پیام فارس

آخرين مطالب

رشد 47 درصدی درآمد بیمه معلم در بهمن‌ماه 1403 اجتماعي

رشد 47 درصدی درآمد بیمه معلم در بهمن‌ماه 1403
  بزرگنمايي:

پیام فارس - بیمه معلم به تراز مثبت 43 درصدی رسید؛
در طول 11 ماه نخست سال مالی جاری، شرکت بیمه معلم درآمد تجمیعی بالغ‌بر 12 هزار و 799 میلیارد تومان را از محل فروش حق بیمه شناسایی کرد.
به گزارش، شرکت بیمه معلم در جدیدترین گزارش عملکرد ماهانه خود، از افزایش قابل توجه درآمد‌ها در بهمن‌ماه 1403 خبر داد. بر اساس این گزارش، درآمد‌های شرکت از محل فروش حق بیمه در این ماه به 850 میلیارد تومان رسید که نسبت به بهمن‌ماه سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این رشد درآمدی حاصل بهبود عملکرد شرکت در جذب مشتریان جدید، ارائه خدمات بیمه‌ای متنوع و باکیفیت، و همچنین اجرای استراتژی‌های موثر بازاریابی و توسعه محصولات جدید بیمه‌ای است. در طول 11 ماه نخست سال مالی جاری، شرکت بیمه معلم درآمد تجمیعی بالغ‌بر 12 هزار و 799 میلیارد تومان را از محل فروش حق بیمه شناسایی کرد. این رقم نشان‌دهنده ثبات و رشد مستمر شرکت در جذب بازار و افزایش سهم خود از صنعت بیمه کشور است.
یکی از نکات برجسته در عملکرد ماهانه بیمه معلم، کاهش 13 درصدی پرداخت خسارت در بهمن‌ماه نسبت به ماه قبل بود. این کاهش نشان‌دهنده مدیریت بهینه ریسک و بهبود فرآیند‌های ارزیابی و پرداخت خسارت در شرکت است. علاوه بر این، شرکت در دی‌ماه سال جاری توانست تراز مثبت 43 درصدی را به ثبت برساند که بیانگر بهبود وضعیت مالی و افزایش سودآوری شرکت است.

پیام فارس

در بهمن‌ماه 1403، درآمد شرکت بیمه معلم از محل فروش حق بیمه نسبت به ماه قبل رشد 47 درصدی را تجربه کرد. بیشترین سهم از این درآمد مربوط به رشته بیمه «درمان» بود که با 349 میلیارد تومان، سهم 44 درصدی از کل درآمد ماهانه شرکت را به خود اختصاص داد. این رقم نشان‌دهنده تمرکز و موفقیت شرکت در توسعه محصولات بیمه درمان و جلب رضایت مشتریان در این حوزه است.
با توجه به عملکرد مثبت شرکت بیمه معلم در بهمن‌ماه و رشد مستمر درآمدها، به نظر می‌رسد این شرکت در مسیر تحقق اهداف بلندمدت خود گام‌های محکمی برداشته است. بهبود شاخص‌های مالی، کاهش پرداخت خسارت، و افزایش درآمد‌ها نشان‌دهنده توانمندی‌های مدیریتی و اجرایی شرکت است. همچنین، اعتماد روزافزون مشتریان به خدمات بیمه‌ای ارائه‌شده توسط بیمه معلم، نویدبخش پیشرفت‌های بیشتر در ماه‌ها و سال‌های آینده خواهد بود.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937032/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ تغییرات اقلیمی در سال 1403 تحلیلی بر چالش‌ها و چاره‌ها

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

هشدار مسمومیت کودکان با یخ در بهشت

نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید

5 راه برای یک خوابِ شیرین

سخنگوی صنعت آب: جیره بندی آب نداریم

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

تصاویر/ کشفیات پلیس استان فارس

مقام یمنی: ما اهل ایمان نمی‌توانیم در مقابل غزه سکوت کنیم

تصاویر/ لبخند مهر رضوی

بارزترین ویژگی‌ها و خصوصیت‌های اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) کرامت اخلاقی است

حمایت از مناطق محروم از دغدغه‌های اصلی دولت چهاردهم است

امروز مکتب نورانی اهل بیت(ع) بر نقاط مختلفی از جهان پرتو افکنده است

نرخ رشد نقدینگی اعلام شد

مردم فارس 10 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کردند

تکریم از فعالان قرآنی با ضیافت افطار خانوادگی رسانه‌ای در ساری+ فیلم

اگر در دنیای امروز قدرتمند نباشیم کسی حق ما را رعایت نمی کند

جشن میلاد کریم اهل بیت در مسجد نصیرالملک شیراز برگزار شد + تصاویر

عدالت به عنوان سامان دهنده جامعه مورد توجه قرار گیرد

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت استان فارس با کشور بلاروس خواهد بود

تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز

عرضه میوه ویژه شب عید در بازارچه‌های شیراز

تصاویر نگران‌کننده مقبره زنی که شیراز را از حمله مغول نجات داد

ستاد مرکزی خدمات سفر شهرداری شیراز افتتاح شد

رویکرد پلیس نسبت به چهارشنبه آخر سال، اجتماعی است

امام جمعه شیراز: توزیع عادلانه ثروت با فرهنگ سازی انجام می شود

برپایی بزرگترین نمایشگاه فروش بهاره استان در محل نمایشگاه بین المللی فارس

سرمقاله کیهان/ این احتمال را به خاطر بسپارید!

خواب‌ماندگی در «تغییر ساعت»

سرمقاله همشهری/ نقاب صلح، خنجر جنگ

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

علت ریزش موی زنان چیست؟

بایدها و نبایدهای تغذیه در سفر

جشنی که به قطع عضو و نابینایی ختم می‌شود

مکمل‌های غذایی به بهبود سلامتی کمک می‌کنند

نقش هورمون‌های تیروئیدی در سلامت قلب

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

بوسه سکه به 87 میلیون تومان

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

آب سدها از خط قرمز هم عبور کرد