پیام فارس

آخرين مطالب

حماس بیانیه داد اجتماعي

حماس بیانیه داد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد همزمان با روز اسیر فلسطینی، آزادی اسرا از زندان‌های دشمن در صدر اولویت‌های ما در توافق طوفان الاحرار قرار داشته و ما همه را به اقدام جهانی برای پیروزی آنان دعوت می‌کنیم.
در بیانیه جنبش حماس به مناسب روز اسیر فلسطینی امده است: همه ساله روز 17 آوریل روز اسیر فلسطینی بوده است، این در حالی است که اشغالگران تجاوزات خود و جنگ نسل کشی علیه اراضی، مقدسات و ملت فلسطین در غزه، کرانه باختری و قدس اشغالی را شدت بخشیده‌اند.
در ادامه بیانیه آمده است: البته این در شرایطی است که حدود 14000 اسیر که در میان آنان کودکان و زنان و حدود 2000 بازداشت شده و ربوده شده از نوار غزه وجود دارند که در شرایط فاجعه بار به سر می‌برند.
خبر مرتبط

پیام فارس

حماس افزود آنان در معرض شدیدترین انواع شکنجه روحی و بدنی قرار داشته و از ابتدایی‌ترین اصول حقوق بشری محروم هستند به طوری که 63 اسیر و بازداشت شده به شهادت رسیده که آخرین آنها ولید احمد کودک فلسطینی بوده که به دلیل جنایت گرسنگی عمدی جان خود را از دست داده است. همچنین دولت اشغالگر انجام جنایت ربایش علیه فرزندان ملت فلسطین در نوار غزه را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حماس ادامه داد: در روز اسیر فلسطینی ما بر شهدای اسیر درود فرستاده و از خداوند متعال شفای عاجل مجروحان و آزادی قریب الوقوع زنان و مردان اسیر در زندان‌های دشمن را مسئلت می‌نماییم و در ادامه بر نکات ذیل تاکید می‌کنیم:
1- مسئله آزادی اسرا از زندان‌های اشغالگران صهیونیست در صدر اولویت‌های ما در توافق طوفان الاحرار قرار داشته و این در راستای وفا، فداکاری و ایستادگی آنان است.
2- جنایات اشغالگران علیه زنان و مردان اسیر هرگز به در هم شکستن عزم‌ و اراده آنها منتهی نشده و مرتکبین این اقدامات در نهایت مجازات خواهند شد.
3- ما مسئولیت کامل زندگی و سلامت هزاران فلسطینی ربوده شده از نوار غزه از 7 اکتبر 2023 و تمام اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر را متوجه آنان می‌دانیم و سکوت بین‌المللی در برابر ادامه جنایت اعدام و قتل عمدی که در معرض آن قرار دارند را محکوم می‌کنیم.
4- جهان شاهد آن است که حماس چگونه زندگی اسرای دشمن برای آن اهمیت دارد و با آنان بر اساس معیارهای انسانی و ارزش‌های متمدنانه تعامل می‌کند در حالی که دولت فاشیست اشغالگر وحشیانه‌ترین انواع شکنجه و قتل عمدی را علیه زنان و مردان اسیر فلسطینی انجام می‌دهد که این در تعارض آشکار با قوانین بین المللی بشردوستانه و اسناد بین‌المللی قرار دارد.
5- ما تمام نهاده‌های حقوقی و بشردوستانه را به تبیین جنایات اشغالگران علیه اسرای فلسطینی در کرانه باختری و قدس و فلسطینیان ربوده شده از نوار غزه دعوت کرده و خواستار اقدام برای پیگرد مرتکبین این جنایات در محاکم بین‌المللی و حرکت‌های موثر برای فشار هرچه بیشتر به منظور آزادی فوری تمام اسرا هستیم.
6- ما تمام ملت فلسطین را به ادامه حمایت و یاری اسرا دعوت کرده و از همه نیروها و گروه‌های فلسطینی می‌خواهیم تلاش‌های خود برای حمایت از اسرا و دفاع از آنها و آزادی آنان با استفاده از تمام ابزارها را در دستور کار قرار دهند. همچنان که خواستار توجه به خانواده‌های اسرا و فرزندان آنان هستیم که شایسته جایگاه اسرا نزد مردم فلسطین است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945807/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله وطن امروز/ حواس‌مان به دوستان‌مان هست

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

گزارش یک بیماری مسری در ایران؛ سرخک دوباره برگشت!

ویروس‌هایی که با سرطان مبارزه می‌کنند

بهداشت تشک‌ها و ملحفه‌های کودکان را جدی بگیرید

علائم یک سرطان خطرناک را بشناسیم

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

تغذیه، موضوع حساس فشار خون

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

درخواست رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو برای تعادل در بازار: سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود

پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال 1403، تا پایان اردیبهشت‌

معامله 546 هزارگواهی سپرده زعفران در بورس کالا

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

تولید افزون بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

واگذاری غرفه‌های بازار پروتئین شیراز به کسبه دروازه کازرون

تولید بالغ بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

نام عزت الله کریمی همچنان زنده است

اشتغال‌زایی بیش از 30 هزار نفر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز

جشن مردمی دهه کرامت در ساری برگزار می شود

مجالس اهل‌بیت محل تقویت اعتقادات شیعی باشد/ مداحی نباید ابزار نمایش و بازیگری شود

برخورد تریلی و اتوبوس در محور کهورستان به لار

نمایشگاه عکس‌های کمتر دیده شده از آیت‌الله‌طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

7800 میلیارد ریال فرار مالیاتی در صنعت گوشت فارس

بررسی سیره پیامبر اعظم (ص) در مذاکره با اهل کتاب

تحول راهبردی در مسیرهای ترانزیتی کشور با بازگشایی جاده خور و بیابانک–عشق‌آباد

منتظری: فرار مالیاتی 7800 میلیارد ریالی از یک فعال فروش فرآورده‌های گوشتی در فارس شناسایی شد

زمانی فرد: بیش از 1.4میلیون تن مرکبات در فارس تولید شد

برنهاد: 30 هزار نفری در شهرک صنعتی شیراز شاغل هستند

رضایی: اجازه ندهیم اختلاف نظرها به نزاع تبدیل شود

هیئت فارس میزبان مسابقات اسکواش بین‌المللی «شیراز جونیور»

شیراز برای کاهش ناترازی انرژی برنامه ریزی می‌کند

از برداشت باقلا تا صدور مجوز خروج دام زنده در فارس

تصادف اتوبوس و تریلر در محور کهورستان به لار/ انتقال مصدومان با بالگرد

پروژه مهر، ارزیابی عملکرد و کمیته سلامت اداری، گام‌های مؤثر در ارتقاء کیفیت و شفافیت

حادثه رانندگی در مرودشت 5 مصدوم بر جای گذاشت

بارش رگبارهای پراکنده بهاری در اواسط هفته در فارس

ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی رویدادهای بخش میمند

فرار مالیاتی 780 میلیاردی در صنعت گوشت فارس!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

اختلاف نظرها نباید تبدیل به نزاع شود

برداشت بیش از 1.4 میلیون تن مرکبات از باغات فارس