پیام فارس

آخرين مطالب

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود اجتماعي

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تین نیوز |
وزیر راه و شهرسازی گفت: سرمایه گذاری پروژه های زیرساختی در خور و بیابانک تسهیل و اولویت بندی می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، فرزانه صادق در جلسه مشترک شورای اداری استان و شهرستان خوروبیابانک، افزود: تسهیل فرآیند سرمایه گذاری و تنظیم مقررات به نفع جذب سرمایه گذاران در شهرستان خور و بیابانک و استان اصفهان ضروری است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جلسات مشترک با استاندار اصفهان و نماینده حوزه انتخابیه درباره اولویت های توسعه منطقه گفت: با تقسیم بندی شهرستان به چند بخش، برنامه ریزی برای پیگیری مطالبات مردمی آغاز شده است.
وی اضافه کرد: پاسخگویی به تمامی مطالبات به حق مردم در بازه زمانی کوتاه ممکن نیست، اما با اولویت بندی دقیق و تعهد به عمل، گام های موثری برداشته خواهد شد.
صادق اضافه کرد: وعده های غیرواقعی و عمل نکردن به قول ها در گذشته، آسیب های جدی به سرمایه اجتماعی وارد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: همکاری با مدیریت استان و پیگیری های دستگاه های اجرایی برای پیشبرد پروژه ها از جمله محورهای اصلی نشست با استاندار و نماینده مجلس بود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بخشی از تمرکز جلسه بر پروژه راه سازی از «آبشار نمک» (مجتمع پتاسیک) تا ورودی شهر خور معطوف شد و در این راستا معاون شرکت ساخت، به همراه تیم فنی، مسوولیت پیاده سازی زیرساخت های راه های استانی و ملی در این مسیر را بر عهده دارند.
وی بیان کرد: طبق اعلام مسوولان، فرآیندهای اداری و مشارکت با مجتمع پتاسیک تا هفته آینده نهایی و عملیات 2 بانده کردن این محور راه سازی آغاز می شود.
صادق اضافه کرد: با حمایت وزارت راه و شرکت ساخت، پیش بینی می شود این پروژه تا پایان سال جاری به اتمام برسد.
وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در تسریع پروژه ها، اعلام کرد: پروژه آسفالت جاده کمربندی شهر فرخی نیز با توجه به تکمیل زیرساخت ها، تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به محدودیت منابع مالی، اعلام کرد: پیگیری تخصیص بودجه از سازمان برنامه و بودجه با اولویت انجام خواهد شد.
وی افزود: استاندار اصفهان به عنوان چهره شناخته شده در حوزه برنامه ریزی ملی، به عنوان مشاور در این فرآیند مشارکت دارد.
صادق از دستور کار پروژه 110 کیلومتری مسیر «خور تا جندق» خبر داد و گفت: این مسیر شامل بخش های در حال اجرا و مناقصه های مراحل 2 بانده سازی است و مسوولان مربوطه قول دادند تا پایان سال جاری، تکلیف تمامی بخش های بلاتکلیف این پروژه مشخص شود، هرچند احتمال دارد بخشی از آن به سال آینده موکول شود.
وی با توجه به پراکندگی گسترده راه های روستایی در این منطقه بیان کرد: اولویت بندی این راه ها با همکاری استاندار اصفهان، فرمانداری ویژه نایین و فرماندار خور و بیابانک در دستور کار است.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: مدیر سازمان راهداری، به دلیل تخصص و دلسوزی در حوزه راه سازی، به عنوان مسوول این اولویت بندی انتخاب شده است.
وی، بر ضرورت تمرکز بر تکمیل راه های روستایی ناتمام در بازه سه سال و نیم باقی مانده از دولت تاکید کرد و گفت: برخی از این راه ها تنها 2 تا پنج کیلومتر تا تکمیل فاصله دارند.
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: با اولویت بندی دقیق، روستاها طعم شیرین راه های توسعه یافته را خواهند چشید و مطالبات مردم پاسخ داده می شود.
وی با اشاره به موضوع نهضت ملی مسکن و نیازهای خانواده های شهدا، ایثارگران و معلولان گفت: درخواست مطرح شده 50 خانوار از این گروه ها در اسرع وقت توسط مسوولان امر رسیدگی شود.
وزیر راه و شهرسازی از استاندار اصفهان نیز خواستار ارائه گزارشی دقیق از اولویت بندی های نهایی راه های روستایی تا هفته آینده شد.
وزیر راه و شهرسازی ظهر جمعه سفر 2 روزه خود به اصفهان را با ورود به شهرستان خوروبیابانک به منظور بررسی مسائل و مشکلات این شهرستان آغاز کرد.
وزیر راه و شهرسازی به منظور بررسی مسائل و مشکلات استان اصفهان به همراه تیم وزارتخانه سفری 2 روزه به این استان دارد. تیم وزارت راه و شهرسازی در این دو روز به 18 فرمانداری در شهرستان های مختلف سر زده و مسائل آن ها را بررسی خواهند کرد.
شهرستان خور و بیابانک با حدود 20 هزار نفر جمعیت در 400 کیلومتری شرق اصفهان است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موشک به اسرائیل خورد، پادوهای داخلی غرب آتش گرفتند!

سرمقاله آرمان امروز/ شمایل دور چهارم مذاکرات

وعده پوچ بیمه ای برای کارگران

نگرانی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی گندم؛ قیمت‌ تعیین شده کافی نیست

پنج کشور دارای اینترنت پرسرعت را بشناسید

قانون گریزی‌ها در بازار کار؛ از ندادن مزایا تا بیمه نکردن

آغاز دوباره خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در شهر تهران

تجلیل از دختران محجبه در شهرکرد

عیادت مسئولان خوزستانی از شاعر آیینی برجسته

کارکنان در ادارات باید با روحیه بسیجی به مردم خدمت کنند

سومین نشست کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

برگزاری نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات صنف نانوایی‌ها

سرپرست بخشداری همایجان شهرستان سپیدان منصوب شد

سرپرست معاونت فرمانداری شهرستان زرقان منصوب شد

سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزآباد منصوب شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چشم‌انداز مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله هم میهن/ تجلی روح ملی در بندرعباس

سرپرست فرمانداری شهرستان فراشبند منصوب شد

خوراکی‌هایی که قلب را به درد می‌آورد

سایه سنگین 3 میلیون خودروی فرسوده بر سر ایران؛ چه باید کرد؟

توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز، کارخانه‌های ماکارونی و قنادی‌ها

هشدار زرد هواشناسی؛وزش باد شدید همراه با گرد و خاک فارس را فرا می گیرد

سرمقاله خراسان/ آن روی دیوار را هم کاهگل کنید

افسانه «شکم کورتیزولی»

عصیان ناترازی؛ واکنش لاک پشتی

عرضه کالای استوک و بنجل قاچاق همچنان پابرجا؛ آیا ابلاغ دستورالعمل جدید قاچاق پوشاک را متوقف می‌کند؟

3 برنامه دولت چهاردهم برای کاهش بیکاری

کارنامه درخشان بانک صادرات ایران در استان فارس

زوجین شیرازی در صف انتظار پرداخت وام ازدواج

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر با سرپرست معاونت شورای حل اختلاف دادگستری

استقبال از کاروان زیر سایه خورشید در جوار امامزادگان سید محمد و سید امیر نظام الدین(ع) حاجی آباد

دانش آموزان تهرانی مهمان مکتب قرآنی پیروان حضرت مهدی عجل الله

جولان خفت‌گیرها

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

اهدای نشان شهروند افتخاری شیراز به علی نصیریان + فیلم

گزینه‌‏های سخت

مشاور امنیت ملیِ جدید ترامپ کیست؟

بازی تهران و ترامپ عوض می‌شود؟

برکناری والتز می‌تواند یکی از دلایل به تعوق افتادن رایزنی‌ها باشد

تحریم ایران؛ تیغی که دیگر کند شده است

چه کسی جایگزین مشاور امنیت ملیِ ایران ستیز ترامپ می‌شود؟

زلزله کرج، گسل تهران را فعال می‌کند

تحلیل نشریه معاونت سیاسی سپاه از مذاکرات ایران و آمریکا

ایران باج نمی‌دهد

تشنج‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

1.5 میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

مراسم تکریم اساتید پیشکسوت و نمونه مدارس علوم دینی اهل سنت استان کرمانشاه

غارت ذخایر خلیج فارس در سایه نبود نظارت؛ صیادان قانون‌مدار منتظر حمایت

ویکی پدیاجستجو