پیام فارس

آخرين مطالب

رسانه‌های غربی و افشای مأموریت آنها علیه ایران مقالات

رسانه‌های غربی و افشای مأموریت آنها علیه ایران
  بزرگنمايي:

پیام فارس - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
این سؤال همیشه مطرح بوده است که آیا رسانه‌های غربی، به‌ویژه رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی همچون فاکس نیوز، واشنگتن پست، رویترز‌، بی‌بی سی و... مستقل از تصمیمات دولت‌های خود عمل می‌کنند و در روند اطلاع‌رسانی جانب انصاف را رعایت کرده‌اند یا در راستای اهداف دولتمردان خود عمل کرده و سیاست‌های آنها را در مواجهه با تحولات جهان و کشورهای مختلف دنبال می‌کنند. 
پاسخ این سؤال را تحولات و اخباری که رخ می‌دهد و این رسانه‌ها برای انتشار و ارائه تحلیل آن اقدام می‌کنند‌، بارها داده شده است. نوع پوشش اخباری که این رسانه‌ها از تحولات ایران در طول این 46 سال و همچنین تحولات این سال‌ها در عراق، افغانستان‌، سوریه، فلسطین‌، لبنان‌، یمن و به‌خصوص در 15 ماه جنگ غزه انجام شده‌، داده است.
اخیرا در افشای همکاری «رویترز» با وزارت دفاع آمریکا نشان می‌دهد که رسانه‌های غربی نه‌تنها بیطرف نیستند، بلکه در چارچوب عملیات پیچیده جنگ شناختی علیه کشورهایی مانند ایران فعالیت می‌کنند. این موضوع، ضرورت توجه و هوشیاری بیشتر نسبت به روایت‌های رسانه‌ای و اهداف پشت پرده آنها را برجسته می‌کند.
ایلان ماسک رئیس اداره «کارآمدی» دولت ترامپ در تازه‌ترین افشاگری‌های خود اعلام کرده که مصاحبه‌های خبرگزاری رویترز نه‌تنها با اهداف خبری و کشف حقیقت انجام نشده‌اند، بلکه این رسانه به‌ عنوان یک ابزار عملیات روانی، در جهت تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد شکاف در میان حاکمیت‌ها به کار گرفته شده است، موضوعی که تأییدکننده نقش رسانه‌های غربی در پیشبرد پروژه‌های امنیتی تحت نظارت نهادهای نظامی آمریکا است.
 بر اساس افشاگری ایلان ماسک رویترز از طریق دریافت بودجه از وزارت دفاع آمریکا، مصاحبه‌های خود با مقامات کشورهای مختلف را در جهت القای روایت‌های مطلوب ایالات متحده هدایت کرده است. بنابراین مصاحبه‌های این خبرگزاری بخشی از پازل جنگ شناختیِ تمام‌عیار علیه افکار عمومیِ ایران نیز بوده است! این خبرگزاری در مصاحبه‌هایش با ظریف، به‌ویژه در چهار سال دوم وزارتش در دولت حسن روحانی، دائماً در حال هدایت گفت‌و‌گو به سمتی است که دیپلماسی ایران را ضعیف و وابسته نشان دهد. تأکید بر «مذاکره‌پذیری» ایران، القای اختلاف میان نهاد‌های حاکمیتی و نشان دادن ظریف به‌ عنوان چهره‌ای بی‌اختیار در سیاست خارجی، دقیقاً در راستای همان راهبرد «مهندسی اجتماعی» است که حالا منابع رسمی آمریکا به آن اعتراف و افشاگری می‌کنند؟!
اعتراف منابع رسمی آمریکا به انجام چنین عملیات رسانه‌ای، بار دیگر نقش رسانه‌های غربی در جنگ شناختی علیه کشورهای مستقل را آشکار کرده است. این راهبرد که تحت عنوان «مهندسی اجتماعی» شناخته می‌شود، به‌طور ویژه با هدف تأثیرگذاری بر نگرش نخبگان سیاسی و افکار عمومی کشورها طراحی شده و در قالب مصاحبه‌های ظاهراً بیطرفانه و حرفه‌ای اجرا می‌شود. افشای همکاری رویترز با وزارت دفاع آمریکا نشان می‌دهد که رسانه‌های غربی نه‌تنها بیطرف نیستند، بلکه در چارچوب عملیات پیچیده جنگ شناختی علیه کشورهایی مانند ایران فعالیت می‌کنند. این موضوع، ضرورت توجه و هوشیاری بیشتر نسبت به روایت‌های رسانه‌ای و اهداف پشت پرده آنها را برجسته می‌کند. به گفته کارشناسان افشاگری ایلان ماسک، مهر تأییدی است بر اینکه این رسانه نه به ‌دنبال کشف حقیقت و تعاملات حرفه‌ای خبری، بلکه اجرای پروژه‌های امنیتی را زیر نظر وزارت دفاع آمریکا دنبال کرده است.
رسانه‌های غربی در رابطه با ایران حوزه‌های مختلفی از جمله کودک، ورزش، تجارت، مهارت‌های خانواده، دین و مذهب، سیاست، اجتماع و غیره فعالیت دارند و مخاطبان خاص خود را جذب می‌کنند. دشمن با استفاده از این گستردگی و تنوع و این حجم از مخاطب برای تغییر در اعتقادات، سبک زندگی، فرم سیاسی و اجتماعی در نهاد خانواده به عنوان کوچک‌ترین و مهم‌ترین عنصر یک اجتماع در حال بهره‌برداری است و متاسفانه در داخل هم کمترین توجه نسبت به این موضوعات از اقدامات رسانه‌ای دشمن می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/933943/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام استیضاح؛ نوسان‌گیری بین وفاق و استقلال

نارضایتی از شبه دولت جولانی

مراحل زخم بستر

تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن

حقوق اسفند بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار 14 اسفند 1403

خرید با تخفیف دائمی / مروری بر محصول «برگشت پول» در اپلیکیشن بلو

فشار بازار مسکن افتاد

روند نزولی قیمت طلا و ارز؛ ربع سکه به کانال 21 میلیون تومان بازگشت

اقلام سفره ماه رمضان را گرانتر از این ارقام نخرید

استانداری فارس به حل چالش‌های حمل و نقل صدرا ورود کند

نکاتی در مورد زخم های عروقی

درمان زانوی پرانتزی با فیزیوتراپی ممکن است؟

این علائم یعنی مشکل قلبی دارید!

رفلاکس معده در ماه رمضان؛ دلایل و درمان

دستکاری در گوشت‌های تنظیم بازاری

سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: محموله برنج‌های وارداتی آلوده نیست اما 98% ناخالصی دارد

قیمت میوه در آستانه عید نوروز سر به فلک کشید

توزیع 6500 تن مرغ و گوشت منجمد در فارس

بارندگی شدید در راه فارس

عرضه میوه شب عید در فارس هیچ‌گونه کمبودی ندارد

پوتین به توافق‌ با تهران پایبند می‌ماند؟

سرمقاله اطلاعات/ خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

سرمقاله فرهیختگان/ پیشنهادهایی به وزارت خزانه‌داری ایران

چگونه در روزه‌داری از تشنگی پیشگیری کنیم؟

علت زانو درد در نوجوانان چیست؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره استفاده از آسپرین به عنوان ماسک پوست

چگونه استخوان زانو را تقویت کنیم؟

آیا لاغر بودن به معنای سالم‌تر بودن است؟

علت زانو درد بعد از ورزش کردن چیست؟

خودروی چینی هست، قطعه نیست!

پاسخ شورای رقابت به همتی؛ تحت تأثیر هیچ نهادی نیستیم

کمبود بلیت قطار گردن ربات‌ها افتاد!

کاهش 31 درصدی ورودی آب به سدها

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشد

تیم فجر از اشتباهات داوری متضرر شده است

تجمیع گونه های متنوع و مثال زدنی حیات وحش کشور در استان فارس

سرمقاله شرق/ نیکوکاری مردم ایران چگونه است؟

سرمقاله جوان/ نسبت استیضاح با وفاق

سرمقاله وطن امروز/ مجازات غرب توسط غرب!

رفلاکس معده در روزه‌داری، پیامد پرخوری در وعده سحر

چگونگی محافظت از پوست در رمضان و پیشگیری از خشکی و ترک لب‌ها

چگونه روزه‌ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟

آیا چهارزانو نشستن برای زانوها خطر دارد؟

چه خطراتی زانو را تهدید می‌کنند؟

ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

زنگنه: مردم به شایعات فضای مجازی درباره ریزش بازار بورس توجه نکنند

تولید خودرو با وعده‌ها پیش نرفت؛ کاهش 5 درصدی تولید

ایرلاین‌های خارجی در راه ایران