برگزاری آیین ملک ملاحت با بازخوانی مسیر گردشگری ادبی سعدی در شیراز
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - امروز چهارشنبه در پنجمین روز گرامیداشت هفته جهانی سعدی آیین «ملک ملاحت» با بازخوانی مسیر گردشگری ادبی سعدی شیراز با حضور مهدی رنجبر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسن دهقان معاون فرهنگی و رسانه ای این اداره کل وجمعی از دوستداران سعدی و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد.
شیراز مهد فرهنگ و هنر ایران زمین و شهر شاعران بلند آوازه ای چون سعدی و حافظ حائز ظرفیت های بسیار در توسعه گردشگری ادبی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش توریسم آنلاین ، امروز چهارشنبه در پنجمین روز گرامیداشت هفته جهانی سعدی آیین «ملک ملاحت» با بازخوانی مسیر گردشگری ادبی سعدی شیراز با حضور مهدی رنجبر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسن دهقان معاون فرهنگی و رسانه ای این اداره کل وجمعی از دوستداران سعدی و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد.

حسن دهقان معاون فرهنگی و امور رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس در این آیین گفت: امسال برای نخستین بار تلاش شد تا این نگرش که زبان و ادبیات فارسی میتواند مسیری روشن برای دیپلماسی فرهنگی از مسیر گردشگری باشد محقق شود و در این میان گردشگری ادبی بیش از سایر گونه های گردشگری مورد توجه قرار گرفت.
حسن دهقان افزود: شایسته است که از راهنمایان گردشگری نیز قدردانی ویژه داشته باشم که در روز اول اردیبهشت دغدغه مندانه و با عشق به گردشگران در آرامگاه سعدی خدمات رایگان ارائه دادند.
امیرحسین حکمت نیا مسئول میز ملی ادبی کشور هم گفت: حدود یک دهه است که میز ملی گردشگری ادبی در حال فعالیت است؛ بدون شک یکی از دلایل راه اندازی میز ملی ادبی در شیراز این است که سفره ادبیات ایران در این شهر زیبا پهن است.
او با ابراز خرسندی از برگزاری برنامه «ملک ملاحت در شیراز افزود: تاکنون 20 مسیر گردشگری ادبی در شهر شیراز طراحی و اجرا شده و کتاب تحت همین عنوان نیز به چاپ رسیده اما مسیر گردشگری امروز مسیر شیراز روزگار سعدی است که اینفوگرافیک آن طراحی شده و به صورت نرم افزاری هم در شبکه های اجتماعی منتشرخواهد شد.
مسئول میز ملی ادبی کشور گفت: شیراز روزگار سعدی در قالب سه مسیر طراحی شده که مسیر امروز از باغ قتلغ که بوستانی مشهور در سده های پیشین بوده آغاز می شود از بقعه شیخ روزبهان، آستانه سید علاء الدین حسین (ع)، آبش خاتون، تکیه سید میر آخور حرم شاهچراغ (ع) می گذرد و تا خانه منسوب به سعدی و مسجد نو ادامه می یابد.
گفتنی است پس از این آیین جمعی از دوستداران سعدی و راهنمایان و فعالان گردشگری و اهالی رسانه مسیر ادبی روزگار سعدی را پیمودند.

-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵:۵۲
-
۷ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948538/