پیام فارس

آخرين مطالب

اعتبار خرید عمده موبایل بدون سود اقتصادي

اعتبار خرید عمده موبایل بدون سود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ad / چگونگی افزایش درآمد فروشگاه‌های موبایل طی همکاری با جی‌اس‌ام پی
در شرایطی که قیمت کالاهای دیجیتال و خصوصا گوشی موبایل روبه افزایش است، بخشی از فروشگاه‌های موبایل با افزودن امکان فروش اقساطی از طریق پلتفرم جی‌اس‌ام پی، شاهد رشد چند برابری درآمد خود بوده‌اند. جی‌اس‌ام پی به عنوان یک شرکت ارائه دهنده تسهیلات و اعتبار خرید گوشی موبایل عمده خدمات خود را بر افزایش قدرت تامین موجودی کالا و افزایش درآمد فروشندگان موبایل متمرکز کرده‌است و با ارائه طرح‌های اعتباری و خدمات فروش اقساطی، به رونق بازار فروشگاه‌های فیزیکی موبایل کمک کرده‌است.

پیام فارس

تمرکز جی‌اس‌ام پی بر افزایش درآمد و افزایش قدرت خرید فروشگاه‌ها
جی‌اس‌ام پی به عنوان بازوی خدمات مالی و اعتباری همراه‌تل فعالیت می‌کند. همراه‌تل سامانه عمده‌فروشی و توزیع مویرگی تلفن همراه و لوازم جانبی در ایران است که نقش موثری در واردات و توزیع عمده گوشی‌های هوشمند در بازار ایران ایفا می‌کند. 
جی‌اس‌ام پی در حال حاضر با ارائه طرح‌های اعتباری ویژه خرید عمده و تامین موجودی فروشگاه‌ها و همچنین درگاه فروش اقساطی به افزایش قدرت خرید و افزایش درآمد فروشگاه‌های موبایل و لوازم جانبی در سراسر کشور کمک می‌کند. علاوه بر این اعتبار خرد خرید قسطی موبایل و لوازم جانبی جی‌اس‌ام پی برای کاربران نهایی باعث رونق هرچه بیشتر بازار خرید و فروش موبایل شده‌است.

پیام فارس


خدمات جی‌اس‌ام پی ویژه فروشندگان موبایل
اعتبار خرید عمده موبایل تا سقف 2 میلیارد تومان در ماه به فروشگاه‌ها این امکان را می‌دهد تا بدون سود و بدون نیاز به ضامن در هفته تا 500 میلیون تومان از وب‌سایت همراه‌تل خرید کرده و مبلغ خرید را بدون سود تسویه کنند.
درگاه فروش اقساطی جی‌اس‌ام پی به فروشگاه‌های موبایل این امکان را می‌دهد تا بدون پیچیدگی‌های فنی، به کاربران جی‌اس‌ام پی که اعتبار خرید قسطی موبایل دریافت کرده‌اند، فروش اقساطی داشته باشند. این یعنی دسترسی به گروه جدیدی از مشتریان و افزایش درآمد فروشگاه. البته که امکان فروش اقساطی تنها به مشتریانی که از جی‌اس‌ام پی اعتبار دریافت کرده‌اند وجود دارد، بنابراین بهتر است گزینه دریافت اعتبار از جی‌اس‌ام پی برای خرید قسطی موبایل را به مشتریان خود پیشنهاد دهید.

پیام فارس


اعتبار زنجیره‌ای جی‌اس‌ام پی با تمرکز بر حل مشکل نقدینگی به فروشگاه‌های موبایل امکان می‌دهد تا به صورت عمده ویترین فروشگاه خود را تنها با پرداخت بخشی از مبلغ کالا بچینن و باقی مبلغ را به صورت اعتباری و بدون ضامن پرداخت کنند.
فروش 45 میلیارد تومانی یک فروشگاه همکار جی‌اس‌ام پی تنها در 3 ماه
افزایش فروش و رشد چشمگیر درآمد مهمترین ارزشی است که همکاری با جی‌اس‌ام پی برای فروشگاه‌های موبایل به ارمغان می‌آورد. تاکنون بیش از 7000 فروشگاه در سراسر کشور با جی‌اس‌ام پی همکاری می‌کنند که تنها در یک مورد، یکی از این فروشگاه‌ها، ظرف مدت 3 ماه، بیش از 3 هزار گوشی موبایل به ارزش 45 میلیارد تومان فروخته‌است. مشاهده گفتگو با فروشگاه برتر همکار جی‌اس‌ام پی به درک بهتر مزیت همکاری با جی‌اس‌ام پی کمک می‌کند. شما هم می‌توانید با ثبت نام فروشگاه در جی‌اس‌ام پی فروش میلیاردی را تجربه کنید.

پیام فارس

استفاده از خدمات و تسهیلات جی‌اس‌ام پی ویژه فروشگاه‌های موبایل
برای استفاده از خدمات مالی و تسهیلات جی‌اس‌ام پی کافی‌ است در وب‌سایت جی‌اس‌ام پی به عنوان فروشنده ثبت نام کنید و بدون نیاز به ضامن تسهیلات خرید عمده موبایل دریافت کنید و با استفاده از درگاه فروش اقساطی، درآمد خود را افزایش دهید.
شما می‌توانید پس از دریافت درگاه فروش اقساطی و با هدف افزایش درآمد، به مشتریان خود جی‌اس‌ام پی را معرفی کنید تا با دریافت اعتبار از جی‌اس‌ام پی، از فروشگاه شما به صورت اقساطی خرید کنند.

پیام فارس


supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/930220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استراتژیست آمریکایی مطرح کرد: چرا عربستان؟

ژاپن چگونه ژاپن شد؟

روبیو در خاورمیانه؛ پاکسازی یا باج‌گیری؟

کارت‌ برنده بن‌سلمان در مذاکره با تهران چیست؟

افراد سن بالا نباید روغن دنبه استفاده کنند

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

وزیر ورزش و جوانان وارد شیراز شد

تصادف اتوبوس و پژو پارس در جاده کازرون به شیراز با 2 فوتی

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

از مردم هم حمایت کنید آقای رئیس‌جمهور!

خوردن گوشت شتر حتی در قرآن هم توصیه شده است

این خطای بهداشتی موجب وزوز گوش می‌شود

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

شعبده بازی تارا در بازار خودرو

ضرورت توجه ویژه به مردم در اخذ مالیات‌ها

جلوگیری از گروگان گیری در داراب فارس با حضور به موقع پلیس

پیام جدید؟

پرونده «سوریه» در سعدآباد

تیشه به ریشه قمار

تاریخ تلخ تهران در کی‌یف تکرار شد

خروج کوپنی ذخایر از صندوق توسعه

سردردهای مرتبط با فشار خون بالا

عوامل تشدید کننده سردردهای میگرنی

سنجش دخل و خرج دولت

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد 1404؛ هزینه معیشت کارگران چقدر است؟

وزیر راه: وام نهضت ملی مسکن دوباره افزایش می‌یابد

نوزدهمین جشنواره شعر فجر برگزیدگان خود را شناخت

وزیر فرهنگ: شاعران هویت زبان فارسی را حفظ کرده اند

عربستان فاقد ظرفیت لازم برای نقش‌آفرینی احتمالی میان ایران و امریکاست

اصرار بهارستان بر اولین استیضاح

تکاپوی کشورهای عربی برای نقش‌آفرینی ایران در مهار اسرائیل

راهکارهای پیشگیری از سردردهای میگرنی

سردردهای دوران بارداری را جدی بگیرید!

خالی‌فروشی طلا؛ هنوز قوانین مرتبط با فروش آنلاین طلا نهایی نشده است

عذرخواهی معاون وزیر صمت از تولیدکنندگان؛ ناترازی انرژی روزانه 10 همت به صنعت خسارت زده است

تاکسی‌های برقی در تهران جایگزین تاکسی‌های فرسوده خواهند شد

رکود تقاضا برای آی‌فون

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از 241 همت گذشت

6 محور مواصلاتی فارس بارانی هستند

رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» در شیراز

کشف 22 کیلو موادمخدر شیشه در عملیات مشترک پلیس فارس و قم