پیام فارس

آخرين مطالب

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت استان فارس با کشور بلاروس خواهد بود اجتماعي

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت استان فارس با کشور بلاروس خواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - محمدصادق حمیدیان امروز، 27 اسفند در دیدار با سفیر بلاروس در ایران که در شیراز برگزار شد، بیان کرد: شیراز یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که با برخورداری از آثار تاریخی جهانی و ملی و همچنین به لحاظ سابقه ادبی، فرهنگی و آثار باستانی نقطه سرآمد شهرهای ایران است که شهرت جهانی دارد.
وی افزود: استان فارس 6 درصد جمعیت کشور و حدود 7 درصد از عرصه سرزمین را داراست و همچنین 5 درصد تولید ناخالص داخلی ایران به استان فارس اختصاص دارد.
حمیدیان با تاکید بر اینکه ظرفیت دانشگاهی و نیروی انسانی در استان فارس منحصر به فرد است، گفت: امروز تعداد از مردم و به ویژه اعضای اتاق بازرگانی در کشور بلاروس سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
وی با برشماری توانمندی‌های اقتصادی استان فارس اضافه کرد: ما در بخش‌هایی از جمله تکنولوژی‌های کشاورزی، صنایع سنگین و مواد شیمیایی آماده همکاری‌های اقتصادی مشترک با فعالان اقتصادی کشور بلاروس هستیم که همکاری مشترک در این بخش‌ها می‌تواند حجم مراوده تجاری استان را با کشور بلاروس بالا ببرد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: به طور خاص در حوزه صادرات آماده صادرات محصولات کود شیمیایی، قیر، شمش آهن، آهک و گیاهان دارویی و در حوزه واردات در زمینه‌های تکنولوژی‌های بذر، تجهیزات کشاورزی، ماشین آلات عمرانی هستیم.
حمیدیان با بیان اینکه استان فارس 12 درصد تولیدات حوزه کشاورزی کشور ایران را تامین می‌کند و این عدد بزرگی است، گفت: با توجه به استقبال سفیر بلارویس از توسعه گسترس ارتباط دو طرف استان فارس و کشور بلاروس، برنامه عملیاتی اعزام هیات تجاری به کشور بلاروس برای بازدید از نمایشگاه کشاورزی و بازدید از کارخانجات تولید ماشین‌آلات و دستگاه‌های بخش کشاورزی و بالعکس پذیرش هیات بلاروس در استان فارس و بازدید از نمایشگاه و واحدهای تولیدی در حوزه کشاورزی و شیمیایی در استان را دنبال خواهیم کرد.
وی بیان کرد: همچنین سرمایه‌گذاری جدید اروپایی‌ها در حوزه تولید مواد شیمیایی در بلاروس نیز برای ما مطلوب است و واردات مواد اولیه شیمیایی نیز مورد انتظار ماست.
حمیدیان با تاکید بر اینکه محدودیت‌های کشور بلاروس در حوزه تحریم را می‌دانیم و درک می‌کنیم، تصریح کرد: گسترش مبادلات تجاری فعالان اقتصادی فارس و کشور بلاروس به ویژه در حوزه‌های مالی را از طریق راه‌های ارتباطی امن دنبال می‌کنیم و تلاش می‌کنیم موضوع تحریم‌ها بر فعالیت دو کشور تاثیر نگذارد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس در پایان تأکید کرد: به دنبال یک رابطه اقتصادی پایدار و بلند مدت در کشور بلاروس به عنوان بازار تولیدات استان هستیم.
علاقه‌مند به همکاری با شرکت‌های مستقر در فارس و ایران هستیم
در ادامه این جلسه سفیر کشور جمهوری بلاروس در ایران نیز گفت: شهر شیراز افتخار ایران و جهان است و مردم دنیا به واسطه فرهنگ و مهد تمدن بودن این شهر، آن را به خوبی می‌شناسند.
دمیتری کالتسوف افزود: در جریان روابط بین دو کشور ایران و بلاروس خیلی خوب است و تبادلات بین دو کشور در حوزه‌های مختلف خوب و مثبت است و توسعه روابط تجاری و اقتصادی و توسعه همکاری در حوزه سرمایه‌گذاری با کشور ایران برای ما اولویت دارد.
وی با اشاره به نقش موثر اتاق بازرگانی فارس در توسعه اقتصادی استان و کشور بیان کرد: در اتاق بازرگانی استان زمینه‌ها برای همکاری بین استان فارس و کشور بلاروس به خوبی بیان و معرفی شد و ما بسیار علاقه‌مند به همکاری با شما در حوزه‌های اعلام شده هستیم.
کالتسوف اظهار کرد: کشور ما وارد کننده محصولاتی از جمله خشکبار، سبزیجات و میوه‌ها است و در حوزه کشاورزی علاقه‌مندیم تجهیزات کشاورزی به ایران صادر کنیم.
سفیر کشور جمهوری بلاروس اضافه کرد: ما در حوزه تجهیزات کشاورزی، تکنولوژی و ماشین‌آلات به روز و خوبی داریم که با همکاری در این زمینه می‌توان تمام فعالیت‌های این بخش را به راحتی و با مطلوبیت بیشتر انجام داد ضمن اینکه بسیار علاقه داریم شرکتی برای مونتاژ تراکتورهای بلاروس در ایران تاسیس کنیم.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه‌های حمل و نقل، خودروهای آتش‌نشانی، شهری و اتوبوس برقی، داروسازی و تولیدات محصولات پزشکی، خودروهای راهسازی، عمرانی و پتروشیمی نیز ما می‌توانیم همکاری‌های خوبی با شرکت‌های مستقر در فارس و ایران داشته باشیم.
کالتسوف بیان کرد: فارس ظرفیت‌های اقتصادی خوبی دارد و ما در زمینه‌های مختلف اشتراکات زیادی داریم که نیاز است هر دو طرف لیست اقلام مورد نیاز برای صادرات و واردات هر منطقه را مشخص و در اختیار فعالان اقتصادی هر دو طرف قرار دهیم.
وی تاکید کرد: از حضور هیات تجاری ایران و فارس در بلاروس و بالعکس حضور فعالان اقتصادی ما در استان فارس بسیار استقبال می‌کنیم زیرا به توسعه مراودات تجاری دو طرف کمک شایانی خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

حرکت نو در بازی کهنه‌ هسته‌ای

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

ویترین روسی در دل اژدها

مشت ترامپ باز شد!

اندیشکده آمریکایی مطرح کرد: حذف ایران از عراق

سبزی ‌های مفید برای دستگاه گوارش

درباره غده تیروئید بیشتر بدانید!

سوزن سوزن شدن دست و پا می‌تواند به این دلیل باشد

نرخ نقدینگی 27.8 درصد شد؛ رشد 22 درصدی پایه پولی

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

مدیرکل زندان‌های استان فارس: عیدی دادن و گرفتن؛ سنتی دیرینه در فرهنگ ایرانی

رئیس پلیس راهور شیراز:همه با هم، برای سفری بدون حادثه!

متقاضیان نهضت ملی مسکن جا نمانند/ شرایط حذف متقاضیان مسکن اعلام شد

نقدینگی در ایران: رشد صعودی در سال 1403

گزارش تصویری|فینال لیگ فوتسال روستایی شهرستان اسلام‌آبادغرب

لیگ یک/ جشن محمود فکری در ثانیه آخر

ائمه علیهم‌السلام را به درستی معرفی کنیم

پیروزی شاگردان محمود فکری در دقایق تلف شده

مربی استقلالی، سال را با برد تمام کرد

پایان کار توزیع‌کننده قرص‌های غیرمجاز در شیراز

توقف خانگی فجر شهید سپاسی صدرنشین جام آزادگان

«پایداری» در ناپایداری

تهدید در یمن، پاسخ در عمان؟

مقصر شماره‌ یک تورم کیست؟

استاد روابط بین الملل: زمان انتخاب‌ است

مذاکره در مسیر منافع ملی معنا دارد

همشهری مطرح کرد: سراب تهدیدها علیه ایران

انعکاس مبهم پزشکیان

پوتین میانجی می‌شود؟

توصیه‌های مهم به بیماران گوارشی در ماه رمضان

معایب مصرف میوه‌ها به طور همزمان

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

سونامی در بازار طلا؛ سکه رکورد 90 میلیون تومان را زد!

یارانه دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد

سرمایه‌گذاری پربازده و تضمینی با دونگی: فرصتی که نباید از دست بدهید!

رشد قیمت خودروهای داخلی با افزایش تعرفه واردات خودرو

رئیس کمیسیون کشاورزی: مردم نگران میوه شب عید نباشند

تعیین مالیات مودیان فاقد اظهارنامه بر اساس اظهارنامه برآوردی

جبران بخشی از جاماندگی حقوق کارگران از هزینه‌های زندگی

توزیع 1000 بسته معیشتی در ضیافت کریمانه شمالغرب شیراز

طهارت مالی و اخلاقی برای تطهیر انسان ضروری است

تیم ملی سابق دارای سه نماینده در نیمه نهایی!

خبری خوش برای معلمان، رتبه‌بندی از مهر 1404،اجرایی می‌شود/ رونمایی از سند هوش مصنوعی!

اقامتگاه‌های بدون مجوز در فارس پلمپ می‌شوند

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، دوشنبه 27 اسفند + ساعت اکران موسی کلیم الله

نماینده شیراز: سومین حرم اهل بیت (ع) در ایام نوروز به درستی معرفی شود