پیام فارس

آخرين مطالب

اشغالگران جنایت قتل تدریجی را علیه اسرا اعمال می‌کنند اجتماعي

اشغالگران جنایت قتل تدریجی را علیه اسرا اعمال می‌کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، جنبش حماس در واکنش به شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان‌های رژیم اشغالگر، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: صهیونیست‌های جنایتکار همچنان به جنایات علیه اسرای قهرمان ما در زندان‌ها ادامه می‌دهند و سیاست قتل تدریجی و آرام این اسرا همچنان در دستور کار اشغالگران است که جدیدترین مورد در این زمینه، «ناصر خلیل ردایده» اسیر 49 ساله فلسطینی اهل بیت لحم بود که به دلیل وخامت شرایط جسمانی در زندان عوفر دشمن صهیونیستی در نتیجه شکنجه‌های وحشیانه و اهمال کاری عامدانه پزشکی به شهادت رسید.
حماس افزود: ما ضمن عرض تسلیت به خاطر شهادت این اسیر قهرمانمان تاکید می‌کنیم اوضاع فاجعه باری که اسرای فلسطینی در زندان‌های دشمن اشغالگر دارند، نقض همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی و حقوق بشری بوده و همه آزادگان جهان باید برای تحت فشار قرار دادن صهیونیست‌ها و مجازات سران جنایتکار این رژیم مداخله کنند. این جنبش تاکید کرد: توحش صهیونیست‌ها علیه اسرای قهرمان ما تنها موجب تقویت خشم و اراده ملت فلسطین و مقاومت آنها خواهد شد. مردم ما همچنان بر عهد خود برای آزادی اسرای شجاع و قهرمانمان از زندان‌های اشغالگران باقی خواهند ماند. در بیانیه حماس آمده است: ما بار دیگر از نهادهای بشردوستانه و حقوقی می‌خواهیم که اقدامی قاطع انجام داده و مسئولیت خود را در قبال اسرای فلسطینی بر عهده بگیرند. ما همچنین از مردم خود در کرانه باختری می‌خواهیم که به حمایت از اسرای شجاع و قهرمانمان با همه امکانات موجود ادامه دهند و مقاومت را در همه اشکال آن تشدید کنند. این بیانیه بعد از آن صادر شد که شب گذشته هیئت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسرای فلسطینی در بیانیه مشترکی اعلام کردند که ناصر خلیل ردایده، اسیر 49 ساله فلسطینی بعد از اینکه روز شنبه از زندان عوفر به بیمارستان هداسا منتقل شده بود، روز یکشنبه در نتیجه اهمال‌کاری عامدانه پزشکی و شکنجه جان خود را از دست داد. ناصر خلیل ردایده، دومین اسیر فلسطینی است که طی چهار روز گذشته در زندان‌های رژیم اشغالگر به شهادت رسید. با شهادت ردایده تعداد شهدای اسیر فلسطینی در زندان‌های دشمن صهیونیستی از زمان آغاز جنگ نسل کشی این رژیم علیه نوار غزه به 65 نفر می‌رسد. طبق بیانیه هیئت امور اسرا و آزادگان فلسطینی، این آمار تنها شامل اسرای شهیدی است که اطلاعات هویتی آنها اعلام شده و هنوز تعداد زیادی از فلسطینی‌ها که بعد از جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر علیه غزه توسط نظامیان این رژیم ربوده شده بودند، سرنوشت نامعلومی دارند. دفتر رسانه‌ای اسرای فلسطینی در بیانیه خود به این منظور اعلام کرد که همچنان تعداد شهدای اسیر فلسطینی افزایش می‌یابد. شهید ناصر خلیل ردایده پدر هفت فرزند بوده و دومی شهید اسیر طی چهار روز گذشته است. این نهاد فلسطینی تاکید کرد، تسریع روند شهادت اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر در سایه سکوت بین‌المللی، یک فاجعه انسانی بزرگ است که در راستای تکمیل جنایات جنگی ادامه‌دار صهیونیست‌ها علیه اسرای فلسطینی انجام می‌شود. شهادت ردایده نشانه جدیدی بر آن است که هزاران اسیر فلسطینی همچنان در معرض جنایات وحشیانه و سیستماتیک صهیونیست‌ها از جمله اهمال‌کاری عامدانه پزشکی، گرسنگی، شکنجه و تجاوزات جسمی و روانی قرار دارند. پنجشنبه هفته گذشته هم باشگاه اسرای فلسطینی از شهادت یک اسیر 20 ساله به نام «مصعب حسن عدیلی» در زندان‌های دشمن صهیونیستی در نتیجه اهمال کاری عامدانه پزشکی، خبر داد. از میان اسرای شهید فلسطینی از اکتبر 2023 تاکنون دست کم 40 نفر آنها متعلق به نوار غزه هستند و این مرحله خونین‌ترین دوره در تاریخ اسرای فلسطینی از سال 1967 تاکنون به شمار می‌رود. ده‌ها اسیر فلسطینی از غزه هم همچنان مفقود هستند و سرنوشت آنها مشخص نیست. افزایش تعداد شهدای اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر روندی بسیار خطرناک بوده و هزاران اسیر فلسطینی در زندان‌های دشمن تحت شکنجه‌های سیستماتیک، گرسنگی، خشونت سازمان یافته، جنایات پزشکی و انواع تجاوزات قرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/947308/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زانوی پرانتزی هم باید تعویض مفصل بشه؟

آماری تامل‌برانگیز از میزان ناترازی برق در تابستان امسال

زمان ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی مشخص شد

سیگاری‌ها 35 هزار بنز را دود کردند

آمار عجیب از پاستور: کل سهم دولت از درآمد نفت صرف ناترازی‌ها می‌شود

رکود تورمی در بازار مسکن؛ نه خریدار توان دارد، نه فروشنده کوتاه می‌آید

پرداخت وام 50 میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب شد

اردکان لرزید

80 هزار سند تک برگ تا پایان سال در فارس صادر می‌شود

زلزله شدید در فارس

پیامک حجاب برای عابر پیاده در شیراز+ عکس

زلزله‌ای 4 ریشتری اردکان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب هلال احمر به منطقه زلزله زده

تخریب لاله‌های واژگون در سپیدان فارس توسط گردشگران + فیلم

مشکلات کشور هرگز با فشار و تخریب حل نمی‌شود/ انتخاب مدیران هلدینگ خلیج فارس را هیچ کسی سیاسی تلقی نمی‌کند

زلزله 4.2 ریشتری اردکان فارس را لرزاند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پشت پرده تکاپوی عربستان برای مذاکره تهران با واشنگتن/ توافق ایران و آمریکا چه معنایی برای عربستان و خلیج فارس دارد؟

پیشرفت چشمگیر طرح اسناد تک‌برگ در فارس/ صدور 80 هزار سند تا پایان سال‌جاری

ساماندهی 9 رده شغلی مزاحم در شیراز با انتقال به سایت 303 هکتاری

زلزله نسبتا شدید اردکان در استان فارس را لرزاند

هشدار نماینده شیراز نسبت به ورود برخی موضوعات در مذاکرات ایران و آمریکا |‌ اگر موضوعات دیگری غیر از ...

زلزله‌های پیاپی اردکان فارس را لرزاند

گسترش همکاری‌های فارس و چین در زمینه‌های فرهنگی _ گردشگری و اقتصادی

زلزله شدید در اردکان فارس

اعزام 2 تیم امدادونجات به محل وقوع زمین‌لرزه در سپیدان

ماجرای جدا شدن دیواره شمالی تخت‌جمشید چیست؟

ترک خوردگی برخی منازل در پی زلزله اردکان

مصدوم شدن 4 نفر در زمین لرزه اردکان

زلزله شهر اردکان فارس خسارتی جانی نداشته است

برای افراد چاق تعویض مفصل زانو انجام میشه؟

چگونه از کمردرد در دوران بارداری جلوگیری کنیم؟

مدیرعامل فرابورس: اتفاقات سال 99 بورس تکرار نخواهد شد

ناترازی برق تابستان امسال بین 10 هزار تا 24 هزار مگاوات

زلزله در فارس

وقوع زمین لرزه نسبتا شدید در اردکان

زلزله‌های پیاپی 3 و 4.2 ریشتری اردکان فارس را لرزاند

ثبت ملی خاک جزیره هرمز

فضاهای کار اشتراکی شیراز را بشناسید

نوکری حضرات معصومین(ع) عالی‌ترین عنوان در این عالم است

استقبال کتابخانه‌های عمومی فارس از هفته بزرگداشت سعدی با 350 رویداد فرهنگی

زلزله سر ظهری در استان فارس همه را وحشت زده کرد

صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس / رگبارهای بهاری در راهند

تعریف درد کهنه چیست؟

آیا قبل از بدنیا آمدن نوزاد، درمانی برای بیماری‌های خونی ژنتیکی وجود دارد؟

برای پیشگیری از کمردرد چه باید کرد؟

اختلالات پلاکتی چیست؟

تعریف دقیق و کامل کمردرد چیست؟

آیا یبوست می‌تواند عاملی برای کمردرد باشد؟

روش‌های تشخیص کمردرد چیست؟

چه عواملی در کمردرد نقش موثری دارند؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساعات ادارات حتمی است