پیام فارس

آخرين مطالب

فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد:

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان، مزین به نام «شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی» در سال 1404 به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و سیری در نهج البلاغه در سطح کارکنان و خانواده‌های محترمشان و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ایجاد زمینه نشاط و تعالی، برگزار می‌شود.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان، مزین به نام «شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی» در سال 1404 به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و سیری در نهج البلاغه در سطح کارکنان و خانواده‌های محترمشان و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ایجاد زمینه نشاط و تعالی، برگزار می‌شود.
وی افزود: در همین راستا مراحل اجرایی جشنواره مذکور به شرح و اهداف ذیل در سه گروه، کارکنان، همسران و فرزندان با همکاری اداره کل توسعه منابع انسانی و مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس جدول زمانبندی مشخص، برگزار می‌شود.
سرهنگ خزایی در رابطه با اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد: ایجاد اشتیاق به خواندن قرآن کریم همراه با تدبر در آیات، نهادینه شدن فرهنگ انس با قرآن و عترت در جامعه هدف، عمل به آموزه‌های قرآن و عترت در ابعاد مختلف زندگی و تحقق سبک زندگی قرآنی و نیز گسترش و ترویج معارف قرآن و شناسایی قرآن پژوهان برتر جوان از میان جامعه هدف مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره قرآنی است.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بخش‌های اجرایی جشنواره اضافه کرد:1- بخش معارفی: این بخش شامل تفسیر سوره مبارکه لقمان است. جهت شرکت در اداره آموزش کارکنان از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی (لینک موجود در سامانه فراگیر) برگزار می‌شود.
سپس بخش عترت است که این بخش شامل نهج البلاغه خوانی (شامل 70 حکمت از اول نهج البلاغه) است.جهت شرکت در اداره آموزش کارکنان از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی (لینک موجود در سامانه فراگیر) برگزار می‌شود.
وی افزود: در بخش آوایی: اذان قرائت تحقیق (10 آیه) قرائت ترتیل (15 آیه)، حفظ (15 آیه به انتخاب داور) و ترجمه خوانی فقط از سوره مبارکه لقمان خواهد بود. یک تبصره برای فرزندان کارکنان (ستاد مرکز پایگاه‌های تابعه و استان‌های سراسر کشور) در گروه سنی 7 الی 15 سال شامل حفظ 20 آیه اولیه سوره لقمان گروه سنی 15 به بالا شامل (اذان، قرائت تحقیق، ترتیل حفظ و ترجمه خوانی) وجود دارد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در بخش هنری: طراحی پوستر جشنواره هفتم نقاشی با موضوع محتوای سوره لقمان و شهداء مدنظر قرار دارد. لازم به ذکر است بخش‌های سه گانه توسط داوران مجرب در پایگاه‌های تابعه ستادی و استان‌ها انجام و حائزین رتبه اول انتخاب و به دبیرخانه جشنواره در مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت ارزیابی نهایی توسط داوران مجرب ارسال می‌شود. پایگاه‌های تابعه ستادی و استان‌های سراسر کشور در صورت برگزاری پنجمین جشنواره قرآن و عترت با بهترین کیفیت و بالاترین امتیاز و جذب حداکثری به عنوان پایگاه و استان برتر انتخاب و مورد تقدیر و تشویق قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد: در صورت هرگونه سوال در خصوص جشنواره با شماره مستقیم 88940664 و شماره همراه 09192443354 آقای مویدی تماس حاصل شود.
دستورالعمل قرآن
فرم شناسه اثر
آثار آوایی
آثار هنری

پیام فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936999/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ این احتمال را به خاطر بسپارید!

خواب‌ماندگی در «تغییر ساعت»

سرمقاله همشهری/ نقاب صلح، خنجر جنگ

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

علت ریزش موی زنان چیست؟

بایدها و نبایدهای تغذیه در سفر

جشنی که به قطع عضو و نابینایی ختم می‌شود

مکمل‌های غذایی به بهبود سلامتی کمک می‌کنند

نقش هورمون‌های تیروئیدی در سلامت قلب

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

بوسه سکه به 87 میلیون تومان

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

آب سدها از خط قرمز هم عبور کرد

سخنگوی کمیسیون صنایع: خودروسازی ما همچون یک بچه بد است که باید تنبیه شود

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

راز فرمانده گردان حمزه در خاک‌های طلائیه سر به مهر ماند!

داور کره‌ای قاضی دیدار ایران و امارات

حرکت تماشایی لوکا دانچیچ در بازی مقابل سانز

پیش بینی 124 پرواز فوق العاده نوروزی داخلی و خارجی از فرودگاه شیراز

یکی پای حمایت در کفش این موزه بکند

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

کلید برد بزرگ و صعود به نیمه نهایی

واکنش فرمانده انتظامی فارس به حاشیه های یک تجمع: یکی از زنان ایل قشقایی با لباس محلی من را به لچکش قسم داد که دستور آزادی پسر بازداشتی را صادر کنم

نرخ رشد نقدینگی به 27.8 درصد رسید / کاهش 8 واحد درصدی نرخ رشد پایه پولی نسبت

رشد 51 درصدی درآمد بیمه ملت در بهمن‌ماه 1403

کره‌ای‌ها برای ایران و امارات سوت می‌زنند

رونمایی از لوح «ثبت جهانی آیین افطاری» در شیراز

تصاویر/ دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس فارس از خانواده های معظم شهید

نرخ رشد نقدینگی 27.8 درصد شد

نرخ رشد نقدینگی به 27.8 درصد رسید

زیباسازی اِلمان‌های شهری آرین‌شهر با مشارکت سمن جوانان مهرماندگار بخش سده

سمن جوانان مهرماندگار بخش سده؛ پیشگام در فعالیت‌های جهادی و خدمات‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار

اعزام 11 نماینده از فارس به المپیک ورزشی دانش‌آموزان جهان

بحث داغ ناترازی و کشف مزارع بی‌شمار رمزارز در شیراز

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد

بازار شلوغ شب عید

سرمقاله آرمان ملی/ منافع ملی و سلیقه سیاسی

وی‌او‌ای آی

سرمقاله اعتماد/ سه شرط تحقق عدالت

مدیریت تنش از کانال مذاکره

هشدار درباره استفاده از موهای مصنوعی

به دنبال علت ریزش موی زنان

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما