پیام فارس

آخرين مطالب

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند اقتصادي

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خبرگزاری دانشجو / بر اساس ابلاغیه صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌نام وام تحصیلی نیمسال دوم تحصیلی از، 15 اسفند آغاز و تا 31 فروردین ادامه دارد.
وام تحصیلی اختصاص داده شده به متقاضیان شامل وام کاردانی و کارشناسی 5 میلیون تومان، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای 7/5 میلیون تومان و دکترای تخصصی 10 میلیون تومان است.
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین آخرین مهلت تایید وام‌های تحصیلی از سوی دانشگاه‌ها را تا 10 اردیبهشت ماه تعیین کرده است.
بازار
ثبت درخواست وام توسط دانشجویان در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.refah.swf.ir انجام می‌شود.
صرفًا دانشجویانی که اطلاعات هویتی و تحصیلی نیمسال دوم تحصیلی 1404-1403 آنها در سامانه مورد تأیید قرار گیرد، می‌توانند نسبت به تشکیل پرونده و ثبت تقاضای وام اقدام کنند.
ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی (دارای شماره شناسه مخصوص صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف و رمز تصدیق) توسط دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام‌های صندوق را دارند، الزامی است.
سقف مبلغ ضمانت وام‌های دانشجویی (بند‌های 1 و 2 و 3 ماده 10 آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی) به ترتیب 60، 120 و بیش از 120 میلیون تومان است و ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی خواهد بود که مجموع وام‌های دانشجویی آنها به بیش از 120 میلیون تومان می‌رسد.
مسئولیت کنترل و صحت سنجی مستندات، سند تعهد، شرایط ضامنین، کنترل سقف دریافت وام و تایید و رد درخواست وام دانشجویی بر عهده کاربران و معاونت دانشجویی دانشگاه‌هاست؛ از این رو معاونت دانشجویی دانشگاه قبل از تأیید نهایی و ارسال درخواست‌های وام به صندوق رفاه، امکان رد هر درخواست وامی را خواهد داشت.
میزان اعتبار وام‌های تحصیلی، ضروری وشهریه برای هر دانشگاه به صورت مجزا تخصیص داده می‌شود؛ از این رو ضروری است دانشگاه‌ها در چارچوب اعتبار اعلام شده نسبت به تأیید وام‌ها اقدام کنند و صرفًا اعتبار وام ودیعه مسکن متأهلی به صورت متمرکز خواهد بود.
ثبت شماره حساب بانک طرف تعهد وشماره شباء آن توسط دانشجویان متقاضی وام درسامانه یکپارچه صندوق الزامی است. با توجه به عدم واریز برخی از وام‌های دانشجویان توسط بانک درسال تحصیلی گذشته که منجر به مشکلاتی برای دانشجویان و همکاران اداره رفاه دانشگاه‌ها شده است لطفًا نسبت به ثبت شماره شباء 24 رقمی بدون ir و صرفًا با اعدادانگلیسی و همچنین فعال بودن شماره حساب به نام دانشجو حتمًا اطلاع رسانی و نظارت کافی صورت پذیرد.
با توجه به ممنوعیت پرداخت وام به دانشجویان بورسیه وشاغل مطابق آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی در چارچوب اعتبارات ابلاغی، شایسته است برنامه ریزی لازم برای اعطای وام به دانشجویان غیر شاغل با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت انجام پذیرد.
در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ودیعه مسکن متأهلی به دانشجویان روزانه، نوبت دوم وشاغل به کار در دانشگاه‌های دولتی پرداخت می‌شود. (با توجه به افزایش مبلغ وام مسکن، بررسی میزان سقف سند تعهد و اخذ گواهی کسر از حقوق قبل از ثبت و تایید وام ازسوی کارشناسان ادارات رفاه الزامی است.)
مبلغ وام تحصیلی دانشجویان متأهل حداکثر دو برابر مبلغ وام دانشجویان مجرد است؛ در صورتی که زوجین هر دو دانشجو و واجدشرایط باشند، به هر دو نفر آنها وام تحصیلی متأهلی تعلق می‌گیرد.
ضریب 50 درصدی افزایش وام تحصیلی برای دانشجویان دارای ویژگی خاص تنها به دانشجویان مجرد تعلق می‌گیرد.
در راستای اجرای ماده 8 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خصوص پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل کلان شهر تهران، شهر‌های با جمعیت بیش از پانصد هزار نفر شامل مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه، ارومیه، رشت، زاهدان، همدان، بندعباس، اراک و شهر‌های باجمعیت کمتر از پانصد هزار نفر جزو دسته بندی شهر‌ها در نظر گرفته می‌شوند.
درخصوص وام ضروری مقتضی است قبل از تأیید درخواست وام نسبت به کنترل حداکثر سقف امکان بهره‌مندی از این وام توسط همکاران ادارات رفاه دانشگاه، دقت لازم به عمل آید.
دسترسی برای ویرایش اطلاعات شخصی و تحصیلی مانند تأهل، شماره حساب شماره شباء، شهر محل تولد، تلفن همراه، تلفن ثابت، شهر محل سکونت، کدپستی و آدرس، شماره دانشجویی، سال و ترم تحصیلی برای کاربران ادارات رفاه دانشگاه‌ها فعال است که در صورت نیاز می‌توانند نسبت به ویرایش اقدام کنند.
در صورت نیاز به ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای و برخی اطلاعات تحصیلی از قبیل نام دانشگاه، مقطع، نوع دوره و رشته تحصیلی کارشناسان ادارات رفاه می‌توانند با ارسال پیام از طریق درخواست کار برای همکاران اداره تسهیلات صندوق نسبت به ویرایش آنها اقدام خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/938246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارگران در سال 1404 چند ساعت باید کار کنند؟

حضرت علی(ع) مورد احترام و دارای جایگاه ویژه میان اهل سنت است

بازدید سرزده بازرسان از پارک ملی بمو در نوروز

هواشناسی استان فارس: مسافران نوروزی و شهروندان مراقب باشند/وضعیت نارنجی است

ندای الغوث الغوث در سومین حرم اهل بیت پیچید+تصویر

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا یکشنبه 3 فروردین 1404

کاروانسرای سنگی انجیره، اردکان یزد (عکس)

دیدار پدربزرگ آزاده فلسطینی با 19 نوه پس از 7300 روز اسارت

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای برخی نقاط فارس

استاندار فارس: میوه به اندازه نیاز موجود است

اسکان بیش از 104 هزار مهمان نوروزی در مدارس فارس تا دوم فروردین 1404

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس

فارن پالیسی: آیا دولت ترامپ در حال تغییر نظم بین المللی است؟

خریدن این ویتامین‌ها پول دور ریختن است!

خرید نیم‌سکه خطرناک شد!

افشاگری جدید هرمز شجاعی‌مهر از ماجرای ازدواج و خودکشی آزاده نامداری! + فیلم

غذاهای تشدیدکننده میگرن

عزاداری شب‌زنده‌داران در سوگ شهادت امام علی (ع) در حرم شاهچراغ + فیلم

ندای "الهی العفو" در شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) طنین انداز شد + فیلم

اسکان بیش از 261 هزار نفرروز در مدارس فارس

امام علی(ع)شخصیتی خاص برای جهان اسلام است/ در شب قدر برای پیروزی امت اسلام دعا کنیم

سوال روز بیست و یکم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

آشنایی با مکان های دیدنی شیراز

دومین ایثار ماندگار استان بوشهر در سحرگاه شهادت حضرت علی(ع)

نوای «الغوث الغوث» شب زنده داران در شهر کریمه اهل بیت طنین انداز شد

واکنش مدیرعامل بورس تهران به مزایده پرابهام در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس/ شفافیت در بازار سرمایه متهم شد

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

اسلام انسان را به عقلانیت، علم و فهم تشویق می‌کند

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

نوجوان اهل قم خادم حضرت معصومه (س) حافظ و قاری کل قرآن + فیلم

طرح ملی میوه شب عید زیر ذره بین استاندار فارس

اجتناب از فروپاشی کامل؛ ارزیابی عهدنامه ترکمنچای

زیاده روی در مصرف آجیل‌ها و افزایش وزن

رفع حصر از کروبی، حصر برای احمدی‌نژاد

باورهای غلط در مورد کبد چرب

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

توزیع میوه و مرغ منجمد تنظیم بازار در فارس ادامه دارد

خیریه رهروان اهل بیت(ع) تبریز پای کار نیازمندان

بارش‌های بهاری از اواخر امشب آغاز می‌شود

تشکیل جلسه قرارگاه نوروزی مدیریت بحران در فارس

ماتم عظمی

هدف آمریکایی‌ها از شایعه حمله به ناو اطلاعاتی زاگرس چه بود؟

از چه ساعتی در روز دیگر نباید قهوه بنوشیم؟

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

توزیع 2 هزار بسته عیدانه بین نیازمندان با مشارکت خیرین فارس

واژگونی رانا با یک کشته و ٢ مجروح در محور خرمبید-آباده

کاهش ذخیره خونی گروه‌های A و O در فارس

فروردین 1403؛ ماهی که کاظم صدیقی نقل محافل بود