پیام فارس

آخرين مطالب

آغاز تورنمنت بین‌المللی هندبال از فردا در شیراز ورزشي

آغاز تورنمنت بین‌المللی هندبال از فردا در شیراز
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / تورنمنت بین‌المللی چهار جانبه هندبال با حضور چهار تیم ایران، چین، روسیه و بلاروس از فردا در شهر شیراز آغاز خواد شد.
علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال درباره تورنمنت چهار جانبه شیراز، اظهار داشت: تورنمنت بین‌المللی شیراز جام وفاق و گرامیداشت 15 هزار شهید استان فارس از 22 اسفند ماه با دیدار ایران و چین آغاز می‌شود. دو کشور اروپایی روسیه هم در این رویداد حضور دارند. در راستای آمادگی تیم ملی برای قهرمانی آسیا و با توجه به در روزهای «هندبال دی» می‌توانستیم بازیکنان لژیونر خود را در اختیار داشته باشیم، برای اینکه فرصت را از دست ندهیم این تورنمنت را پیش‌بینی کردیم.
وی افزود: در مسابقات دوستانه اگر هدف پیروزی باشد، شاید 60 درصد نتایجی که به دنبال آن هستیم تحقق نمی‌یابد. این تورنمنت فرصتی است تا بازیکنان را محک بزنیم و با توجه به اینکه سرمربی تیم ملی شناخت کاملی از بازیکنان ندارد تصمیم می‌گیرد تا کدام بازیکن را برای تیم ملی انتخاب کند و کدام بازیکن را دعوت نکند.
رئیس فدراسیون هندبال عنوان کرد: روسیه هر چند تعلیق است اما یکی از تیم‌های خوب اروپایی است و بلاروس هم پنج تا 6 بازیکن در لیگ‌های اروپایی دارد. بلاروس با تیم کامل می‌آید و تمامی لژیونرهای خود را به همراه دارد.
پاکدل همچنین گفت: علیرغم میل باطنی لیگ هندبال را اسفند ماه به پایان رساندیم. دلیلش این بود که بازیکنان سالنی و ساحلی ما تعدادی به صورت مشترک در بازی‌های سالنی هستند. در هندبال ساحلی قراردادها به آن سطحی نرسیده تا این دو رشته از هم تفکیک شوند. اردیبهشت ماه هم مسابقات قهرمانی ساحلی آسیا را در پیش داریم که رویداد مهمی برای ما است و تعویق لیگ به باشگاه‌های ما آسیب می‌زد و در نهایت با مشورت از باشگاه‌ها اسفند ماه لیگ برتر را پایان دادیم.
وی گفت: نکته خوبی که لیگ امسال داشت این بود که در لیگ بانوان و مردان سطح تیم‌ها خیلی به هم نزدیک بود. در لیگ بانوان 5 تیم برای سکو می‌جنگیدند و در لیگ مردان هم شش تیم تا روز آخر جدال سختی داشتند و این نشان داد که لیگ امسال کیفی بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

خطر ابدی میکروپلاستیک‌ها

ویتامین D را صبح بخوریم یا شب؟

میوه‌های ضد یبوست را بشناسید

یک بیمار استرالیایی رکوردِ زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی را زد

دندان‌ عقلم را بکشم؟

سوخت ماشین بدن

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

عقاب، بوئینگ را در شیراز زمین‌گیر کرد

نجات فرد گرفتار در ارتفاعات پارک جنگلی لارستان

واگذاری 25 هکتار از ناحیه صنعتی خفر آغاز شد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

سرمقاله ایران/ جنجال بر سر زبان مادری

«معاویه»ی لامنس!

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

با این مواد غذایی حنجره پیر می‌شود!

روزه گرفتن فرصتی برای اصلاح رفتارهای ناسالم تغذیه‌ای است

پیاده روی نجات بخش بازماندگان سرطان

حفظ تندرستی در ماه رمضان با تدابیر طب ایرانی

وزیر نفت: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم

آغاز حراج سکه‌های 86 از ساعت 12 امروز

اظهارات پورمحمدی از زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی

توضیحات وزیر کار از قطع یارانه 100 هزار نفر در پایان اسفند ماه

نوری قزلجه: کالاهای مورد نیاز مردم برای عید تأمین است

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

برگزاری 150 برنامه قرآنی با محوریت «زندگی با آیه ها» در آباده فارس

گاردین: دولت آمریکا دیگر متحد ما نیست، مافیاست

دورخیز برای استیضاح دوم؟

سرمقاله آرمان ملی/ سناریوی جدید علیه ایران

کلاه آمریکایی بر سر اوکراین

سرمقاله اعتماد/ چگونه بنزین سیاستمدار شد؟

بی‌اخلاقی با میراث رئیسی

کَره، خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

چطور سلامت مردان بیشتر می شود؟

هر شکلاتی را نخورید

سه سناریوی دلار در سال آینده

سقف صدور کارت هدیه پنج میلیون تومان شد

فاکتور هزینه‌های شب عید؛ قیمت شیرینی و آجیل در بازار چقدر است؟

سال سخت آبی!

زی‌تازی با هویت جدید؛ تجربه خرید محصولات کودک و نوجوان را متحول کرده‌ایم