پیام فارس

آخرين مطالب

تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات اقتصادي

تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل مالیات
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر / مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی گفت: در سال گذشته تامین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل درآمدهای مالیاتی تأمین شده‌است که امر مهمی به شمار می‌آید.
جهانگیر رحیمی در مورد عمده مشکل مالیاتی اصناف اظهار کرد: اگرچه مالیات بر ارزش افزوده به صورت کلی شامل تمامی مشاغلی می‌شود که به هر طریقی به خرید و فروش کالا و خدمات می‌پردازند اما عمده مشکل اصناف نیز در همین بخش یعنی مالیات بر ارزش افزوده است.
وی افزود: فرمول مالیات ارزش افزوده، براساس ارزش افزوده ایجادشده در مراحل مختلف تولید یک کالا یا ارائه خدمت، تعیین می‌شود و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به عهده مصرف‌کننده نهایی است اما محاسبه این ارزش افزوده با استفاده از خوداظهاری مالیاتی فعالان اقتصادی در سامانه ارزش افزوده انجام می‌شود.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: لازم است هرجایی هر شخصی مشمول مالیات می‌شود آن را پرداخت کند و این موضوع برای فعالان اقتصادی رصد می‌شود.
رحیمی یادآور شد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اصناف در چرخه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده چالش‌های زیادی دارند. در حال حاضر در دنیا ارزش افزوده را زمانی که مصرف کننده نهایی پرداخت می‌کند به عنوان تشویق پرداخت‌های مالیاتی بخشی از مالیات را به خود مصرف کننده عودت می‌دهند تا علاقمندی به توسعه و استفاده از سیستم شفاف گسترش یابد اما این اتفاق در اقتصاد ایران رخ نمی‌دهد.
وی با اشاره به تخلفات مالیات بر ارزش افزوده گفت: نبود شفافیت در حساب‌های بانکی اصناف که منجر به معاملات غیرثبتی و فروش بدون فاکتور محصولات می‌شود سبب شده این ارزش افزوده از جیب مصرف کننده پرداخت شود.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: ما حساب‌های شخصی صاحبان مشاغل را رصد می‌کنیم و در صورت مغایرت رفتارهای اقتصادی به دلیل واریز وجه در بازه‌های زمانی مختلف موجه نشان دار بودن این حساب و فعالیت اقتصادی آن می‌شویم.
رحیمی تصریح کرد: اتکای دولت به مالیات بر ارزش افزوده محرز است. در سال گذشته تأمین 65 درصد هزینه‌های جاری دولت از محل درآمدهای مالیاتی تأمین شده‌است که امر مهمی به شمار می‌آید.
وی افزود: پایه این محاسبات عمدتاً بر مبنای ابراز مودی در ثبت‌نام خود و همچنین مطابقت داده‌های در اختیار سازمان همچون اطلاعات حساب‌های بانکی و صورت‌حساب‌ها استوار است.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف سازمان امور مالیاتی کشور این مسئله است که بتواند با استفاده از ضریب کاهشی، کمترین میزان مالیاتی را محاسبه و به صورت سیستمی قطعی سازد.
رحیمی با اشاره به حمایت از مشاغل خرد و فعالان اقتصادی کم درآمد گفت: این سازمان به نحوی مالیات این دسته از فعالان اقتصادی را صفر می‌کند و در سال گذشته 85 درصد از مودیان مالیاتی مشاغل کم درآمد شامل این قانون شدند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946260/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

امام جمعه جدید شهر مادر سلیمان معارفه شد

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

ارائه بیش از 2 هزار و 300 خدمات دندانپزشکی دهان و دندان رایگان به مددجویان و جامعه هدف

فتح قله 3 میلیون واحد در ابتدای معاملات امروز بورس

میمند فارس؛ عطر گل‌های محمدی، بوی دغدغه‌های بی‌پایان

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

آیین تکریم دو چهره ماندگار عرصه ستایشگری اهل‌بیت (ع) در قم برگزار شد

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود

مطالبات رهبری از جامعه ستایشگری جدی گرفته شود

اعتراف به مشارکت در شهادت8 مرزبان+ ویدئو | «حمید حسین‌نژاد» کیست؟

برداشت لگوم علوفه‌ای خلر برای اولین بار در بیضا

تکرار اردیبهشت شیراز با گل و گلاب در میمند

کتاب‌های شعر استاد سازگار، مفاتیح‌الجنان مداحان است

وزیر راه و شهرسازی: عدالت در توزیع منابع اولویت ماست

برگزاری آیین پاسداشت نخبگی شهید برجسته علمی دانش آموزی فارس در شیراز

مجالس اهل‌بیت (ع) باید محل تقویت اعتقادات شیعیان باشد

تصادف وحشتناک دو خودرو در جاده مرودشت + 6 کشته و زخمی

اخلاص در مداحی کیمیایی اثرگذار است

مدیران باید قدرت اقناع و توانایی حل مسئله داشته باشند

در شیراز پزشکان متخصصی داریم که مایه فخر کشور هستند

راه اندازی «مدیریت هوشمند کشاورزی»، اقدامی ارزشمند و کاربرردی است

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

شایع‌ترین عوامل خطر بیماری عروق کرونر در زنان

لاغری شیشه‌ای! پشت پرده مصرف قرص‌های پرطرفدار

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

بازدید خبرنگاران گروه رسانه‌ای مهر از خبرگزاری رسمی قطر

نوکری درب خانه حضرات معصومین (ع) عالی‌ترین عنوان در این عالم است

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را 70 درصد افزایش می‌دهد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

جلسه بررسی مشکلات ناترازی انرژی

پیام تسلیت استاندار فارس به مناسبت درگذشت جانبازسرافراز زنده یاد عوض آزموده

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها