پیام فارس

آخرين مطالب

حضور پرشور و پرصلابت ملت ایران موجب نزدیک‌تر شدن آزادی قدس شریف می شود سیاسی

حضور پرشور و پرصلابت ملت ایران موجب نزدیک‌تر شدن آزادی قدس شریف می شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام ملک مکان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: بیت‌المقدس، کانون تجلی وحی و اراده الهی، نخستین قبله مسلمانان و پاره‌ای جدایی‌ناپذیر از پیکره امت اسلامی، همواره فراتر از یک جغرافیا، به مثابه روح جاری در وجدان بیدار ملت‌های آزاده و مظلومان عالم بوده است.
رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس استان فارس گفت: این سرزمین مطهر، که گام‌های انبیا آن را تقدیس بخشیده، بیش از 75 سال است که به اشغال صهیونیست‌های کودک‌کش درآمده و به ویژه در این سال‌های اخیر با یورش وحشیانه آنان به نوار غزه و شهادت بیش از 50 هزار زن و کودک مظلوم و خون هزاران شهید مقاومت به آن قداستی مضاعف داده، امروز در کانون تحولات جهان اسلام قرار دارد و در عین حال که عامل وحدت‌بخش امت اسلامی است، به کابوسی مستمر برای رژیم اشغالگر قدس و حامیان آمریکایی و اروپایی آن بدل شده است.
حجت‌الاسلام ملک‌مکان ادامه داد: تدبیر حکیمانه و راهبردی حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس»، نقطه عطفی در مبارزه تاریخی ملت فلسطین و جریان مقاومت در برابر اشغالگری و استکبار جهانی بود. راهبردی که در منظومه فکری و عملیاتی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تعمیق یافت و در سایه حمایت‌های بی‌دریغ و قاطعانه جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین، امروز به ثمر نشسته است.
رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس استان فارس گفت: هم اینک جهان اسلام در حالی به استقبال روز جهانی قدس می‌رود که رژیم جعلی صهیونیستی پس از شکست سهمگین در «طوفان الاقصی» و تزلزل در بنیان‌های امنیتی و نظامی خود، با سرخوردگی و استیصال، به پذیرش آتش‌بس در برابر اراده جبهه مقاومت تن داده است و از سوی دیگر، افکار عمومی جهانی بیش از هر زمان دیگری در برابر ماهیت اشغالگر و جنایتکار این رژیم ایستاده و جنبش‌های مردمی ضدصهیونیستی در اقصی نقاط عالم رو به گسترش است.
وی بیان کرد: شکست استراتژیک، بی‌بازگشت و غیرقابل ترمیم رژیم صهیونیستی در روندی شتابنده، نشان داد که زوال قطعی این غده سرطانی نه یک آرمان دوردست، بلکه یک حقیقت عینی و واقعیتی قریب‌الوقوع است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس اظهار کرد: در بهار چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که مسئله فلسطین را به عنوان جوهره‌ای اساسی از هویت خود تثبیت کرده، روز جهانی قدس 1404 (جمعه 8 فروردین‌ماه) اهمیتی مضاعف یافته است. این روز، نخستین روز جهانی قدس پس از پیروزی‌های تاریخی اخیر مقاومت در مقابل توحش صهیونیست‌های کودک‌کش و در امتداد راهپیمایی‌های «جمعه‌های خشم» است که طی بیش از یک سال گذشته در سراسر کشور برگزار شده و اینک به صحنه‌ای پرشکوه برای تجلی وحدت امت اسلامی، نمایش اقتدار جبهه مقاومت و تقویت روند فروپاشی تدریجی رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد.
حجت‌الاسلام ملک مکان گفت: بی‌تردید، با وحدت، هم‌افزایی و بسیج تمامی ظرفیت‌های دستگاه‌های مسئول، همراهی نیرو‌های مؤمن و انقلابی و حضور پرشور و پرصلابت ملت آگاه و سرافراز ایران، این روز عظیم به نقطه عطفی در مسیر تحقق وعده تخلف‌ناپذیر الهی و نزدیک‌تر شدن به آزادی قدس شریف و رهایی فلسطین از یوغ اشغال و ستم بدل خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/939230/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

فوری/ توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

توقیف خودروی پراید به رانندگی پسر 10 ساله در شهرستان خور

پشت پرده خداحافظی زودهنگام یک چهره اقتصادی از دولت؛ مُهر سکوت طیب‌نیا می شکند؟

چگونه پوتین به قدرت رسید؟

عدم ارتباط بین واکسن کووید در دوران بارداری و نقایص مادرزادی

هزینه بسته‌بندی 200 درصد گران شد

رکوردزنی واردات ایران در سال 1403؛ طلا پرچمدار شد

رشد 2.5 برابری پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته

قیمت نفت تثبیت شد

شیراز، شهر هزار مزار

به وسیله تقوا می‌توان زهر گناه را از خود دور کرد

از حافظ تا صورتگر؛ طراحی مسیر نوروزی برای دوستداران ادب در شیراز

خسارت سرمازدگی بهاره به باغ‌های آباده استان فارس

کشف 4 کیلو هروئین از معده متهمان در شهرستان استهبان فارس

ضرورت اهمیت به مباحث فرهنگی در استان فارس

اماکن میراثی شاخص فارس 13 فروردین میزبان گردشگران است

مراسم بزرگداشت پدر یکی از شهدای بهمن 57 در قم

تغییرات در کتاب‌های درسی؛ اجرای آزمایشی از مهر 1404 | تغییرات در کتاب‌های درسی کی انجام می‌شود ؟ + جزئیات

توقیف خودروی پراید به رانندگی پسر بچه 10 ساله در شهرستان خور

عید فطر روز بازگشت به فطرت الهی و غلبه بر طاغوت نفس است