پیام فارس

آخرين مطالب

در دیدار معاون صنایع عمومی وزیر صمت مطرح شد؛

تمام امکانات استان فارس در جهت تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید بسیج می‌شود اجتماعي

تمام امکانات استان فارس در جهت تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید بسیج می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - استاندار فارس در دیدار با معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت حمایت از صنعت در استان فارس و تجهیز و توسعه واحدهای صنعتی موجود تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، در دیدار معاون صنایع عمومی وزیر صمت با استاندار فارس، حسینعلی امیری با تأکید بر ظرفیت‌های فراوان استان فارس در زمینه توسعه صنایع و افزایش تولید، بر برنامه‌ریزی پایدار و متناسب با شرایط استان تأکید کرد.
استاندار فارس اهم برنامه‌های مدیریت ارشد استان را حمایت از صنعتگران و سرمایه‌گذاران دانست و آن را گامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در زمینه «سرمایه‌گذاری برای تولید» عنوان کرد.
امیری گفت: پس از استقلال سیاسی کشور که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران محقق شد، دومین گام برای تثیبت استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی است و در سال سرمایه گذاری برای تولید تمام امکانات استان در جهت تحقق آن بسیج خواهد شد.
وی 14 توصیه اقتصادی به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس را مانیفست برنامه‌های اقتصادی استانداری برای سال جاری عنوان کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس اظهار داشت: مدیران استانی باید برنامه‌ای دقیق و متناسب با شرایط روز داشته باشند به گونه‌ای که سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان بتواند با تکیه بر تصمیمات مدیران برای سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی نمایند و مناسبات اجتماعی و اقتصادی خود را بر پایه این قواعد از پیش تعیین شده بنا کنند.
استاندار فارس برترین ویژگی‌های مدیران کارآمد را بهره‌مندی از قدرت اقناع، توانایی حل مسئله و مدیریت بحران دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و کمیت‌پذیر و متناسب با نیازهای روز استان تأکید کرد.
امیری یکی از راه‌های سریع دستیابی به توسعه را در سطح استان، تجهیز واحدهای صنعتی موجود به جای تأسیس واحدهای جدید دانست و اظهار داشت: افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی که سرمایه اولیه و امکانات موجود را دارند، بیش از تأسیس واحدهای جدید مقرون به صرفه است.
وی با اشاره به تأمین برق شرکت کاغذسازی زاگرس دراستان فارس، آن را از نمونه‌هایی دانست که با حمایت‌های موثر به چرخه تولید اضافه شده است و می‌تواند الگویی برای تجهیز و توسعه سایر واحدهای صنعتی و تولیدی در استان فارس باشد.
در این دیدار که ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزیر صمت، گزارشی از وضعیت تخصیص بودجه برای بخش صنعت و تجارت استان فارس ارائه کرد، استاندار فارس نقش سازمان برنامه و بودجه را در برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با نیاز کشور موثر توصیف و تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه نباید تنها به تقسیم بودجه اهتمام داشته باشد، بلکه باید به عنوان دستگاهی فرابخشی برای اختصاص بودجه برنامه‌ریزی مناسب انجام دهد.
همچنین در این دیدار معاون صنایع عمومی وزیر صمت، گزارشی از ظرفیت‌های صنعتی استان فارس به عنوان سومین استان واجد ظرفیت‌های صنعتی در کشور ارایه داد و مسائل اصلی زیرساختی در حوزه‌ی اقتصادی، مسائل حقوقی، تأمین منابع انرژی برای واحدهای صنعتی و تولیدی، خرید ماشین‌آلات صنعتی و مراودات اقتصادی با خارج از کشور را برای تکمیل زنجیره ارزش‌ سرمایه‌گذاری، از مهم‌ترین مباحث پیش‌روی وزارت صمت برای تسهیل و توسعه سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از فرصت‌های تولید ثروت در استان پهناور و برخوردار فارس عنوان کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

امام جمعه جدید شهر مادر سلیمان معارفه شد

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

ارائه بیش از 2 هزار و 300 خدمات دندانپزشکی دهان و دندان رایگان به مددجویان و جامعه هدف

فتح قله 3 میلیون واحد در ابتدای معاملات امروز بورس

میمند فارس؛ عطر گل‌های محمدی، بوی دغدغه‌های بی‌پایان

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

آیین تکریم دو چهره ماندگار عرصه ستایشگری اهل‌بیت (ع) در قم برگزار شد

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود

مطالبات رهبری از جامعه ستایشگری جدی گرفته شود

اعتراف به مشارکت در شهادت8 مرزبان+ ویدئو | «حمید حسین‌نژاد» کیست؟

برداشت لگوم علوفه‌ای خلر برای اولین بار در بیضا

تکرار اردیبهشت شیراز با گل و گلاب در میمند

کتاب‌های شعر استاد سازگار، مفاتیح‌الجنان مداحان است

وزیر راه و شهرسازی: عدالت در توزیع منابع اولویت ماست

برگزاری آیین پاسداشت نخبگی شهید برجسته علمی دانش آموزی فارس در شیراز

مجالس اهل‌بیت (ع) باید محل تقویت اعتقادات شیعیان باشد

تصادف وحشتناک دو خودرو در جاده مرودشت + 6 کشته و زخمی

اخلاص در مداحی کیمیایی اثرگذار است

مدیران باید قدرت اقناع و توانایی حل مسئله داشته باشند

در شیراز پزشکان متخصصی داریم که مایه فخر کشور هستند

راه اندازی «مدیریت هوشمند کشاورزی»، اقدامی ارزشمند و کاربرردی است

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

لاغری شیشه‌ای! پشت پرده مصرف قرص‌های پرطرفدار

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

بازدید خبرنگاران گروه رسانه‌ای مهر از خبرگزاری رسمی قطر

نوکری درب خانه حضرات معصومین (ع) عالی‌ترین عنوان در این عالم است

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را 70 درصد افزایش می‌دهد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

جلسه بررسی مشکلات ناترازی انرژی

پیام تسلیت استاندار فارس به مناسبت درگذشت جانبازسرافراز زنده یاد عوض آزموده

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها