پیام فارس

آخرين مطالب

کشتی‌هایی که 10 سال بدون سوخت‌گیری کار می‌کنند اقتصادي

کشتی‌هایی که 10 سال بدون سوخت‌گیری کار می‌کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /راه‌اندازی ناوگانی از کشتی‌های هسته‌ای قدرتمندی که 10 سال بدون سوخت‌گیری کار می‌کنند توسط کشورهای بریتانیا، ایالات متحده و استرالیا برنامه‌ریزی شده‌ است.
شرکت «Deployable Energy» مستقر در هیوستون آمریکا و گروه طراحی کشتی سی‌ترنسپرت(Seatransport)، همکاری خود را با شرکت لوید رجیستر(Lloyd"s Register) برای توسعه تولید انرژی هسته‌ای برای کشتیرانی و کاربردهای بیشتر اعلام کرده‌اند.
این طرح برای استفاده از فناوری راکتور میکرو ماژولار(MMR) برای کشتی‌ها است. این شرکت‌ها در حال برنامه‌ریزی برای توسعه یک کشتی نجات به طول 73 متر هستند که دارای 2 تا 5 MMR با ظرفیت یک مگاوات خواهد بود.
استفاده از انرژی هسته‌ای برای پیشرانه به این معنی است که کشتی می‌تواند تا 10 سال بدون نیاز به سوخت‌گیری کار کند. این یعنی می‌تواند برای مدت طولانی برای ماموریت‌های نجات در دریا بماند و به مناطق آسیب دیده کمک کند.
علاوه بر این، در صورت نیاز می‌تواند در زمانی که در بندر لنگر انداخته است، انرژی را به شبکه ساحلی مناطق آسیب‌دیده برساند.
بازار
شرکت «لوید رجیستر» در زمینه نوآوری‌های دریایی و هسته‌ای تخصص دارد و طبق بیانیه مطبوعاتی آن، این برنامه را برای اطمینان از کیفیت، پروتکل‌ها و جنبه‌های ایمنی هدایت می‌کند.
این مفهوم در جلسه اخیر کمیته مشورتی استرالیا ارائه شد و قرارداد را با طرفین استرالیایی به امضا رساندند.
کلادن شارپ پاتل(Claudene Sharp-Patel)، مدیر فنی جهانی «لوید رجیستر» می‌گوید: در حالی که فناوری هسته‌ای به سمت کاربردهای دریایی پیشرفت می‌کند، شرکت ما به طور منحصر به فردی در جایگاه کمک به توسعه این ابتکارات قرار گرفته است. ما تاریخ گسترده خود را در ایمنی دریایی و هسته‌ای به رخ می‌کشیم و پایه‌ای قوی برای حمل و نقل با انرژی هسته‌ای ایمن، قابل اطمینان و مقیاس‌پذیر فراهم می‌کنیم.
وی افزود: تجربه گسترده ما با راکتورهای کوچک ماژولار در بخش دفاعی، تعهد ما را به ایمنی و نوآوری بیشتر نشان می‌دهد.
شرکت «Deployable Energy» به عنوان بخشی از این توافق، باتری هسته‌ای یک مگاواتی یونیتی خود را در اختیار قرار می‌دهد که به گفته این شرکت می‌تواند در یک کانتینر 20 فوتی جا شود.
به گفته این شرکت آمریکایی، باتری هسته‌ای یونیتی می‌تواند از نظر قیمت و عملکرد، موتور دیزلی را شکست دهد.
این شرکت می‌گوید که باتری در حال توسعه توسط آنها می‌تواند در تنظیمات مختلفی مانند تامین انرژی مراکز داده، عملیات‌های دریایی، دفاع و سایر سناریوها استفاده شود.
شرکت «Seatransport» مستقر در استرالیا نیز طراحی این کشتی را ارائه می‌دهد که شامل همه چیز از مفهوم اولیه گرفته تا طرح‌های ساختاری پیشرفته، تأییدیه‌های طبقه‌بندی و جزئیات تولید می‌شود.
این شرکت استرالیایی می‌گوید که بیش از 40 سال است که خدمات تخصصی طراحی و مشاوره دریایی را در سراسر جهان ارائه می‌کند و در طراحی کشتی‌های تجاری، از جمله کشتی‌های باری و قایق‌ها متخصص است.
شرکت «لوید رجیستر» گزارشی منتشر کرد که در آن تاکید کرد چگونه می‌توان از انرژی هسته‌ای برای تحقق حمل و نقل بدون آلاینده استفاده کرد. این گزارش پیشنهاد می‌کند که این کار نه تنها برد و مدت عملیات کشتی‌ها را افزایش می‌دهد، بلکه چرخه عمر آنها را نیز افزایش می‌دهد.
این شرکت مستقر در بریتانیا در اوایل ماه جاری گفت که از خدمات هوش مصنوعی «آژور» شرکت مایکروسافت برای بهبود فرآیند نظارتی فناوری هسته‌ای استفاده خواهد کرد.
این شرکت سپس گفت که یکی از اولین سازمان‌های دریایی خواهد بود که از هوش مصنوعی مولد برای پر کردن شکاف بین کاربردهای زمینی و دریایی برای فناوری هسته‌ای استفاده می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945629/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله وطن امروز/ حواس‌مان به دوستان‌مان هست

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

گزارش یک بیماری مسری در ایران؛ سرخک دوباره برگشت!

ویروس‌هایی که با سرطان مبارزه می‌کنند

بهداشت تشک‌ها و ملحفه‌های کودکان را جدی بگیرید

علائم یک سرطان خطرناک را بشناسیم

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

تغذیه، موضوع حساس فشار خون

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

درخواست رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو برای تعادل در بازار: سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود

پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال 1403، تا پایان اردیبهشت‌

معامله 546 هزارگواهی سپرده زعفران در بورس کالا

سامانه خودنویس ابزاری برای مقابله با سوداگری در حوزه مسکن

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

تولید افزون بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

واگذاری غرفه‌های بازار پروتئین شیراز به کسبه دروازه کازرون

تولید بالغ بر یک میلیون تن مرکبات در فارس

نام عزت الله کریمی همچنان زنده است

اشتغال‌زایی بیش از 30 هزار نفر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز

جشن مردمی دهه کرامت در ساری برگزار می شود

مجالس اهل‌بیت محل تقویت اعتقادات شیعی باشد/ مداحی نباید ابزار نمایش و بازیگری شود

برخورد تریلی و اتوبوس در محور کهورستان به لار

نمایشگاه عکس‌های کمتر دیده شده از آیت‌الله‌طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

7800 میلیارد ریال فرار مالیاتی در صنعت گوشت فارس

بررسی سیره پیامبر اعظم (ص) در مذاکره با اهل کتاب

تحول راهبردی در مسیرهای ترانزیتی کشور با بازگشایی جاده خور و بیابانک–عشق‌آباد

منتظری: فرار مالیاتی 7800 میلیارد ریالی از یک فعال فروش فرآورده‌های گوشتی در فارس شناسایی شد

زمانی فرد: بیش از 1.4میلیون تن مرکبات در فارس تولید شد

برنهاد: 30 هزار نفری در شهرک صنعتی شیراز شاغل هستند

رضایی: اجازه ندهیم اختلاف نظرها به نزاع تبدیل شود

هیئت فارس میزبان مسابقات اسکواش بین‌المللی «شیراز جونیور»

شیراز برای کاهش ناترازی انرژی برنامه ریزی می‌کند

از برداشت باقلا تا صدور مجوز خروج دام زنده در فارس

تصادف اتوبوس و تریلر در محور کهورستان به لار/ انتقال مصدومان با بالگرد

پروژه مهر، ارزیابی عملکرد و کمیته سلامت اداری، گام‌های مؤثر در ارتقاء کیفیت و شفافیت

حادثه رانندگی در مرودشت 5 مصدوم بر جای گذاشت

بارش رگبارهای پراکنده بهاری در اواسط هفته در فارس

ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی رویدادهای بخش میمند

فرار مالیاتی 780 میلیاردی در صنعت گوشت فارس!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

اختلاف نظرها نباید تبدیل به نزاع شود

برداشت بیش از 1.4 میلیون تن مرکبات از باغات فارس