پیام فارس

آخرين مطالب

اسدی: دنبال توسعه متوازن شیراز هستیم اجتماعي

اسدی: دنبال توسعه متوازن شیراز هستیم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شهردار شیراز با اشاره به اقدامات و پروژه‌های شهری، تأکید کرد که دنبال آن هستیم تا شهر به صورت متوازن و یکسان توسعه یابد.
، محمدحسن اسدی در نشست صمیمانه با رئیس‌کل دادگستری فارس و معاونین و مسئولین دادگستری، تلاش‌های دستگاه قضایی در فارس را در راستای عدالت‌گستری مورد تقدیر قرار داد و با ابراز خرسندی از همکاری و تعامل خوب دو نهاد خدمات‌رسان شهرداری و دستگاه قضایی، گفت: این تعامل و همکاری منجر به اتفاقاتی خوب در حوزه مختلف خدمت به مردم به‌ویژه عمران و آبادانی در جای‌جای شهر شیراز شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی نشست‌های این چنینی به‌ویژه با دستگاه قضایی را فرصتی برای تبادل نظر و ارائه راهکار و پیشنهادها برای خدمت همه‌جانبه به شهروندان دانست و افزود: دو نهاد شهرداری و دستگاه قضایی همواره هدف های مشترکی را دنبال می‌کنند که تبادل نظر در مورد این اهداف می‌تواند ارتقای سطح زندگی و رفاه شهروندان و ایجاد شهری آباد همراه بانظم و امنیت را به همراه داشته باشد.
اسدی در ادامه به تشریح برخی اقدامات شهرداری در حوزه عمران و آبادانی پرداخت و ادامه داد: امروز خرسندیم از اینکه شهرداری شیراز طبق یک برنامه‌ریزی مدون و نیازسنجی‌های مستمر، هرآنچه که برای توسعه و پیشرفت شهر و رفاه شهروندان لازم بوده را در قالب طرح‌ها و پروژه‌های مختلف عمرانی خدماتی، حمل‌ونقل و ترافیک، شهرسازی و معماری، فرهنگی اجتماعی و ورزشی و... از زیر زمین تا روی زمین و ارتفاعات به اجرا درآورده است و این روند را با تعریف و اجرای دیگر پروژه‌های مورد نیاز شهر باقدرت هرچه تمام ادامه خواهیم داد. این رویکرد باعث شده است تا شهر به‌صورت متوازن و یکسان در حال‌توسعه و پیشرفت باشد.
شهردار شیراز همچنین به ابرپروژه زیرگذر گویم اشاره کرد و افزود: به لطف خدا و تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری و همه عوامل فنی و اجرایی نظیر مهندسین، کارگران و پیمانکاران مربوطه توانستیم این ابرپروژه فرامنطقه‌ای را در یک بازه زمانی 2ساله کلنگ‌زنی و در نهایت به مرحله اتمام و بهره‌برداری برسانیم.
وی این پروژه را به دلیل قرارگرفتن در یکی از ورودی‌های مهم شهر شیراز، پروژه‌ای ارزشمند که به‌نوعی وجهه بخشی به ورودی شمال غرب شیراز را به همراه خواهد داشت، عنوان کرد و افزود: قطعاً با افتتاح این پروژه علاوه بر شهروندان شیرازی و استان فارسی، نفع آن به زائرین و مراجعه‌کنندگان به شیراز از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، چهارمحال‌ بختیاری و... نیز خواهد رسید.
شهردار شیراز همچنین از همراهی و همکاری دستگاه قضایی در تسهیل روند امور قدردانی کرد و خواستار تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد بهتر امور شهری و ارائه خدمات مستمر و همه‌جانبه به شهر و شهروندان شد.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936891/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

سرمقاله هم میهن/ خبر خوب، ولی...

آزادی مدیر تلگرام پس از 7 ماه و با واگذاری اطلاعات کاربران

شاه کلید رفع مشکلات گوارشی

لکه‌های پوستی بارداری؛ چرا و چگونه پیشگیری کنیم؟

گارد طلای جهانی افزایشی ماند

حق مسکن 900 هزار تومانی پول اجاره یک متر خانه هم نیست

سود سهام عدالت واریز شد

از بورس کالا تا تهاتر قیر؛ وقتی نفت برای پروژه‌های دولتی قربانی می‌شود

سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی فارس منصوب شد

فرمانده انتظامی فارس درباره حاشیه‌های تجمع قشقایی‌ها مقابل استانداری چه گفت؟

تولیت آستان: حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) نماد هنر دینی است

رویداد《من نوه‌ی شهیدم》باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

آیا بادام به کالری‌سوزی بدن کمک می‌کند؟

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

اسرائیل آماده ادامه مذاکرات آتش‌بس در غزه است

جدول قطعی برق شیراز امروز 27 اسفند 1403

عیدانه ناصر حسینی‌مهر به تئاتر ایران؛ شهاب‌سنگی که در 1362 خاموش شد!

رشد 47 درصدی درآمد بیمه معلم در بهمن‌ماه 1403

وضعیت نگران‌کننده مقبره ناجی شیراز از حمله مغول

سامانه بارشی جدید در راه ایران | خطر سقوط بهمن در مناطق کوهستانی

دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان + تفسیر

حضور فرماندار و برخی مسئولین به مراه علمای اهل تشیع در مراسم اعتکاف در مصلی بزرگ خواف

قرآن کریم وعده محبت و مهر الهی را به مؤمنان نیکوکار می‌دهد

پیروزی طلایی هندبال ایران مقابل تزارها

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

چهار بانده شدن محور شیراز-خرامه در دستور کار دولت قرار گرفت

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

توضیحات استاندار فارس در مورد برنامه های این استان برای استقبال از مسافران نوروزی

سوال روز شانزدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

شرایط و استعداد برای سرمایه‌گذاری در شهر آبادان محیا است

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی