گرهگشایی به سبک یک مدیر جوان
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - زدکتر حسینعلی امیری استاندار فارس نیز اولویت توسعه استان را تقویت گردشگری در همه زمینه های آن عنوان کرده است و به نظر می رسد رویکرد متولیان امر گردشگری باید به سمت و سوی خاصی برود.
فهم حقایقی در خصوص واقعیت های گردشگری در استان پس از نوروز، ضرورت برنامه ریزی و گره گشایی از این چالش ها را گوشزد می کند اما برای این منظور به نگاهی نو و فرامنطقه ای نیاز است که استاندار در واپسین روزهای سال گذشته با انتخابی در جایگاه معاونت امور گردشگری و زیارتی استانداری گام نخست را برداشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دکتر امیری با سپردن این پست به جوانی با سابقه که تحصیلات دانشگاهی اش گویای تخصص و کاردانی اوست، چراغی برای نجات صنعت گردشگری در فارس روشن کرد. دکتر مهدی پارسایی از جمله گزینه هایی است که با افق دید گسترده خود می تواند ضمن تصمیم های اصولی و زیربنایی گامی در راستای گسترش و رونق گردشگری بردارد.
سرپرست معاونت امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس در خصوص برخی مشکلات گردشگری نوروز در فارس با «خبر جنوب» به گفت و گو پرداخت.
پارسایی در پاسخ به این که چرا برخی بناهای شاخص شیراز مانند مسجد عتیق، مسجد مشیر، بقعه شیخ روزبهان، آرامگاه سیبویه و ... تعطیل بودند و گردشگران موفق به بازدید این اماکن نشدند گفت: بناهای گردشگرپذیر فارس و شیراز متولیان متفاوتی دارد به عنوان مثال مساجد مشیر و عتیق و ... اوقاف است و موزه تاریخ طبیعی و نارنجستان دانشگاه شیراز.
وی چالش را در چندمدیریتی و چند تصمیمی برای شیوه ارائه خدمات به گردشگران دانست و افزود: با توجه به تاکید و نگاه خاص استاندار به مقوله گردشگری به عنوان محور اول توسعه و اولویت دهی به آن، متولیان امر باید بپذیرند که مکلف به اجرایی کردن دستوراتی برای رسیدن به این اهداف اند.
سرپرست معاونت امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس گفت: همه دستگاه های اجرایی استان موظف اند برنامه های خود را برای توسعه گردشگری اعلام و عملیاتی کنند. پارسایی تاکید کرد: همه دستگاه ها اعم از اداره اوقاف، ارتش، نیروی انتظامی و ... باید نسبت خود را با مفهوم توسعه در استان مشخص و گزارش کار ارائه کنند.
وی در خصوص علت آمار کم ماندگاری گردشگر در فارس عنوان کرد: علت را باید در برنامه ریزی ها جست و جو کرد. این مدرس دانشگاه با بیان این که برنامه ریزی های به شیوه ای است که گویا ما خود را متولی فارس نمی دانیم گفت: آمارها واقعیت ها را عیان می کنند ما همه انرژی خود را خرج شیراز می کنیم و 37 شهرستان دیگر استان را فراموش کرده ایم.
پارسایی ادامه داد: در سفر به چند شهرستان جنوبی فارس طی ایام نوروز شاهد رنگ و بوی عید آن چنان که در شیراز و مرکز بود نبودم. وی با اشاره به این که به عنوان مثال بنای جهانی کاخ ساسانی سروستان در این ایام روزانه تنها 70 بازدیدکننده داشته در حالی که تخت جمشید 44 هزار بازدیدکننده اظهار کرد: دلیل این اتفاقات نبود برنامه ریزی و عدم معرفی این ظرفیت ها به گردشگران است.
سرپرست معاونت امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس تاکید کرد: وقتی ما ظرفیت های خود را معرفی نکنیم چرا باید انتظار ماندگاری گردشگر داشته باشیم؟
پارسایی با بیان این که معتقدم گردشگران در بازدید از بناها و جاذبه های شیراز و فارس به نوعی برای زیارت از یک جنبه وجودی و ذاتی خود می روند، گفت: به همین منظور باید ساحت هر یک از جاذبه ها را برای بازدیدکنندگان شرح دهیم تا آن که مشتاق رسیدن به این ساحت است راه را بیابد.
وی تصریح کرد: در ایام نوروز ضمن بازدید از برخی شهرستان های جنوبی با مشاهده این که هیچ اقدامی برای معرفی های لازم به مسافران انجام نشده بود همه فرمانداران را موظف کردم به سرعت تابلوهای راهنمایی را در ورودی شهرها نصب کنند.
سرپرست معاونت امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس افزود: به گونه ای رفتار کرده ایم که گویا ورودی شهرهای ما همه از سمت شیراز است و فقط برای آن بخش برنامه ریزی شده و توجهی به گردشگران از جنوب مانند هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان و ... نکرده ایم. پارسایی در پایان خبر داد: به طور حتم عملکرد دستگاه ها در ارائه خدمات به گردشگران ارزیابی و رتبه بندی می شود و آن را رسانه ای خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: نگاه ما تجلیل از فعالان این عرصه است افرادی که به شایستگی نوروز خود را برای پذیرایی از هم وطنان خود گذاشتند.
-
شنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۶:۱۱
-
۷ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/941434/