پیام فارس

آخرين مطالب

سرپرست معاونت هماهنگی گردشگری و زیارت استانداری فارس:

مردم ایران در شیراز هویت خود را زیارت می‌کنند اجتماعي

مردم ایران در شیراز هویت خود را زیارت می‌کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس: استقبال گسترده مسافران نوروزی از شیراز، این شهر را نه‌تنها مقصدی توریستی، بلکه فضایی برای بازیابی هویت، معنویت و تجربه فرهنگی عمیق توصیف کرد؛ شهری که در ایام نوروز، با تلاش همه‌جانبه نهادهای اجرایی، میزبانی شایسته برای زائران و گردشگران بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، مهدی پارسایی، در صحن علنی شورای شهر شیراز با اشاره به شعری از سعدی شیرازی" به نیکمردان یارب که دست فعل بدان/ ببند بر همه عالم خصوص بر شیراز اظهار کرد: دعایی که شیخ اجل سعدی قرن ها پیش در حق شیراز کردند، امروز محل تحقق آن شورای اسلامی شهر است که از شهر پرستاری و در برابر مسائل، مشکلات و بلایا محافظت می‌کند.
جانشین رئیس ستاد خدمات سفر استان فارس با تاکید بر این که نگاه برنامه ریزان به گردشگری که در شیراز حضور پیدا می کند باید تعریف شود، افزود: گردشگری که وارد شیراز می شود به عنوان یک زائر وارد می شود؛ زیرا شیراز از گذشته به عنوان دارالزیاره مطرح بوده است. زیارت در دوره های مختلف، مصادیق متنوعی داشته و امروزه هم یکی از مصادیق آن این است که هر کس از هر جای ایران به قصد شیراز حرکت می کند به نیت ملاقات بخشی از هویت خودش می آید؛ هویت به معنای این که من درآنی دارد و شخص خودش را در آن کلام یا مکان می بیند.
وی با بیان این که وقتی به محضر حضرت شاهچراغ(ع) یا محضر حضرت حافظ و سعدی یا به محضر آثار و بناهای تاریخی شیراز مانند مجموعه زندیه حاضر می شوند، خود را در ساحت هویت ایرانی می بینند که در جای جای شهر متجلی شده است؛ تصریح کرد: شیراز این خصوصیت را دارد که هر کس از هر جایی وارد این شهر می شود خودش را در آئینه آن می بیند و بخشی از هویت خودش را که شاید در شهر و دیار خود به راحتی در نمی یابد، در شیراز زیارت می کند.
پارسایی با اشاره به این که نوروز1404 شرایط خاصی داشت و برنامه ریزی محتوایی آن با معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس بود، افزود: دستگاه های مختلفی در برگزاری برنامه ها همکاری داشتند که برآیند آن مایه سرافرازی و شادمانی و تقویت برند شیراز بود و در این حوزه واقعا همه بدنه شهرداری و شورا پای کار بودند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به چاپ بروشور ویژه‌ای برای معرفی رسوم و آئین های رمضانی به مسافران نوروزی در شیراز، گفت: برای نخستین بار شاهد چاپ این بروشورها توسط شهرداری شیراز بودیم و استقبال قابل توجهی از آن ها صورت گرفت؛ این اقدام مبتکرانه، ظرفیت های شیراز برای گردشگری رمضان که موضوعی جدی است را نشان داد.
وی به برپایی موکبی در حافظیه و اجرای برنامه های متنوع و ارائه خدمات به مسافران در فاصله افطار تا سحر اشاره کرد و گفت: شهرداری شیراز تابلوی بزرگی تهیه کرده بود که نام همه استان های ایران در آن قرار داشت و مسافران از هر جایی آمده بودند یادداشتی روی این تابلو قرار می دادند؛ امیدوارم پایش شود که تعداد مراجعان از هر شهر و استان مشخص شود تا هفته های فرهنگی و رویدادهای فرهنگی بین شیراز و آن شهرها برگزار و مراودات تقویت شود.
جانشین رئیس ستاد خدمات سفر استان فارس به برنامه نوروزخوانی و معرفی رسوم و موسیقی اقوام در نوروز 1404 در شیراز اشاره کرد و با بیان این که در ایام نوروز گروه های موسیقی طراز با تائید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح شهر شیراز به اجرای برنامه پرداختند، اظهار کرد: مسافران در لایه های مختلف با این برنامه ها مواجه شدند و ظرفیت های شیراز برای میزبانی از مسافران به خوبی به تصویر کشیده شد.
پارسایی ادامه داد: برنامه روز 12 فروردین در شیراز خوبی اجرا شد و حضور انبوه مردم با پرچم های جمهوری اسلامی در این مراسم تصویر بسیار باشکوهی به وجود آورد که به تقویت برند شهر شیراز کمک کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با تاکید بر این که خوش قولی شهردار شیراز در افتتاح گذر هنر و زیرگذر گویم به چشم مردم آمد و موجب امیدواری بود، افزود: استاندار محترم چندین بار به خدمات گسترده و تلاش های مجموعه شورای شهر و شهرداری شیراز اشاره و قدردانی کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

سکانس دوم مذاکره از نگاه «فعال اصلاح‌طلب»

سرمقاله کیهان/ چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

سرمقاله همشهری/ عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

سرمقاله شرق/ قرن گم‌شده

سرمقاله ابتکار/ آیا همه راه‌ها به رم ختم می‌شود؟

سرمقاله جوان/ مصائب چسبندگی قیمت‌ها

در پیک بهاری «وبا»، این توصیه‌ها را جدی بگیرید

«ام پاکس» در فیلیپین قربانی گرفت

الگوی غذایی بر سرطان سلول‌های پایه پوست مؤثر است

فرمول روزی عالی؛ یک شیفت کوتاه در محل کار

حساسیت فصلی چه تفاوتی با سرماخوردگی دارد؟

قاتل پنهان؛ سی‌تی‌اسکن‌ها منجر به 100 هزار سرطان جدید می‌شوند

هر سردرد چند نشانه!

مدارس استان فارس فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس شیراز فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

در حال حاضر حق اهل بیت(ع) بر گردن ما چیست؟

سفر مقام عربستانی به ایران گامی مهم در جهت تقویت وحدت است/ مسیر تقویت وحدت باید تا نابودی صهیونیست ها با اقتدار ادامه پیدا کند

پرونده باز تدریس زبان‌های غیرانگلیسی در مدارس

مهر تایید مدیران صداوسیما به این ایراد مهم پایتخت!

سرنوشت عجیب بنیانگذار پارک «ساعی» تهران

گره کوری که به همت قرارگاه خاتم‌الانبیاء در شیراز باز شد

استفاده صهیونیست‌ها از مواد شیمیایی برای شکنجه اسرای فلسطینی

استفاده صهیونیست‌ها از مواد شیمیایی برای شکنجه اسرا

میمند؛ گنج پنهان فارس/ شهر گل و گلاب محمدی در انتظار شکوفایی

مروری بر زندگینامه شهید «بهمن کاظمی»

روایت نوجوانانی که تاریخ جنگ را تغییر دادند

اختتامیه دومین جشنواره قرآن و عترت حیات در فارس

مهلت دانشگاه‌ها برای ارسال پرونده‌های جذب فراخوان 1403

برپایی پیش همایش جشنواره شعر آستانه خورشید در آستانه شیراز

پایان نهمین دوره ممیزی ISMS در فجر انرژی خلیج فارس

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

ممنوعیت کار بیش از 8 ساعت در روز برای پرستاران مطالبه شد

دو محصول جدید گروه بهمن در تابستان به بازار عرضه می شود

یکی از رکوردهای بولت شکسته شد

برگزاری یادبود پیرغلام اهل بیت میرزا علی آهی

اعلام مهلت دانشگاه‌ها برای ارسال پرونده‌های جذب فراخوان 1403

تعطیلی ادارات استان فارس فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات شیراز تعطیل است؟

◄ بازدید پورمحمدی از قطعه 7 آزادراه اصفهان-شیراز

زمان جدید قطعی برق فارس فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق شیراز 24 ساعت آینده

ضربه 207‌ میلیارد ریالی به بنیان‌های مالی قاچاقچیان در قشم

شناسایی کتمان فروش 7800 میلیارد ریالی از یک فعال فروش فرآورده های گوشتی در فارس

خیام‌خوانی در جوار خلیج فارس/ فستیوال «کوچه» احیای سنت موسیقایی شادی در کرانه‌های جنوب

حجت الاسلام نوری: دهه کرامت فرصت مغتنمی برای ترویج ارزش‌های فرهنگی و دینی است

دژکرد اقلید؛ قطب بادام دیم و مقصد تازه گردشگران

شناسایی فرار مالیاتی در زمینه فروش فرآورده‌های گوشتی در فارس

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر «وطنی»

پیکر پاک مادر شهیدان وطنی در رستم کلای بهشهر تشییع شد