حماس: آزادی اسرا را اولین اولویت مهم خود میدانیم
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد که آزادسازی اسرا از زندانهای اشغالگران در راس اولویتهای ما در قرارداد طوفان الاحرار قرار دارد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،جنبش حماس در بیانیه ای به مناسبت روز اسیر فلسطینی تصریح کرد: آزادسازی اسرا از زندانهای اشغالگران در راس اولویتهای ما در قرارداد طوفان الاحرار قرار دارد.
این بیانیه افزود جنایات دشمن علیه اسیران مرد و زن، هرگز به درهم شکستن اراده آنها و فرار عاملان ارتکاب جنایات از محاکمه منجر نخواهد شد.
واکنش حماس به شکنجه اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم اسرائیل حماس، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل جان و سلامت هزاران اسیر ربوده شده از نوار غزه و تمام اسیران در زندانهای این رژیم قلمداد کرد.
این جنبش ، سکوت بین المللی در برابر جنایات مستمر رژیم صهیونیستی و کشتار عامدانه اسیران فلسطینی در زندانهای این رژیم را محکوم کرد.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵:۳۱
-
۱۶ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945812/