پیام فارس

آخرين مطالب

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند اقتصادي

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - برنا / معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با تلاش‌های صورت گرفته آرامش نسبی بر بازار شب عید و ماه مبارک رمضان حاکم شده است، افزود: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو که تنها بدنبال منافع شخصی هستند را با جدیت دنبال می کنند.
محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با قدردانی از مسوولین دستگاه‌های مرتبط برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، به گزارش ارائه شده درخصوص این اشاره و تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری و همراهی وزارتخانه‌ها و دستگاه مرتبط اقدامی قابل توجه در تامین نیازهای مورد نیاز اقشار آسیب‌پذیر و دهک‌های پایینی جامعه انجام داد که البته ضرورت دارد دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با اصلاح و رفع ایرادات باقیمانده برای اجرای مرحله بعدی این طرح کالابرگ الکترونیکی در فروردین آمادگی‌های لازم را داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین انعقاد قرارداد تجارت آزاد و صفر شدن 87 درصد کد تعرفه میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصتی مناسب برای تامین متقابل کالاهای مورد نیاز داخلی و کشورهای منطقه دانست.
وی با اشاره به گزارش رئیس اتاق اصناف از اعمال بازرسی‌ها در استان‌ها و برخورد با خاطیان و همچنین برپایی نمایشگاه‌های بهاره، از همکاری اتاق اصناف برای نظارت‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های بهاره و عرضه مسقیم کالاها به مردم در راستای کمک به دولت برای نظارت و تنظیم قیمت ها قدردانی کرد.
در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ارایه و به جهت هماهنگی در اجرا طرح، بر ضرورت همکاری تمامی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها برای رفع هرگونه ایراد در فرآیند اجرای طرح تاکید شد که در این راستا طی جلسه‌ای با وزارت کشور با حضور تمامی دست‌اندرکاران طرح، برای رفع ایرادات تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
در ادامه این جلسه که وزرای جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، دادگستری، معاون اجرایی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین کالاهای منتخب در کشور تا هفته سوم اسفند ماه و همچنین وضعیت و میزان اقلام کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی ارایه و در ادامه تاکید شد، تمامی کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با همکاری بخش خصوصی تا چندماه ثبت سفارش و یا تامین و ذخیره شده است.
همچنین در این جلسه به ریاست معاون اول رئیس جمهور مقرر شد، بانک مرکزی تامین ارز مورد نیاز برای ذخایر راهبردی را در اولویت تخصیص قرار دهد تا ظرف شش ماه کل ارز مورد نیاز برای تامین کالاهای اساسی تخصیص یابد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد

بازار شلوغ شب عید

سرمقاله آرمان ملی/ منافع ملی و سلیقه سیاسی

وی‌او‌ای آی

سرمقاله اعتماد/ سه شرط تحقق عدالت

مدیریت تنش از کانال مذاکره

هشدار درباره استفاده از موهای مصنوعی

به دنبال علت ریزش موی زنان

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

امام حسن مجتبی (ع)، کریم اهل‌بیت و سرور جوانان بهشت

همایش بین المللی هلال نوروزی در نگین بافت تاریخی شیراز

حکمتیان: نصب درب جدید حرم امامین عسکریین (ع) همزمان با ولادت کریم اهل‌البیت (ع)

8 موزه استان بوشهر در ایام تعطیلات نوروز فعالیت می‌کنند

عملکرد 1403 شهرداری شیراز با هیچ سالی قابل مقایسه نیست

پایان کابوس‌وار: بدتر از این نمی‌شد!

فعال کردن واحد سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در کازرون

ویرانی مقبره زنی که شیراز را از حمله مغول نجات داد

به بازیکنانم گفتم حتما باید سه بر صفر ببریم!

اقدام غیرقانونی مالک باشگاه استقلال دردسر ساز شد

پدیده تیم ملی ایران در گفتگو با مهر: برای این دعوت لحظه شماری می کردم

اینفوگرافی/ توصیه‌های طلایی برای افزایش کیفیت خواب

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد خواهد شد

توسعه زیرساخت های ورزشی بانوان در سال جدید

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

سرمقاله هم میهن/ خبر خوب، ولی...

آزادی مدیر تلگرام پس از 7 ماه و با واگذاری اطلاعات کاربران

شاه کلید رفع مشکلات گوارشی

لکه‌های پوستی بارداری؛ چرا و چگونه پیشگیری کنیم؟

گارد طلای جهانی افزایشی ماند

حق مسکن 900 هزار تومانی پول اجاره یک متر خانه هم نیست

سود سهام عدالت واریز شد

از بورس کالا تا تهاتر قیر؛ وقتی نفت برای پروژه‌های دولتی قربانی می‌شود

سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی فارس منصوب شد

فرمانده انتظامی فارس درباره حاشیه‌های تجمع قشقایی‌ها مقابل استانداری چه گفت؟

تولیت آستان: حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) نماد هنر دینی است

رویداد《من نوه‌ی شهیدم》باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

کشورهای حوزه نوروز، در تخت جمشید گرد هم می‌آیند

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

آیا بادام به کالری‌سوزی بدن کمک می‌کند؟

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

اسرائیل آماده ادامه مذاکرات آتش‌بس در غزه است