ادعای خبرگزاری فارس: تحصن مدافعان قانون حجاب با استفاده از روشهای فیزیکی به پایان رسید/ تعدادی از شرکتکنندگان از ضرب و شتم خبر دادند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خبرگزاری فارس در گزاشی مدعی شد: گروهی از بانوان مؤمن و انقلابی که با دغدغه حفظ ارزشهای حجاب، شب گذشته در نزدیکی مجلس شورای اسلامی تحصن کرده بودند، با برخورد غیرمنتظره نیروهای پلیس روبرو شدند.
بر اساس گزارشات و شواهد منتشرشده، این تحصن که با شعارهایی در دفاع از حجاب همراه بود، با مداخله نیروهای پلیس و استفاده از روشهای فیزیکی به پایان رسید.
تعدادی از شرکتکنندگان از ضرب و شتم و انتقال اجباری با خودروهای پلیس به حاشیه شهر و رهاسازی در نیمهشب خبر دادند.
برخی از این بانوان در گفتگوهای مجازی، این اقدام را «ناهمخوان با شأن بانوان مؤمن» توصیف کرده و خواستار رسیدگی به دغدغههایشان شدند.
این در حالی است که پیشتر، کارشناسان و دلسوزان جامعه نسبت به لزوم گفتوگوی سازنده با گروههای مختلف اجتماعی برای جلوگیری از شکافهای فرهنگی تأکید کرده بودند.
معترضان اعلام کردند که به جای شنیده شدن صدایشان و برگزاری جلسات کارشناسی، با برخوردهای تند و اتهامهای ناروا مواجه شدهاند.
27218
کد خبر 2043026
-
شنبه ۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶:۰۵
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/940017/