پیام فارس

آخرين مطالب

مدیرکل امور هنری در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران:

مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی اصل بنیادین فعالیت‌های ماست گفتگو

مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی اصل بنیادین فعالیت‌های ماست
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل امور هنری در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی اصل بنیادین فعالیت‌های ماست.

به گزارش «ایثار»، محمد کرم‌اللهی، مدیرکل امور هنری بنیاد در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های آینده این معاونت، تبیین رویکردهای بنیاد در حوزه فرهنگی و آموزشی پرداخت و گفت: ما ناظر به برنامه‌های آینده هستیم و تلاش داریم در قالب 12 سیاست کلی معاونت فرهنگی و آموزشی، به صورت یکپارچه و منسجم حرکت کنیم تا اهداف عالیه بنیاد در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت محقق شود.
کرم‌اللهی با انتقاد از موازی‌کاری در نهادهای مختلف فعال در حوزه ایثار و شهادت، اظهار داشت: مرجعیت بخشی به نهاد مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ضرورتی انکارناپذیر است. متأسفانه موازی‌کاری‌هایی که در نهادهای متعدد وجود دارد، شرایطی نامتوازن ایجاد کرده که باید با هماهنگی و تمرکز بر نقش بنیاد، اصلاح شود.
وی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت عظیم جامعه ایثارگری به‌ویژه تشکل‌ها و نخبگان ایثارگر در فرآیند جریان‌سازی فرهنگی، تصریح کرد: موضوع تشکل‌ها از اولویت‌های جدی بنیاد است و این موضوع مورد تأکید مقام عالی بنیاد و نهاد نمایندگی ولی‌فقیه نیز قرار دارد. علاوه بر ظرفیت بالقوه موجود در این حوزه، برنامه‌ریزی‌های جدید موجب تقویت جایگاه تشکل‌ها خواهد شد.
کرم‌اللهی افزود: ما باید به سمت جلب مشارکت و ایجاد هم‌افزایی بین دستگاهی حرکت کنیم. ظرفیت‌هایی نظیر مشاورین وزرا، شورای ترویج فرهنگ ایثار و طرح شاهد می‌توانند در تحقق این رویکرد مؤثر باشند. با تشریک مساعی و برنامه‌ریزی جامع، حرکت فرهنگی بنیاد را با انسجام و وحدت هدف پیش خواهیم برد.
وی ضمن تأکید بر تمرکز بر حوزه‌های تخصصی فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: گاهی با موضوعاتی مواجه می‌شویم که ارتباطی با مأموریت بنیاد ندارند. ورود به این حوزه‌ها نه‌تنها باعث اتلاف منابع می‌شود، بلکه از اثرگذاری اقدامات اصلی ما نیز می‌کاهد. از این‌رو، تمرکز تخصصی و اجتناب از فعالیت‌های کم‌اثر باید اولویت ما باشد.
معاون فرهنگی بنیاد شهید، حضور مؤثر در رویدادهای فرهنگی داخلی و بین‌المللی را از دیگر رویکردهای راهبردی بنیاد برشمرد و گفت: در سطح بین‌المللی نیز باید با نگاه ویژه‌تری وارد عمل شویم تا پیام ایثار و شهادت به عنوان یک فرهنگ تمدن‌ساز به درستی منعکس شود.
کرم‌اللهی در ادامه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره صرفه‌جویی در منابع و پرهیز از موازی‌کاری اشاره کرد و افزود: با اولویت‌بندی دقیق و هدف‌گذاری منسجم، می‌توانیم ضمن کاهش هزینه‌ها، بهره‌وری فرهنگی را افزایش دهیم.
وی همچنین مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی را اصل بنیادین فعالیت‌ها دانست و گفت: توجه ویژه به حوزه اثرگذاری محصولات و تطبیق آن با نیاز مخاطب از ارکان اساسی موفقیت در فعالیت‌های فرهنگی است.
کرم‌اللهی از تدوین طرح پیوست فرهنگی برای کلیه خدمات‌رسانی‌های بنیاد خبر داد و بیان کرد: برنامه‌ای جامع تحت عنوان پیوست فرهنگی در حال تدوین است که تا پایان اردیبهشت‌ماه به تمامی مدیران بنیاد شهید ارائه خواهد شد تا به عنوان نقشه راه فرهنگی در تمامی سطوح اجرایی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به ساختار برنامه‌ریزی در معاونت فرهنگی، اعلام کرد: ما در قالب 152 برنامه عملیاتی، 62 هدف مشخص را دنبال می‌کنیم که این برنامه‌ها به‌صورت مستقیم منجر به تحقق اهداف تعیین‌شده خواهند شد. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به توسعه و تعمیم مراکز فرهنگی، اجرای طرح گلزارهای شهدا با رویکرد فرهنگی، رشد کمی و کیفی پیشتازان قرآنی، گسترش فعالیت‌های تبلیغاتی در فضای مجازی و افزایش تعداد راویان و پیام‌آوران ایثار اشاره کرد.
محمد کرم‌اللهی در پایان سخنان خود به نقش اداره‌کل آموزش در ساختار فرهنگی بنیاد اشاره کرد و آن را یکی از ادارات چالش‌برانگیز توصیف کرد و گفت: با وجود مظلومیت و حجم بالای مسئولیت‌ها، اداره‌کل آموزش عملکرد مطلوبی داشته و امسال نیز اقدامات تازه‌ای در دستور کار دارد که می‌تواند به ارتقاء سطح آموزش‌های فرهنگی و تخصصی در بنیاد کمک کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله وطن امروز/ حواس‌مان به دوستان‌مان هست

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

گزارش یک بیماری مسری در ایران؛ سرخک دوباره برگشت!

ویروس‌هایی که با سرطان مبارزه می‌کنند

بهداشت تشک‌ها و ملحفه‌های کودکان را جدی بگیرید

علائم یک سرطان خطرناک را بشناسیم

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

تغذیه، موضوع حساس فشار خون

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

درخواست رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو برای تعادل در بازار: سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود

پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال 1403، تا پایان اردیبهشت‌

معامله 546 هزارگواهی سپرده زعفران در بورس کالا

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

تولید افزون بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

واگذاری غرفه‌های بازار پروتئین شیراز به کسبه دروازه کازرون

تولید بالغ بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

نام عزت الله کریمی همچنان زنده است

اشتغال‌زایی بیش از 30 هزار نفر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز

جشن مردمی دهه کرامت در ساری برگزار می شود

مجالس اهل‌بیت محل تقویت اعتقادات شیعی باشد/ مداحی نباید ابزار نمایش و بازیگری شود

برخورد تریلی و اتوبوس در محور کهورستان به لار

نمایشگاه عکس‌های کمتر دیده شده از آیت‌الله‌طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

7800 میلیارد ریال فرار مالیاتی در صنعت گوشت فارس

بررسی سیره پیامبر اعظم (ص) در مذاکره با اهل کتاب

تحول راهبردی در مسیرهای ترانزیتی کشور با بازگشایی جاده خور و بیابانک–عشق‌آباد

منتظری: فرار مالیاتی 7800 میلیارد ریالی از یک فعال فروش فرآورده‌های گوشتی در فارس شناسایی شد

زمانی فرد: بیش از 1.4میلیون تن مرکبات در فارس تولید شد

برنهاد: 30 هزار نفری در شهرک صنعتی شیراز شاغل هستند

رضایی: اجازه ندهیم اختلاف نظرها به نزاع تبدیل شود

هیئت فارس میزبان مسابقات اسکواش بین‌المللی «شیراز جونیور»

شیراز برای کاهش ناترازی انرژی برنامه ریزی می‌کند

از برداشت باقلا تا صدور مجوز خروج دام زنده در فارس

تصادف اتوبوس و تریلر در محور کهورستان به لار/ انتقال مصدومان با بالگرد

پروژه مهر، ارزیابی عملکرد و کمیته سلامت اداری، گام‌های مؤثر در ارتقاء کیفیت و شفافیت

حادثه رانندگی در مرودشت 5 مصدوم بر جای گذاشت

بارش رگبارهای پراکنده بهاری در اواسط هفته در فارس

ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی رویدادهای بخش میمند

فرار مالیاتی 780 میلیاردی در صنعت گوشت فارس!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

اختلاف نظرها نباید تبدیل به نزاع شود

برداشت بیش از 1.4 میلیون تن مرکبات از باغات فارس