امنیت بی منت ، گفت و گوی ”خبرجنوب “ با فرمانده انتظامی فارس
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به مناسبت هفته نیروی انتظامی
سردار رهام بخش حبیبی: کسانی که در فضای مجازی یا حقیقی حرفی علیه مردم می زنند ومی خواهند
مردم را ناامید کنند قطعا با مردم مشکل دارند نه با پلیس
با خوشحالی مردم، خوشحال
و با ناراحتی مردم، غمگین شده ایم
سردار رهام بخش حبیبی، متولد دوم آبان ماه سال 1343 در استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان باشت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پیش از این در مسئولیتهای فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، رئیس بازرسی مرزبانی کشور، فرمانده نیروی انتظامی منطقه ویژه عسلویه، معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی بوشهر، رئیس یگان ویژه نیروی انتظامی بوشهر و... انجام وظیفه نموده است. از سال 1398 نیز فرماندهی انتظامی فارس را برعهده داشته است.
همرزمان و همکارانش اینگونه او را توصیف می کنند: سردار حبیبی با شجاعت مثال زدنی و اقتدار خود، در همه ماموریت ها شخصا حضور پیدا میکند و این موضوع قوت قلبی برای کارکنان انتظامی است که می بینند فرمانده زودتر از آن ها در ماموریت ها حاضر می شود. مقتدر و مهربان، دو واژه و ویژگی است که در ظاهر جمع شدن آن ها در یک نفر سخت و نشدنی است، اما سردار حبیبی با اقدامات خود ثابت کرده است که اینگونه نیست و اقتدار و مهربانی توأمان در رفتارهای وی دیده می شود.
در مراسم و راهپیماییهای مختلف که مردم عرض ارادت دارند ویژگی بارز وی که همانا مردمداری و اخلاص عمل است نمایان می شود. در جلسات ارتباط مردمی (197)، همواره دغدغه سردار حبیبی رسیدگی به مشکلات مردم و رفع گره از کار آنان است.
در مجموع می توان گفت سردار حبیبی که به عنوان حبیب مرزها شناخته شده است، در استان فارس به عنوان حبیب دل ها ، همواره خود را از مردم میداند و خدمتگزاری به مردم را افتخاری بزرگ برای خود و مجموعه انتظامی عنوان میکند. بارها در مراسم و عملیات های مختلف سردار حبیبی با خوشحالی مردم، خوشحال و با ناراحتی مردم، غمگین شده، آن جا که در رهایی گروگان از دست گروگانگیران و دیدن خوشحالی خانواده فرد گروگان گرفته شده، اشک شادی از چشمانش جاری می شود و وقتی مشکلی برای یک شهروند پیش می آید، ناراحت شده و در جهت رفع مشکلات وی پیشقدم می شود و از هیچ کوششی فروگذاری نمی کند.
امنیت در جامعه چگونه تحقق می یابد؟
برای امنیت در جامعه بایستی سلسله ای از اقدامات انجام شود. هر کس بهشکلی و گونه ای باید این زنجیره را تکمیل کند تا مردم احساس آرامش کنند. نمیتوانیم بگوییم که پلیس به تنهایی به وجود آورنده احساس امنیت برای مردم است در واقع هیچ کس نمی تواند دیگری را نفی کند. همه ما باید با هم کارمان را خوب انجام دهیم تا مردم احساس آرامش کنند. در این روند وظیفه هر کس به شکلی است. یکی کارش نرم است و دیگری سخت.
چه کسانی با پلیس مشکل دارند ؟
وقتی می توانیم آسیبی را از جامعه یا حتی یک خانواده دور کنیم خوشحال می شویم و لذت می بریم. در این میان اما متاسفانه کسانی هستند که از این روند خوششان نمی آید. نه اینکه از ما خوششان نمی آید بلکه از مردم ما خوششان نمی آید. هدف شان این است کسانیکه به مردم خدمت می کنند را به شکلی از گردونه دورکنند یا مردم را نسبت به آنها ناامید کنند. کسی که در فضای مجازی یا حقیقی حرفی علیه مردم می زند ومی خواهد مردم را ناامید کند قطعا با مردم مشکل دارد نه با پلیس.
چه مسایلی باعث ناراحتی شما می شود ؟
علاوه بر آسیب هایی که در اجتماع وجود دارد وقتی فردی از خانواده ای فریب فضای مجازی را می خورد و در این فرآیند به یکباره آسیب های اخلاقی و مالی می بیند یا باعث متلاشی شدن آن خانواده می شود بسیار اندوهگین می شویم برای کسانی که نتوانستند خودشان را با فضای مجازی وفق دهند یا آن را مدیریت کنند.
در زمینه آسیب های فضای مجازی برایمان مثالی بزنید.
چندی پیش، جوانی را در موضوعاتی دستگیر کردیم که سواد و تحصیلات خوبی هم داشت اما در فضای مجازی دست به یک سری اقدامات خطرناک می زد. از او در مورد کارهای خطرناکش سؤال کردم که چرا تصمیم به انجام کارهای خطرناک گرفتی؟ در پاسخ استدلال هایی داشت که با منطق مطابقت نداشت.
طی بررسی های انجام شده ، خانواده آن ها بر اثر همین فضای مجازی متلاشی شده بود، پدر و مادر از هم جدا شده و این فرزند نزد پدر و مادر هیچ جایگاهی نداشت.
این جوان برای فرار از آشوب های ذهنی تصمیمی خطرناک گرفته بود تا جان دیگران را به خطر بیندازد و ازمردم انتقام بگیرد. موضوعات اینچنینی آزاردهنده است. یا فردی که برای بهدست آوردن مال نامشروع به خانواده ها آسیب می رساند. این که آن فرد دستگیر و پرونده مختومه شود یک بخش ماجراست و اینکه نباید چنین اتفاقاتی در جامعه ما رخ بدهد موضوع دیگری است که کارشناسان باید بررسی کنند . البته این افراد در مقابل اجتماع خوب اندک هستند اما همان مقدار اندک هم نباید وجود داشته باشند.
شادی برای شما چگونه معنا می شود؟
در بسیاری از عملیات ها لذت بردیم. در گروگانگیری های متعدد زمانی که خدا عنایت کرده و گروگانگیر دستگیر و گروگان آزاد و به آغوش خانواده بازگشته به کار بردن واژه لذت برای خوشحالی ما بسیار ناچیز است و در مقابل این حس بسیار کوچک است. وقتی باتمام وجود لبخند را برلبان مردم می بینم آن لحظه بهترین لحظه زندگی وکار ما است.
نظرتان در مورد مردمان فارس چیست ؟
استان فارس، یکی از استان های برتری است که از نظر خانوادگی و احترام به خانواده بینظیر است. این مردم همواره در صحنههای مختلف خود را نشان دادهاند که چقدر پای کار نظام و انقلاب اسلامی هستند. هر زمان که تهدیدات دشمن بیشتر شد، مردم بیشتر به صحنه آمدند.
برای پیشگیری از آسیب ها چه باید کرد؟
اگر به خانواده توجه شود و اگر فضای مجازی و اجتماع را بتوانیم مدیریت کنیم ، قطعا همین آسیبهای کوچک را هم نخواهیم دید و مردم شادتر و خوشحالتر خواهند بود.
اگر در خانواده اختلاف نظری وجود داشته باشد، چطور باید حل شود؟
امکان ندارد که دو فرد در همه چیز یکسان باشند و اختلاف فکر و نظر نداشته باشند. احترام و رعایت حال یکدیگربسیار مهم است.
مشکل خانواده های امروزی که بین شان فاصله می افتد ، چیست؟
متاسفانه مشکل بسیاری از خانوادهها ین است که وقتی وارد خانواده میشوند بیشتر وقتشان در فضای مجازی می گذرد.
هر خانوادهای که برای یکدیگر وقت بگذارند، حرف بزنند و گفت و گو کنند آن خانواده رشد میکند، بزرگ میشود و بزرگ شدن خانواده به پول نیست بلکه به همدلی و مهربانی است.
چه توصیه ای به خانواده ها دارید ؟
توصیه ام به خانوادهها این است که تا وارد خانواده میشوند تلفن همراه را کنار بگذارند، با یکدیگر صحبت کنند و از با هم بودن لذت ببرند. ما میتوانیم با هزار بهانه همدیگر را دوست داشته باشیم و لذت ببریم و هم میتوانیم با کوچکترین بهانهای آتش به زندگیمان بیندازیم و زندگیمان را تلخ کنیم .
از مردم چه انتظاری دارید؟
مردم بدانند که پلیس خادم و خدمتگزار آن هاست و در راستای امنیت مردم شریف همه تلاش خود را به کار خواهد بست. انتظار می رود که مردم ضمن رعایت قوانین و مقررات جامعه، با خادمان خود در مجموعه انتظامی استان فارس همکاری لازم را داشته باشند.
پاداش ماموریت های پلیس برای شما چیست؟
کسب رضایت خداوند متعال و به تبع آن رضایت مردم، از جمله اهداف اصلی پلیس در انجام عملیات ها و ماموریت هاست، زمانی که یک عملیات به نتیجه می رسد، خوشحالی مردم و لبخند رضایت آنان، بزرگترین پاداش برای مأموران پلیس است که در این مسیر ایثار و ازخودگذشتگی می کنند.
-
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱:۳۰
-
۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/860818/