پیام فارس

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک کره‌ای؛ کیک لطیف و خوشمزه برای عصرانه اجتماعي

طرز تهیه کیک کره‌ای؛ کیک لطیف و خوشمزه برای عصرانه
  بزرگنمايي:

پیام فارس - کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه‌رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کیک کره‌ای نوعی کیک بسیار خوشمزه و معطر است که از ترکیب کره با مواد کیک تهیه می‌شود و به دلیل داشتن کره در ترکیباتش بافت بسیار نرم و منسجمی دارد که یک برش از آن همراه با یک لیوان چای یا قهوه بسیار می‌چسبد. اگر عاشق درست کردن کیک‌های خوشمزه و جدید هستید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک کره‌ای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم آرد سفید شیرینی: 2 فنجان
کره نرم: 1 لیوان
شکر: 2 فنجان
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 1 فنجان
گردوی خرد شده: 1 فنجان
بکینگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری
وانیل مایع: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه

پیام فارس

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا کره نرم به دمای محیط رسیده را با شکر مخلوط کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 4 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شود. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را یکی‌یکی همراه با وانیل اضافه کنید و هر کدام را به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. نیمی از آرد را داخل مواد بالا بریزید و شیر را اضافه کنید و از یک جهت با لیسک هم بزنید، سپس بقیه آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا به صورت یکدست با مایه کیک مخلوط شود. گردو‌ها را خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز به مدت 5 دقیقه تفت بدهید تا برشته شود. بعد از اینکه گردو‌ها خنک شد، آن را به مایه کیک اضافه کنید و مقداری را برای روی کیک نگه دارید. قالب موردنظرتان را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن گردو بریزید. حالا قالب کیک را داخل فر 160 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت 50 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و طلایی شود. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و بعد از اینکه کیک خنک شد، آن را همراه با چای یا قهوه سرو کنید، نوش جان. 
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل
1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. 
2- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه 175 تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد. کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای 175 درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه 185 حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.
به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
3- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید. اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.
4- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.
5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. 
6- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.
7- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
8- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/868542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ششمین دوسالانه عکس نور بهمن ‌ماه برگزار می‌شود

یک دیپلمات ایرانی: رزمایش نظامی ایران و عمان برای همکاری نزدیک برای صلح و امنیت در خلیج فارس است

مس بدون فکری صدر نشین شد

رمزگشایی از سفر وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه

خطاب به خانواده بزرگ پتروشیمی شیراز

پایان زیاده‌خواهی‌های امارات با دیپلماسی اقتصادی – سیاسی

کاخ سفید در توهم

آنالیز استانداران

کاهش 16 درصدی ارزش پول ملی در 6 ماه

کاملاً غیرقابل پیش‌‏بینی

بیروت؛ جهان دیگر تصویر روح در آینه (1)

قاتل هیرمند در تهران؟

یک شهادت عاشقانه

مهم‌ترین علائم سکته مغزی

گذر سامانه بارشی از کشور تا اوایل هفته آینده

طرز تهیه کیک کره‌ای؛ کیک لطیف و خوشمزه برای عصرانه

بارش باران هم‌اکنون در 6 محور مواصلاتی فارس

احتمال کشف نفت و گاز در جزایر سه‌گانه

خلاصه والیبال چادرملو اردکان 1 – پیکان تهران 3

فیلم| پیروز قربانی سرمربی فجرشهید سپاسی: بی‌غیرت نیستم

بهترین فیلم های جنگی در مورد جنگ خلیج فارس

آغاز برداشت یاقوت‌های سرخ در کازرون

عارف: جمهوری اسلامی ایران اهل بده بستان سیاسی نیست

رژیم صهیونیستی شکست‌ خورد اما شکست بزرگ‌تر از آن تمدن و فرهنگ غرب است

26 هزار میلیارد تومان پروژه در چادرملو آماده بهره‌برداری است

عکس العمل تند آتیلا حجازی به اتفاقات اخیر

عکس/ نام خلیج فارس در کارت شناسایی بنیان‌گذار امارات

علت ایجاد کهیر پوستی در زمان بارداری

علل بروز مگس پران چشم

بیشترین علت مرگ ومیر ایرانیان چیست؟

رونمایی دلار در کانال 68 هزار تومان؛ طلای 18عیار بالا رفت

خاطره‌ای از ترک جلسه توسط چینی‌ها از زبان معاون سابق وزیر اقتصاد

افزایش 60 تا 70 میلیون مترمکعبی مصرف گاز در پی کاهش دما

بررسی سازوکار اسقاط و تحویل خودرو جایگزین با حضور وزیر صمت

ریز و درشت ارقام مهم بودجه به روایت نایب رییس کمیسیون برنامه؛ از حقوق و مالیات تا قیمت نفت و دلار

روایت فارس از علت افزایش قیمت دلار در این روزها

هشدار؛ بارش‌های سنگین در انتظار 24 استان

رهاسازی دو بهله عقاب در قیر و کارزین

تداوم شکست‌های چادرملو در لیگ برتر والیبال

آلایندگی کارخانه سیمان در خاوران

راه‌های دسترسی غیرمجاز در محور اردکان – نائین مسدود شد

معابر شهری متناسب با نیاز روشندلان ساماندهی شوند

باخت غیرمنتظره عطایی، برد اکبری و طلسم‌شکنی شهداب

فوتبال دسته یک کشور | فجرسپاسی شیراز و مس کرمان مساوی شدند+ فیلم

اولین صحبت مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با موسیمانه

هشدار وزیر ورزش به هلدینگ خلیج فارس؛ ما هنوز سهام دار استقلال و پرسپولیس هستیم، لازم باشد ورود می‌کنیم

رهبر انقلاب: اگر امثال شهید سنوار و سید حسن نصرالله نبودند سرنوشت منطقه به‌گونه‌ای دیگر بود

سقوط بالابر فروشگاهی در خیابان فداییان اسلام مشهد حادثه آفرید (2 مهر 1403)

تصادف در محور قوچان-درگز یک کشته و هشت مصدوم برجای گذاشت (2 مهر 1403)

رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، امروز دوم آبان