پیام فارس

آخرين مطالب

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان اقتصادي

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ad / مدیریت کردن حساب و کتاب‌های جمع‌های دوستانه کار آسانی نیست؛ اکثر اوقات در سفرهای دوستانه، خریدهای خانوادگی‌ یا دورهمی‌های جمعی، یک نفر باید مسئول نوشتن حساب‌وکتاب‌ها و جمع و تفریق شود تا دنگ هر نفر را مشخص کند؛ کاری که پیچیده و زمان‌بر است و البته مسئولیت زیادی دارد که خطایی در انجام حساب‌ها کتاب‌ها انجام نشود. محصول «دُنگ» در اپلیکیشن بلو برای حل کردن همین مشکل راه‌اندازی شده است. سرویسی جذاب که به کاربران بلو اجازه می‌دهد به‌راحتی هزینه‌های مشترک خود را مدیریت کرده و سهم هر فرد را به دقت محاسبه کنند. در حالی که مدیریت مالی معمولاً با استرس و پیچیدگی همراه است، دُنگ با رویکردی ساده و کاربرپسند، مدیریت هزینه‌ها را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کرده است. با نزدیک شدن به عید نوروز و شروع مسافرت‌ و تفریح، وقت آن رسیده تا یک بار برای همیشه بدون دغدغه حساب‌وکتاب‌ها از سفر خود لذت ببرید.
چطور از این سرویس استفاده کنیم؟
استفاده از سرویس دنگ بسیار راحت است؛ کافی است بعد از ورود به صفحه فروشگاه در اپلیکیشن بلو، به سرویس دنگ وارد شوید. بعد از این همه‌چیز ساده و سریع انجام می‌شود. می‌توانید گروه جدیدی ایجاد کنید، برای آن نامی تعیین کرده و همه افرادی که قرار است در دُنگ شریک شوند را به گروه اضافه کنید. البته برای استفاده از خدمات سرویس دنگ، حتما همه افرادی که قصد دارند عضو گروه شوند، باید حساب بلوبانک سامان داشته باشند. برای افزودن دوستانتان به گروه دُنگ می‌توانید از میان مخاطبان خود، افراد را انتخاب کنید و یا از طریق ارسال لینک دعوت، افراد را به گروه اضافه کنید.

پیام فارس


برای اضافه کردن دوستان خود از طریق گزینه‌ی «انتخاب از مخاطبین»، باید دسترسی به مخاطبان‌تان را فعال کنید؛ همچنین دوستانتان دسترسی به مخاطبان‌شان را فعال کرده باشند. برای اضافه کردن دوستان خود، از طریق ارسال «لینک دعوت»، شخص دعوت شده با ورود به لینک، به گروه اضافه می‌شود. البته دوستانتان از طریق کپی کردن لینک، در آیکون لینک (گوشه بالا سمت چپ) در سرویس دُنگ نیز می‌توانند به گروه وارد شوند.
با عضویت در گروه، اگر هر یک از اعضای گروه، هر هزینه‌ای که با بلوکارت یا حساب بلوی خود انجام داده باشند، به راحتی و بدون هیچ دردسری می‌توانند آن تراکنش را به صفحه دُنگ اضافه کنند. همچنین هر کدام از اعضای گروه می‌توانند به صورت دستی هزینه‌های خود را وارد کنند و افرادی که باید در آن هزینه، دُنگ پرداخت کنند را انتخاب کنند. 
ویژگی‌های سرویس دنگ
یکی دیگر از ویژگی‌های دُنگ، قابلیت پرداخت سریع و آسان دُنگ‌هاست. با ایجاد یک گروه دُنگ، اعضای گروه می‌توانند هزینه‌های خود را اضافه کنند و افرادی که باید دُنگ دهند را انتخاب کنند تا این سرویس حساب‌وکتاب‌ها را محاسبه و سهم هر فرد را تعیین کند. در واقع با وارد کردن هزینه‌ها، در صفحه گروه، به طور کامل مبلغ بدهی هر شخص به دیگر، تعیین شده و اعضای گروه با فشردن یک دکمه، می‌توانند هزینه تعیین شده را به حساب شخص طلبکار پرداخت کنند. در این محصول مبالغ پرداخت شده و بدهی‌های باقی‌مانده به صورت دقیق و مشخص، نشان داده می‌شوند. 
همچنین اگر یکی از افراد گروه، پرداخت دُنگ خود را فراموش کرد، نگران فرستادن پیام‌های سخت و پیچیده نباشید، با فشردن گزینه یادآوری، می‌توانید به شخص یا افرادی که هنوز دُنگ خود را پرداخت نکرده‌اند، بدهی‌شان را یادآوری کنید. 
اگر می‌خواهید با گروه‌های مختلفی از دوستان خود حساب دُنگی داشته باشید هم جای نگرانی نیست؛ تا 15 گروه دُنگ می‌توانید ایجاد کنید و برای آن‌ها هر اسمی که دوست دارید بگذارید. 
همان‌طور که متوجه شدید، استفاده از سرویس دُنگ بلو، سریع و راحت است. استفاده از این سرویس به شما کمک می‌کند که درگیر پیچیدگی‌های مدیریت هزینه‌های جمعی نباشید و همه‌ حساب‌وکتاب‌ها به صورت دقیق و هوشمندانه و خودکار انجام شود. 
در حقیقت سرویس دُنگ بلو نه‌تنها یک ابزار مالی، بلکه یک شریک قابل اعتماد در مدیریت هزینه‌ها و پرداخت‌های مشترک به حساب می‌آید. با این سرویس، دیگر نگرانی از بابت حساب‌وکتاب‌های پیچیده ندارید و می‌توانید با خیالی آسوده از لحظات خوش لذت ببرید. برای استفاده از سرویس دُنگ، کافیست حساب بلو داشته باشید که باز کردن این حساب هم تنها 7 دقیقه از شما زمان می‌گیرد. 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رفیق دوست یا دشمن؟

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

تجمع‌های سریالی بدون مجوز در بهارستان

شیخ نعیم قاسم و آزمون ابتلای سخت؛ سفرنامه لبنان مهاجرانی

مهم ‌ترین مواد مغذی در دوران بارداری

روش‌های تشخیص بیماری‌های کلیوی

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

40 همت درآمد سازمان راهداری در سال 1403

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حداقل افزایش دستمزد باید به اندازه تورم باشد

ایران جزو 5 کشور اول دنیا در خرید طلاست؟

آخرین اخبار از حذف یارانه افراد پر درآمد و تجمیع کارت بانکی با کارت سوخت

قیمت گوشت قرمز امروز 22 اسفند 1403

برتری قاطع تیم ملی هندبال مقابل چینی های جوان

عوارض خیابانی شدن سیاست

لشکرکشی خیابانی تندروها

تندروها از پزشکیان کینه دارند

نقش دخانیات در کاهش قدرت باروری

سنگ کلیه؛ طاقت فرساترین درد دنیا

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر وام ازدواج و فرزندآوری گرفتند

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

این افراد 5 سال کمتر از سایرین عمر می‌کنند

تأثیر مکمل‌های بدنسازی بر باروری

بازار طلا درخشید؛ تحلیلی به آخرین وضعیت طلا و ارز

واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی از 25 تا 27 اسفندماه

ابهامات بسته حمایتی وزارت صمت برای جبران ناترازی انرژی چیست؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حقوق کارگران به اندازه تورم افزایش خواهد داشت؛ تورم حدود 30% است

پورابراهیمی: 90 درصد حجم تجارت ایران با 10 کشور است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت: به 30 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم

چرا مجلس هفتم متهم ردیف اول ناترازی انرژی است؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: با صنعت طلا مخالف نیستم با احتکار طلا مخالفم

تجارت‌نیوز: طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی محکوم به شکست است

آخر هفته بدون باران در فارس؛ دژگاه گرم‌ترین نقطه استان

فعالیت بیش‌ از 80 تیم و شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه شیراز

جمع آوری 93 مرکز استخراج رمز ارز غیرمجاز در شیراز

سرمقاله وطن امروز/ عبور از وضعیت زرد

اقدامات اولیه برای درمان ناباروری

اهمیت سلامت بانوان پیش از بارداری

سازمان شیلات زیر تیغ فرآیندهای فسادزا

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان

واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا

دستگیری پسر 19 ساله به جرم قتل پدر در شیراز

کاروان قرآنی رمضان به شهرهای فارس رسید

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما