پیام فارس

آخرين مطالب

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند اقتصادي

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - برنا / معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با تلاش‌های صورت گرفته آرامش نسبی بر بازار شب عید و ماه مبارک رمضان حاکم شده است، افزود: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو که تنها بدنبال منافع شخصی هستند را با جدیت دنبال می کنند.
محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با قدردانی از مسوولین دستگاه‌های مرتبط برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، به گزارش ارائه شده درخصوص این اشاره و تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری و همراهی وزارتخانه‌ها و دستگاه مرتبط اقدامی قابل توجه در تامین نیازهای مورد نیاز اقشار آسیب‌پذیر و دهک‌های پایینی جامعه انجام داد که البته ضرورت دارد دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با اصلاح و رفع ایرادات باقیمانده برای اجرای مرحله بعدی این طرح کالابرگ الکترونیکی در فروردین آمادگی‌های لازم را داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین انعقاد قرارداد تجارت آزاد و صفر شدن 87 درصد کد تعرفه میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصتی مناسب برای تامین متقابل کالاهای مورد نیاز داخلی و کشورهای منطقه دانست.
وی با اشاره به گزارش رئیس اتاق اصناف از اعمال بازرسی‌ها در استان‌ها و برخورد با خاطیان و همچنین برپایی نمایشگاه‌های بهاره، از همکاری اتاق اصناف برای نظارت‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های بهاره و عرضه مسقیم کالاها به مردم در راستای کمک به دولت برای نظارت و تنظیم قیمت ها قدردانی کرد.
در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ارایه و به جهت هماهنگی در اجرا طرح، بر ضرورت همکاری تمامی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها برای رفع هرگونه ایراد در فرآیند اجرای طرح تاکید شد که در این راستا طی جلسه‌ای با وزارت کشور با حضور تمامی دست‌اندرکاران طرح، برای رفع ایرادات تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
در ادامه این جلسه که وزرای جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، دادگستری، معاون اجرایی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین کالاهای منتخب در کشور تا هفته سوم اسفند ماه و همچنین وضعیت و میزان اقلام کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی ارایه و در ادامه تاکید شد، تمامی کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با همکاری بخش خصوصی تا چندماه ثبت سفارش و یا تامین و ذخیره شده است.
همچنین در این جلسه به ریاست معاون اول رئیس جمهور مقرر شد، بانک مرکزی تامین ارز مورد نیاز برای ذخایر راهبردی را در اولویت تخصیص قرار دهد تا ظرف شش ماه کل ارز مورد نیاز برای تامین کالاهای اساسی تخصیص یابد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر/ لبخند مهر رضوی

بارزترین ویژگی‌ها و خصوصیت‌های اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) کرامت اخلاقی است

حمایت از مناطق محروم از دغدغه‌های اصلی دولت چهاردهم است

امروز مکتب نورانی اهل بیت(ع) بر نقاط مختلفی از جهان پرتو افکنده است

نرخ رشد نقدینگی اعلام شد

مردم فارس 10 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کردند

تکریم از فعالان قرآنی با ضیافت افطار خانوادگی رسانه‌ای در ساری+ فیلم

اگر در دنیای امروز قدرتمند نباشیم کسی حق ما را رعایت نمی کند

جشن میلاد کریم اهل بیت در مسجد نصیرالملک شیراز برگزار شد + تصاویر

عدالت به عنوان سامان دهنده جامعه مورد توجه قرار گیرد

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت استان فارس با کشور بلاروس خواهد بود

تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز

عرضه میوه ویژه شب عید در بازارچه‌های شیراز

تصاویر نگران‌کننده مقبره زنی که شیراز را از حمله مغول نجات داد

ستاد مرکزی خدمات سفر شهرداری شیراز افتتاح شد

رویکرد پلیس نسبت به چهارشنبه آخر سال، اجتماعی است

امام جمعه شیراز: توزیع عادلانه ثروت با فرهنگ سازی انجام می شود

برپایی بزرگترین نمایشگاه فروش بهاره استان در محل نمایشگاه بین المللی فارس

سرمقاله کیهان/ این احتمال را به خاطر بسپارید!

خواب‌ماندگی در «تغییر ساعت»

سرمقاله همشهری/ نقاب صلح، خنجر جنگ

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

علت ریزش موی زنان چیست؟

بایدها و نبایدهای تغذیه در سفر

جشنی که به قطع عضو و نابینایی ختم می‌شود

مکمل‌های غذایی به بهبود سلامتی کمک می‌کنند

نقش هورمون‌های تیروئیدی در سلامت قلب

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

بوسه سکه به 87 میلیون تومان

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

آب سدها از خط قرمز هم عبور کرد

سخنگوی کمیسیون صنایع: خودروسازی ما همچون یک بچه بد است که باید تنبیه شود

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

راز فرمانده گردان حمزه در خاک‌های طلائیه سر به مهر ماند!

داور کره‌ای قاضی دیدار ایران و امارات

حرکت تماشایی لوکا دانچیچ در بازی مقابل سانز

پیش بینی 124 پرواز فوق العاده نوروزی داخلی و خارجی از فرودگاه شیراز

یکی پای حمایت در کفش این موزه بکند

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

گردشگری ورزشی یکی از موارد توسعه گردشگری در فارس است

کلید برد بزرگ و صعود به نیمه نهایی

واکنش فرمانده انتظامی فارس به حاشیه های یک تجمع: یکی از زنان ایل قشقایی با لباس محلی من را به لچکش قسم داد که دستور آزادی پسر بازداشتی را صادر کنم

نرخ رشد نقدینگی به 27.8 درصد رسید / کاهش 8 واحد درصدی نرخ رشد پایه پولی نسبت

رشد 51 درصدی درآمد بیمه ملت در بهمن‌ماه 1403

کره‌ای‌ها برای ایران و امارات سوت می‌زنند

رونمایی از لوح «ثبت جهانی آیین افطاری» در شیراز

تصاویر/ دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس فارس از خانواده های معظم شهید

نرخ رشد نقدینگی 27.8 درصد شد