پیام فارس

آخرين مطالب

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد اقتصادي

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا/ رئیس اتاق بازرگانی ایران در حکمی لعیا جنیدی را به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران منصوب کرد.
صنایع، معادن و کشاورزی ایران، صمد حسن‌زاده در مراسم معارفه لعیا جنیدی به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران با حضور رئیس، عضو هیات رئیسه، دبیرکل و تعدادی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری برگزار شد، افزود: حضور ایشان بدون شک در راستای حل‌و فصل پرونده‌ها و اختلافت فعالان اقتصادی مؤثر خواهد بود چراکه تجربیات ایشان در عرصه مسائل حقوقی با نگاه ملی و بین‌المللی و حوزه داوری قابل توجه بوده و در پیشبرد مأموریت‌های اتاق ایران تأثیرگذار است.
رئیس اتاق ایران همچنین از خدمات ابریشمی که مدتی که به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران فعالیت داشتند، تشکر کرد و گفت: ایشان با دانش و تجربیات ارزنده‌ای که در اختیار دارند بدون شک در جایگاه دیگری برای پیشرفت و تحقق اهداف کشور قدم برمی‌دارند.
در بخش دیگری از این مراسم محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ‌ICC از سابقه و مجموعه تجربیات خانم جنیدی سخن گفت و تسلط ایشان در حوزه حقوق بین‌المللی را در پیگیری پرونده‌ها و داوری اتاق ایران قابل توجه توصیف کرد.
وی با بیان این مطلب که خانم جنیدی مدیریت کمیسیون حقوقی ICC در ایران را نیز به عهده دارند، تصریح کرد: گسترش سطح آگاهی حقوقی و تشویق به استفاده از ظرفیت داوری در پرونده‌های تجاری می‌تواند نتیجه انتخاب ایشان به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران باشد.
همچنین لعیا جنیدی، دبیرکل جدید مرکز داوری اتاق ایران که تاکنون مسئولیت‌هایی چون دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و معاونت حقوقی در دولت دوازدهم را به عهده داشته است، گفت: سعی خواهم کرد حضورم در مرکز داوری اتاق ایران در راستای ایجاد چارچوبی برای تحقق نهاد داوری قدرتمند باشد و امیدوارم بتوانیم با همکاری همه بخش‌ها و ارکان در کنار کارشناسان فعال این مرکز، طرح جدیدی بر پایه تهدیدها و فرصت‌ها در سیستم حل‌وفصل خصوصی اختلاف‌ها طراحی و اجرا کنیم.
او از ضرورت گسترش سطح تعاملات مرکز داوری اتاق ایران در سطح ملی، بین‌المللی و داخلی با کلیه اتاق‌های سراسر کشور سخن گفت و افزود: مرکز داوری اتاق ایران باید تعامل با قوه قضائیه با توجه به طرح‌هایی که در این دستگاه مطرح می‌شوند، استقلال و خصوصی ماندن مرکز را به عنوان اولویت‌های خود در نظر بگیرد. همچنین تعامل با قوه مجریه، کانون وکلا، انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و تمام بازیگران فضای حقوقی و داوری کشور باید مدنظر باشد.
جنیدی برنامه‌ریزی برای رسیدن به اجماع به کمک اقناع و تشویق مکانیسم داوری را ضروری خواند و افزود: معتقدم باید به کمک تعامل و اقناع مسیر استفاده از ظرفیت داوری تجاری را همواره کنیم.
دبیرکل جدید مرکز داوری اتاق ایران در نهایت حمایت جامع و گسترده از کارشناسان مرکز داوری را نیز خواستار شد.
رئیس؛ عبدالله مهاجر دارابی، عضو هیات رئیسه؛ ساسان شاه‌ویسی، دبیرکل؛ محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ‌ICC و جمعی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، لعیا جنیدی، به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران معرفی شد. پیش از جنیدی، علی مقدم ابریشمی این مسئولیت را به عهده داشت.
بازار



گفتنی است لعیا جنیدی، معاون حقوقی حسن روحانی بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936873/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

آیا بادام به کالری‌سوزی بدن کمک می‌کند؟

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

اسرائیل آماده ادامه مذاکرات آتش‌بس در غزه است

جدول قطعی برق شیراز امروز 27 اسفند 1403

عیدانه ناصر حسینی‌مهر به تئاتر ایران؛ شهاب‌سنگی که در 1362 خاموش شد!

رشد 47 درصدی درآمد بیمه معلم در بهمن‌ماه 1403

وضعیت نگران‌کننده مقبره ناجی شیراز از حمله مغول

سامانه بارشی جدید در راه ایران | خطر سقوط بهمن در مناطق کوهستانی

دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان + تفسیر

حضور فرماندار و برخی مسئولین به مراه علمای اهل تشیع در مراسم اعتکاف در مصلی بزرگ خواف

قرآن کریم وعده محبت و مهر الهی را به مؤمنان نیکوکار می‌دهد

پیروزی طلایی هندبال ایران مقابل تزارها

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

توضیحات استاندار فارس در مورد برنامه های این استان برای استقبال از مسافران نوروزی

سوال روز شانزدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

شرایط و استعداد برای سرمایه‌گذاری در شهر آبادان محیا است

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

فاجعه بزرگ: مدعی قهرمانی حذف شد

خوشا شیراز و تیم صدرنشینش؛ جنگ دو استقلالی در گچساران

بازگشت 25 درصد انرژی مصرفی روشنایی معابر با کشف رمز ارزها

تعطیلات رسمی در سال 1404 چند روز است؟ /فروردین با 7 تعطیلی و مهر و آبان بدون تعطیلی

کار بزرگ شاگردان طلوع‌کیان در اسلامشهر؛ ستاره‌های طبیعت حذف شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: دنبال راهکارهای عملی برای رفع مشکلات پرستاران باشیم

انتصابات غیرقانونی در هلدینگ خلیج فارس

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

کمبود این ویتامین به دستگاه عصبی صدمه می‌زند

بهترین ورزش برای بهبود بی‌خوابی سالمندان

درمان‌های خانگی برای شکم‌درد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا