پیام فارس

آخرين مطالب

رشد آلت کوین‌ها در 2025 اقتصادي

رشد آلت کوین‌ها در 2025
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تجارت نیوز / پیش بینی می‌شود آلت کوین‌ها در دومین ربع 2025 با وجود تسلط بالای بیت کوین، به دلیل بهبود فضای مقررات رشد کنند.
آلت کوین‌ها ممکن است در دومین ربع سال 2025 شاهد احیای چشمگیری باشند، چرا که بهبود مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال در حال تداوم است. بر اساس گزارش بانک سوئیسی سیگنوم، این حوزه به‌طور قابل توجهی شاهد بهبود مقررات در زمینه استفاده از رمز ارزها شده بوده که زمینه را برای رشد قوی آلت کوین‌ها در فصل دوم فراهم می‌کند. با این حال، سیگنوم تأکید می‌کند که هیچ‌یک از تحولات مثبت اخیر در قیمت‌ها لحاظ نشده است.
بازار
تسلط بیت کوین و تغییرات سرمایه‌گذاری آلت کوین‌ها
در ماه آوریل، تسلط بیت کوین به بالاترین سطح خود در چهار سال اخیر رسید که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران کریپتو در حال تغییر سرمایه‌های خود به سمت دارایی‌هایی هستند که به‌عنوان گزینه‌های نسبتاً ایمن‌تر در نظر گرفته می‌شوند. با این وجود، سیگنوم اعلام کرد که تحولات جدید در مقررات ایالات متحده، مانند تأسیس انبار دارایی‌های دیجیتال توسط رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و پیشرفت در مقررات استیبل‌کوین‌ها، ممکن است به پذیرش گسترده‌تر کریپتو کمک کند.
افزایش رقابت به واسطه ارزش اقتصادی
سیگنوم همچنین پیش‌بینی کرد که رقابت در بازار به‌دلیل تمرکز بر ارزش اقتصادی افزایش خواهد یافت. افزایش رقابت در یک بازار معمولاً منجر به تولید محصولات بهتر می‌شود که نهایتاً به نفع مصرف‌کنندگان خواهد بود. این بانک اظهار داشت: «تمرکز بیشتر بازار بر ارزش اقتصادی، رقابت بیشتری را برای رشد کاربر و درآمدها به همراه خواهد داشت، با ظهور پروتکل‌های جدیدی مانند تون کوین، سوئی، آپتوس، سونیک و برچین که هرکدام رویکردهای مختلفی را اتخاذ کرده‌اند.»
چالش‌های بلاکچین‌های با عملکرد بالا
سیگنوم همچنین اشاره کرد که در حالی که بلاکچین‌های با عملکرد بالا به محدودیت‌های بلاکچین‌های بیت کوین، اتریوم و سولانا پاسخ می‌دهند، با چالش‌هایی در راستای دستیابی به پذیرش معنادار و درآمد کارمزد مواجه هستند.
گزارش به برخی از رویکردهای پایدارتر اشاره کرد، از جمله رویکرد بر چین که به تشویق اعتبارسنج‌ها برای ارائه نقدینگی به برنامه‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) می‌پردازد و سونیک که به توسعه‌دهندگانی که کاربران را جذب و حفظ می‌کنند، پاداش می‌دهد. همچنین، پیوستگی تون‌کوین به تلگرام، این امکان را فراهم کرده که به 1 میلیارد کاربر دسترسی پیدا کند.
آینده لایه‌های دوم و تأثیرات آن
علاوه بر زنجیره‌های لایه‌یک، سیگنوم بر این باور است که شبکه‌های لایه‌دوم مانند بیس نیز پتانسیل بالایی دارند. این گزارش به این نکته اشاره کرد که در حالی که هیجان میم کوین‌ها در بلاکچین باعث افزایش کاربران و درآمد آن‌ها به سطوح جدیدی شد، به‌سرعت پس از کاهش محبوبیت میم کوین‌ها، شاهد افت شدیدی بود. با این حال، سیگنوم تأکید کرد که بیس هنوز هم در معیارهایی همچون تعداد تراکنش‌های روزانه، توان پردازش و کل ارزش قفل شده، رهبری لایه‌دوم را در اختیار دارد.
روایت میم کوین‌ها در فصل اول 2025
با وجود کاهش‌های اخیر قیمت، میم کوین‌ها همچنان یک روایت غالب در بازار کریپتو در فصل اول سال 2025 باقی ماندند. گزارشی از کوین‌گکو به تازگی نشان داد که میم کوین‌ها 27.1 درصد از علاقه جهانی سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده‌اند که تنها بعد از توکن‌های هوش مصنوعی با 35.7 درصد قرار دارد. در حالی که سرمایه‌گذاران خرد هنوز درگیر میم کوین‌ها هستند، موسسات رویکرد متفاوتی دارند.
مدیر دارایی بیت‌وایز در تاریخ 14 آوریل گزارش داد که شرکت‌های عمومی در حال خرید بیت کوین هستند. حداقل 12 شرکت عمومی برای اولین بار در فصل اول 2025 بیت‌کوین خریداری کرده‌اند که مجموع دارایی‌های عمومی را به 57 میلیارد دلار رسانده است.
با توجه به تحولات اخیر در حوزه کریپتو و تغییرات نظارتی، به نظر می‌رسد که آلت کوین‌ها در آینده نزدیک در مسیر رشد و توسعه قرار خواهند گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946374/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

دست دوستی سعودی

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

تاثیرات مغزها در بدن انسان

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

نجات در دل تاریکی؛ عملیات 10 ساعته برای بازگرداندن 19 کوهنورد گرفتار در کندازی

وزیر راه و شهرسازی:پروژه 234 واحدی مسکن نایین تعیین تکلیف شد

روسیه و اوکراین 500 اسیر جنگی را مبادله کردند

وحید نام‌نیک سرپرست مدیرعاملی پتروشیمی صدف شد

تبادل مجدد اسرا بین روسیه و اوکراین

تقدیر از مبلغ هجرت روستای حاجی آباد تویسرکان

امام جمعه شیراز: خوب فهمیدن سعدی در گرو آشنایی با وحی، قرآن و حدیث است

نوکری حضرات معصومین (ع) بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است

وزیر میراث‌ فرهنگی: سعدی، سفیر صلح ایران در جهان

تجلیل جهانی از سعدی در شیراز

آغاز بیست و هشتمین پاسداشت جهانی استاد سخن در شیراز

میراث سعدی باید در همه ابعاد زندگی جاری شود

استاندار فارس: سعدی باید در مدرسه، مسجد و مدیریت بازآفرینی شود

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

عبور از دوقطبی مذاکره

فرق فیبروم و آندومتریوز چیست؟

از چه زمانی فرد وارد سالمندی می شود؟

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

تبادل 246 سرباز اسیر میان روسیه و اوکراین + فیلم

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، شنبه 30فروردین +ساعت اکران دایناسور در تهران

246 اسیر اوکراینی با 246 اسیر روس تبادل شدند

خانواده اسیران اسرائیلی برای شرکت در تظاهرات گسترده فراخوان دادند

سهل‌انگاری، عامل پنج آتش‌سوزی در یک روز

درک سعدی مستلزم آشنایی با حکمت‌های ایرانی و اسلامی است

میانجیگری امارات جواب داد؛ تبادل 492 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

ثبت‌نام کتاب‌های درسی آغاز می‌شود

نه یک رام و نه دو رام، کمبود اونم هفت رام!!

تبادل 492 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

معامله 135 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

وزیر میراث فرهنگی وارد شیراز شد

بهترین اذکار برای قنوت نماز از زبان اهل بیت

برگزیدگان مسابقات به اردوی چند روزه شیراز، اعزام شدند

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان