوی پور به عنوان دادستان جدید این شهرستان معارفه شد.
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳:۲۹
-
۳ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/947591/