فعال اصولگرا: ایران و آمریکا هر دو باید کوتاه بیایند!
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام فارس - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا گفت: اینکه مذاکره مطلوبِ ایران می شود یا آمریکا باید اذعان داشت، هر دو طرف باید تا حدی از موضع خود کوتاه بیایند و در پایان احساس رضایتمندی داشته باشند.
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهار داشت: باید این را بدانیم در مذاکره طرف دیگر هم مثل ما اهداف خودش را پیگیری می کند پس باید افراط و تفریط را کنار بگذاریم و در مسیر کارشناسی وارد مذاکره شویم. اینکه مذاکره مطلوبِ ایران می شود یا آمریکا باید اذعان داشت، هر دو طرف باید تا حدی از موضع خود کوتاه بیایند؛ مذاکره جای بُردن و باختن نیست و باید طرفین در پایان احساس رضایتمندی داشته باشند.
این چهره اصولگرا در ادامه گفت: پیچیدگی فضای حاکم بر ایران و آمریکا به حدی است که توافق احتمالی حتما یک شبه حاصل نخواهد شد. یعنی اگر رسیدن به فهم مشترک بین دو کشور چند سال هم زمان بُرد، نباید تعجب کرد. به هرحال نیم قرن رویارویی و عناد آشکاری که آمریکایی ها در مقطع های مختلف علیه کشورمان داشته اند، موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنارش عبور کرد. وی در همین زمینه افزود: مردم ایران هیچگاه فراموش نمی کنند، رییس جمهوری فعلی ایالات متحده با امضای برگه خروج کشورش از توافق هسته ای، چه آسیب های جدی به منافع ملت ایران زد. ایمانی یادآور شد: به مذاکره با آمریکا نه به حدی بدبین باشیم که فرصت سوزی شود، نه طوری خوش خیالی کنیم که طرف مقابل سوءاستفاده کند.
ایمانی ادامه داد: البته اینکه منتظر باشیم، بلافاصله بعد از توافق نهایی ایران و آمریکا همه گره های اقتصادی باز شود هم منطقی و بر اساس واقعیات نیست. در واقع توافق هم اگر رخ بدهد، فقط بخشی از مشکلات را رفع می کند. به این معنی که در کنار تحریم ها، عوامل دیگری هم در شلختگی اقتصادی سهم و نقش دارند. بنابراین دولت مستقر باید قبل از هر اقدامی شرایط موجود را دقیق رصد کند تا به آگاهی لازم از تهدیدها و فرصت ها برسد.
وی با بیان اینکه شرایط کشور خیلی طبیعی نیست و دولتی ها باید به استقبال تصمیم گیری های سخت بروند، خاطرنشان کرد: هیچکس نمی تواند منکر سهم تحریم در نابسامانیهای اقتصادی شود، اما باید این را در نظر بگیریم که علت اصلی سختشدن شرایط اقتصادی، به تصمیم سازی های غیرکارشناسی و در نتیجه مدیریت غلط برمیگردد! به همین دلیل اگر همین امروز تحریم ها برچیده شود و مشکل پیوستن به اف ای تی اف هم حل شود، بازهم بسیاری از معضلات اقتصادی ماندگار خواهد بود و حل آنها زمان بر است.
او با گفتن اینکه «فقدان سرمایه گذاری دلیل اصلی بحران اقتصادی در کشور است» تصریح کرد: در کنار عدم سرمایه گذاری داخلی و محروم ماندن از سرمایه خارجی، کسری بودجه دولت، شرایط را برای بازشدن گرههای اقتصادی کشور سخت کرده و بیش از گذشته «تغییر» در نظام حکمرانی و تصمیم گیری را میطلبد.
بازار ![]()
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴:۲۴
-
۶ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948097/