پیام فارس

آخرين مطالب

شهردار: مردم شیراز میزبان اصلی گردشگران نوروزی بودند اجتماعي

شهردار: مردم شیراز میزبان اصلی گردشگران نوروزی بودند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - صدا و سیما / شهردار شیراز مراسم تجلیل از دست اندرکاران ستاد خدمات سفر‌های نوروزی گفت: 2 میلیون جمعیت شیراز با میهمان نوازی، میزبان مسافران و زائران بودند.
اسدی، شهردار شیراز در مراسم تجلیل از دست اندرکاران ستاد خدمات سفر‌های نوروزی گفت: نوروز امسال به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان، شب‌های قدر و عید فطر، نوروزی متفاوت از سال‌های قبل بود.
اسدی افزود: ما در نوروز میزبان هم‌وطنان و همه افرادی که از خارج از شهر شیراز وارد این شهر شدند بودیم.
وی افزود: در کنار نیرو‌های شهرداری شیراز، بسیاری از دستگاه‌های اجرایی و اداره‌ها عضو ستاد خدمات سفر نوروزی بودند و شرایط را به گونه‌ای فراهم کردند که مهمانان نوروزی سفری خاطره انگیز را در شیراز تجربه کنند.
شهردار شیراز افزود: رقم خوردن یک نوروز متفاوت در شیراز و رضایتمندی مسافران و گردشگران نوروزی به این دلیل بود که 2 میلیون جمعیت شیراز با میهمان نوازی، میزبان مسافران و زائران بودند.
اسدی افزود: این مراسم به منظور تجلیل از نوروزبانان و افرادی که خدمت به هموطنان در تعطیلات نوروز را بر بودن در کنار اعضای خانواده خود مقدم شمردند، برگزار شد.
وی افزود: حوزه معاونت گردشگری و زیارت استانداری فارس، اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، اداره کل آموزش و پرورش فارس، سپاه فجر، اورژانس، هلال احمر، اتاق اصناف، راه آهن و پلیس از جمله دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر‌های نوروزی بودند که زمینه سفری به یاد ماندنی برای مسافران نوروزی را فراهم کردند.
شهردار شیراز افزود: در تعطیلات نوروز امسال از مجموع یک میلیون و 500 هزار مسافری که وارد شیراز شدند 550 هزار نفر در کمپ‌ها و مراکز اقامتی شهرداری شیراز اسکان یافتند.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز هم گفت: با همکاری شهرداری و شورا و مردم شیراز در نوروز امسال آوازه اخلاق نیکو و میهمان نوازی مردم شیراز بار دیگر در کشور پیچید.
حسینی با بیان اینکه در تعطیلات نوروز رسیدگی به موضوعات مطرح شده در تماس‌های مسافران نوروزی به سامانه 137 پررنگ‌تر از سال‌های قبل بود، افزود: در نوروز امسال بیش از 1200 تماس با سامانه 137 رصد شد و 91 درصد مشکلات مطرح شده در کمتر از سه ساعت پیگیری و رفع شد.
وی افزود: با تلاش شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز در بهره برداری از زیرساخت‌های جدید گردشگری از جمله آکواریوم، باغ پرندگان و پارک آبی در شیراز تا پایان امسال زمینه جذب بیشتر و افزایش اقامت مسافران و گردشگران در نوروز سال آینده در شیراز فراهم خواهد شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946931/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ سناریوهای مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله جوان/ همگرایی تهران- ریاض و سیاست اصولی ایران

سرمقاله اطلاعات/ نگاهی به ابعاد ابتکار عمل جدید عربستان سعودی

علت خارش پوست چیست؟

خارش عصبی پوست چیست؟

خشکی پوست و جنس لباس چه تاثیری در خارش پوست دارند؟

خارش‌های شدید پوستی چه زمینه‌ای دارند؟

چرا پوست با خاراندن تحریک می‌شود؟

علت خارش شدید انگشتان پا چیست؟

آیا خارش پوست خطرناک است؟

اشیای جامانده در اسنپ؛ راه‌های پیگیری و بازگردانی / روزانه 3 هزار تماس درباره اشیای جامانده در اسنپ ثبت می‌شود

وزیر راه: از واردات لکوموتیو پشتیبانی می کنیم

زمان واریز سهمیه بنزین اردیبهشت‌ماه اعلام شد

آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ پیش‌بینی قیمت 90 هزار دلاری بیت‌کوین

استاد دانشگاه علامه طباطبایی: نرخ ارز، بیشترین اثر را روی تورم دارد

آماری بهت آور از تعداد گیمرها در ایران؛ 34 میلیون از جمعیت 85 میلیونی ایران گیمر هستند!

وضعیت قرمز آب شرب در گرگان و گنبدکاووس؛ مردم آب ندارند!

جهش 65 هزار واحدی شاخص بورس

آماده‌سازی نیروگاهی در قلب تهران

سازمان محیط زیست: در ایران چند برابر متوسط جهانی آب مصرف می‌شود!

گفتمان صلح طلبانه سعدی نیاز جهان بحران زده امروز

پولیتیکو: رویکرد ایران در مذاکرات ترامپ را ناامید کرده است

زمان بازی استقلال و هوادار اعلام شد

ورود شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحدی

رئیس سمپاد فارس:  تفکر عرق ملی و هویتی و ماندن در کشور را به سمبادی‌ها باز می‌گردانیم

روتین پوستی کره ای؛ ساخت پوست صاف و صیقلی مثل کره ای ها تنها با این سه قلم

مشاهده سرخک در سه شهرستان فارس/ چهار مورد قطعی مثبت گزارش شد

رقابت دختران روستایی و عشایر فارس در جشنواره دختران آفتاب ایران

43 هزار کیلومتر مربع پتانسیل معدنی جدید در استان فارس شناسایی شد

نمایشگاه طراحی و نقاشی در بروجرد برپا شد

آمادگی فارس برای میزبانی مسابقات ملی و بین المللی ورزشی دانش آموزی

عاملان قدرت‌نمایی در پارک مسکن مهر بروجرد دستگیر شدند

موزه شهر؛ موزه‌ای هویت محور به قدمت تاریخ/ مدیریت شهری شیراز نگاهی ویژه به موزه شهر به‌عنوان پروژه‌ای گردشگری- فرهنگی دارد

برگزاری جشن امضای کتاب «نیست» در شیراز

رونمایی از مجموعه داستانی درباره امیرکبیر در خبرگزاری مهر

دستگیری عاملان قدرت نمایی پارک مسکن مهر بروجرد

تصاویر/نشست هم اندیشی دبیران مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی

تجلیل از بازماندگان ناو جوشن در بوشهر

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

فرمانداری از سرمایه‌گذاران نیروگاه‌هاخورشیدی حمایت تمام قد خواهد کرد

بررسی عملکرد نوروز 1404 و ظرفیت‌های گردشگری پاسارگاد

برنامه های هفته سلامت به گونه‌ای برگزار شود که بعنوان الگو معرفی شود

رصد و پیگیری میدانی مسائل و مشکلات روستاها در دستور کار است

حرکت دسته جات عزاداری هیات مذهبی شیراز در سالروز شهادت امام صادق (ع)

مراسم افتتاحیه بیست و هشتمین هفته جهانی سعدی شیرازی/فیلم

آقاجانلو در جلسه معارفه اعضای جدید هیات مدیره اعلام کرد؛ظرفیت بالای منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای جذب سرمایه

کاشان اولین میزبان عوامل «رویاشهر» می‌شود

وزیر دارایی اسرائیل خواستار اشغال کامل غزه شد/ هشدار القسام درباره وضعیت اسرای اسرائیلی

مشاهده سرخک در این استان/ 4 مورد قطعی مثبت گزارش شد

عضو شورای شهر تهران: سد لار 165 میلیون متر مکعب نشتی دارد