پیام فارس

آخرين مطالب

برگزاری مسابقات قرآنی در زندان‌های فارس فرهنگي

برگزاری مسابقات قرآنی در زندان‌های فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - یازدهمین جلسه عمومی عادی هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز با حضور رئیس و اعضای هیات امنا و هیات رئیسه این مجمع امروز، دوم اردیبهشت در سالن اجتماعات شهرداری منطقه پنج برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در این مراسم و پس از برگزاری انتخابات هیات مدیره مجمع، سید عبدالرضا دستغیب، عبدالمحمد طاهری، محمدحسین گلریزخاتمی، سیروس پاک‌فطرت، غلامرضا افسری، احمد صادقی‌نژاد، محمد فرخ‌زاده و محمدکاظم مهرمحمدی با کسب بیشترین آرا برای دو سال دیگر به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده و محمدصادق ادیب نیز به عنوان بازرس انتخاب شد.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز در مراسم انتخابات هیات مدیره مجمع، به شرح آیات متعدد قرآنی درباره خیرات به نحو مطلق پرداخت.
آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب گفت: خداوند در آیات متعدد قرآن کریم، از سرنوشت کسانی می‌گوید که اهل خیرند و آن‌ها را به رحمتی از جانب خود و رضایت خویش و جایگاهی از جنت بشارت می‌دهد و به کسانی که از انجام کارهای خیر، غفلت می‌کنند نیز هشدار می‌دهد تا سرنوشت آنها درس عبرتی برای دیگران باشد.
وی با تاکید بر پیشی گرفتن در کارهای خیر تاکید کرد: اذن خدا اولین شرط در انجام امور خیر است؛ چرا که خداوند مالک دنیا و آخرت است.
آیت‌الله دستغیب افزود: اشتیاق برای انجام امور خیر چنان آرامشی به خیرین می‌دهد که هیچ مانعی نمی‌تواند بر گمراهی از اهدافشان تاثیرگذار باشد.
وی همچنین از انسان‌هایی یاد کرد که مانع امور خیر می‌شوند و اضافه کرد: باید مراقب باشیم که حب دنیا بر حب خدا رجحان پیدا نکند و خوشا به حال پدر و مادرانی که فرزندانی تربیت می‌کنند که به دنبال باقیات و صالحات برای خود و والدینشان هستند.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز با بیان اینکه خیرین این مجمع و تمام مجامع، افتخار شهر هستند، تاکید کرد: حضور خیرین در مجامع خیر توفیق الهی است و نصیب هر کسی نمی‌شود.
آیت الله دستغیب با بیان اینکه کار خیر تنها حمایت مالی نیست و کارهای بزرگی می‌توان انجام داد که تسکین خاطر برای جامعه باشد، گفت: خیرین باید مراقب کسانی باشند که دستشان به جایگاه آن‌ها نمی‌رسد و برگزاری این مجامع، برای آن‌هایی است که راه به جایی ندارند.
رئیس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز در پایان ابراز امیدواری کرد تا بتوان امور خیر را به صورت کمی و کیفی در این مجمع و دیگر مجامع خیر افزایش داد.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز نیز در این مراسم، اقدامات این مجمع در دو سال گذشته را قابل قبول و در حد توان مجمع دانست و تاکید کرد: می‌توان خدمات متنوع و مطلوب بسیاری در سال‌های آتی به شهروندان ارائه کرد.
سیدعبدالرضا دستغیب با اشاره به نقش حمایتی شهردار شیراز به عنوان رئیس هیات مدیره مجمع، یادآور شد: حمایت شهردار در تمام برنامه‌های اجراشده و در فراز و نشیب‌ها، باعث شد تا مجمع در انجام امور خیر مصمم‌تر حرکت کند.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد دو سال گذشته این مجمع، انعقاد تفاهم‌نامه با اداره‌کل زندان‌های فارس را از اقدامات مطلوبی نام برد که منجر به ارائه خدمات موثری در زندان شیراز شده است و در ادامه اهدای 15 هزار جلد کتاب به بخش نسوان و آقایان زندان‌ها و برگزاری مسابقات قرآن، اذان و مناسبات مذهبی از دیگر اقدامات خداپسندانه برشمرد.
دستغیب انعقاد تفاهم‌نامه با اتاق اصناف را ضرورتی عنوان کرد که با همکاری اتحادیه‌ها تاکنون منجر به انتخاب سه کاسب نمونه و برتر و اهدای لوح سپاس و تقدیر شده است.
وی همچنین به اجرای شش مرحله طرح تجلیل از رانندگان قانون مدار با حضور پلیس راهور و در بلوارهای حادثه‌خیز اشاره کرد و اجرای طرح همیاران مهربان ترافیک از سال 95 تاکنون، با حضور 120 نفر نیروی داوطلب و 5760 نفر ساعت را از دیگر اقدامات موثر فرهنگی برشمرد.
دستغیب با تاکید بر اهمیت اقدامات مجمع در تحول فرهنگ عمومی استان و شهر شیراز، گفت: نوروز امسال، 65 نفر از همیاران مهربان ترافیک، بدون چشمداشت، با حضور در چهارراه‌های پرتردد شهر، وقت و زندگی خود را صرف مشارکت در امور خیر و همراهی با پلیس راهور کردند که این امر موجبات تحسین و حیرت مسافران نوروزی را به همراه داشت.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز همچنین به بیش از 240 هزار قلم کالای اهدایی شهروندان به سراهای فرهنگ مهربانی و هدایت آن‌ها از سراها به خیریه‌ها اشاره و 9216 نفر ساعت را از دیگر اقدامات و فعالیت های نیروهای داوطلب مردمی (همیاران مهربان) برشمرد.
وی افزود: سراهای یار مهربان از سال 96 با نیروهای مردمی آغاز به کار کرده است و طی دو سال گذشته، 2630 جلد کتاب توسط شهروندان به این سراها اهدا شده که در این بازه زمانی 5737 جلد کتاب به مردم امانت داده شده که این مهم حاصل همراهی 1200 نفر ساعت فعالیت همیاران این سراها بوده است.
دستغیب اضافه کرد: طرح پیوند با کتاب نیز، در این بازه زمانی، در شش مرحله در مناطق محروم و در سطح شهر اجرا شده و 4200 جلد کتاب بین شهروندان توزیع شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، خرید کتاب از سبد خانوارها خارج شده است و مجمع تلاش می‌کند، به عنوان یک مسئولیت اجتماعی و فرهنگی، شهروندان را با کتاب، مانوس کند.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز در ادامه به اجرای چهار مرحله از پویش «هر روز یک زباله از زمین برمی‌داریم» و مشارکت 500 نفر از شهروندان و ارسال آثار خود در این پویش و اهدای جوایز به 21 نفر از شهروندان اشاره کرد.
دستغیب، خانه سلامت، امید و زندگی در خیابان کارگر و ابوذر غفاری را از برنامه‌های موثر فرهنگی و مکانی برای حضور تشکل‌های مختلف و برگزاری کلاس‌های مشاوره خانواده و پیشگیری از اعتیاد برشمرد.
وی ادامه داد: از دو سال گذشته، در فاز دوم مجتمع فرهنگی ورزشی ماهان، سه میلیارد و 800 میلیون تومان و در ساخت مسجد خیرساز علی ولی‌الله با تولیت آیت‌الله دستغیب نیز، چهار میلیارد و 57 میلیون تومان هزینه شده است که امیدواریم با حمایت خیرین، ساخت این مسجد با سرعت بیشتر ادامه یابد.
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز همچنین به ساخت درمانگاه خیریه‌ای محراب، که با هزینه‌کرد 15 میلیارد تومان در حال انجام است، اشاره کرد و در ادامه مرکز اشتغال‌زایی بانوان حضرت فاطمه زهرا(س)، در منطقه کم‌برخوردار کوشک میدان، با به‌کارگیری 150 نفر از بانوان این منطقه را از دیگر فعالیت‌های موثر مجمع برشمرد.
انتهای پیام/424

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوخ‌طبـع و مداراجو؛ روایت «زیدآبادی» از پاپ

روان‌درمانی‌های میلیونی

شوک به دلار و طلا؛ در بازارهای جهانی چه خبر است؟

ایران و آمریکا در نقطه عطف

روایت «نیویورک تایمز» از کشتار علویان: نظام جولانی روی اسد را سفید کرد

نیمی از رفاه خانوار از دست رفت

فواید خوردن ماهی برای بدن کودکان

درمان کبد چرب با مصرف این داروی گیاهی

آیا زانو درد می‌تواند از علائم رشد نوجوان باشد؟

ظرفیت واقعی تولید نفت ایران 6.5 میلیون بشکه در روز است

10 بسته تشویقی صنعت نفت ایران برای سرمایه‌گذاری معرفی شد

لزوم اهتمام به مالیات بر واحدهای خالی به‌منظور جلوگیری از سوداگری مسکن

نیمی از تولید سیگار ایران در اختیار یک شرکت ژاپنی است

پیش‌بینی جدید تحلیلگران؛ زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد

شهرراز 0 – 0 مس کرمان: تساوی سرد در شیراز

لیگ دسته اول فوتبال| سایپا از کورس جاماند/ پیروزی پرگل نفت مسجدسلیمان مقابل شهرداری آستارا

طرح تولید 5 هزار مگاوات برق خورشیدی در دستور کار هلدینگ خلیج فارس

اخلال در مسیر فعالیت‌های هلدینگ خلیج فارس به طور مستقیم توسعه اقتصادی را هدف گرفته است

بازی شهر راز شیراز و مس کرمان در ورزشگاه حافظیه با تساوی بدون گل پایان یافت

نماینده شیراز در آستانه سقوط از جام آزادگان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

توقیف 2 شناور خارجی در خلیج‌فارس

نجات جان مرد 42 ساله در شیراز پس از صاعقه‌زدگی

پیروزی 14 نماینده فارس در روز اول مسابقات دختران «شیراز جونیور»

معرفی مدیران جدید بیمه دی

کشف هشت کیلوگرم طلای سرخ سرقتی در مرودشت

توقیف خودروی حامل 294 کیلوگرم تریاک در نی ریز

شرایط بعد از زلزله پرقدرت در تهران یک فاجعه ملی خواهد شد

پلیس معلم نیست

فعال اصولگرا: ایران و آمریکا هر دو باید کوتاه بیایند!

آیا داروهای افزایش قد واقعا موثر هستند؟

مراقبت های سلامت مادر و جنین، قبل از بارداری آغاز شود

فرار از پوکی استخوان با مصرف این ماده غذایی

نقش «زینک» در کمک به روند بهبود بیماری ها

صادرات پسته ایرانی در یک‌قدمی ممنوعیت

نحوه دریافت زمین رایگان در 1404 اعلام شد

اقدام دولت برای کاهش مالیات ارزش افزوده اقلام ضروری چه تأثیری بر سبد معیشت دارد؟

پیش بینی؛ قیمت دلار فردا 3 اردیبهشت چقدر می شود؟

تورم مواد غذایی در فروردین 1404؛ کدام ماده غذایی رکورد زد؟

مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا واریز می‌شود

اسلامی: ‌هر کیلو آب سنگین حدود 1000 دلار ارزش دارد و ما صادرکننده آن هستیم

چرا حراج امروز شمش طلا کم فروغ بود؟

بازی سرد و بدون برنده در شیراز

توقیف 2 شناور خارجی در خلیج‌فارس توسط سپاه

2 شناور خارجی در خلیج‌فارس توسط سپاه توقیف شدند

توقیف 2 شناور خارجی در خلیج‌فارس ازسوی سپاه

ارائه اطلاعات تکمیلی در خصوص امید نامه بهمن

کشف 1.5 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق توسط سپاه در خلیج فارس

تجمع دانش آموزان ارسنجانی در حمایت از مردم غزه

سپاه پاسداران، پرچمدار وحدت امت اسلامی و مدافع ملت‌های مظلوم است

حبس و جریمه چند هزار میلیاردی برای متهمان قاچاق سوخت