پیام فارس

آخرين مطالب

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده اقتصادي

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بازار میوه و تره‌بار و نرخنامه به روز درباره قیمت بالای برخی نوبرانه ها و قاچاق آن ها اظهار کرد: گوجه سبز تا 20 روز آینده که به طور کامل به دست آید کاهش قیمت خواهد داشت.
بر اساس نرخنامه رسمی ارائه شده از سوی میادین میوه و تره بار قیمت میوه و صیفی‌جات از 24 تا 31 فروردین ماه بادمجان گلخانه‌ای 45 هزار تومان، خیار رسمی 35 هزار تومان، لوبیا سبز قیطونی 55 هزار تومان، پرتقال تامسون جنوب 40 هزارتومان، پیاز زرد 25 هزار تومان، سیب زمینی تازه 29 و 600 تا 29 هزارتومان، توت‌فرنگی 135 هزار تومان، موز 105 هزار تومان، کیوی 93 هزار تومان، فلفل دلمه سبز 52 هزار تومان، گوجه فرنگی بوته‌ای 24 هزار تومان، کاهو رسمی پاک کرده 20 هزار تومان، کلم سفید 15 هزار تومان و کرفس 22 هزار تومان نرخ گذاری شده است.
همچنین در این نرخنامه، قیمت لیمو ترش مینابی 50 هزار تومان، سیب گلاب 62 هزار تومان، هندوانه 26 هزار تومان، لیمو شیرین 53 هزار تومان، گریپ‌فروت 28 هزار تومان، پرتقال والنسیا 45 هزار تومان، خیار سالادی 17 هزار تومان، خیار گلخانه‌ای 39 هزار تومان، کدو مسمایی 40 هزار تومان، سیر خشک 240 هزار تومان، زنجبیل تازه 245 هزار تومان، نارگیل 105 هزار تومان، انار آبگیری 26 هزار تومان، پیاز قرمز 21 هزار تومان، پیاز سفید صدفی 25 هزار تومان، فلفل دلمه رنگی 51 هزار تومان، کلم بروکلی 48 هزار تومان، کاهو فرانسوی (قرمز و سبز) 35 هزار تومان، سبزی پاک کرده خرد شده 62 هزار و 500 تومان، چغندر برش 22 هزار تومان، ترب سیاه 25 هزار تومان و ملون 29 هزار تومان مشخص شده است.
در این نرخنامه قیمت پرتقال تو سرخ 45 هزار تومان، پرتقال تامسون شمال 46 هزار تومان، نارنگی 65 هزار تومان، خرما خارک زرد طلایی 62 هزار تومان، خرما خارک - خوشه‌ای52 هزار تومان، پاپایا (تولید داخل) 70 هزار تومان، کلم قمری 34 هزار تومان، کلم قرمز 32 هزار تومان، کدو حلوایی38 هزار تومان، سیر تازه با برگ 39 هزار تومان، نارنج 21 هزارتومان، فلفل ریز شیرین 45 هزار تومان، فلفل کاپی و شمشیری 47 هزار تومان، خیار کوتاه بذر اصفهان 35 هزار تومان، کاهو چینی 16 هزار تومان، گل کلم 33 هزار تومان، هویج فرنگی و ایرانی 20 هزار تومان و موز 105 هزار تومان تعیین نرخ شده است.

پیام فارس


برای بررسی بازار میوه به سراغ خرده‌فروشی‌ها رفتیم و بر اساس مشاهدات میدانی هر کیلوگرم سیب زرد و قرمز 84 هزار و 800 تا 138 هزار تومان، پرتقال 50 تا 84 هزار تومان، پرتقال توسرخ 69 هزار و 800 تومان، پرتقال جنوب 98 هزار تومان، نارنگی 87 تا 168 هزار تومان، لیمو شیرین 89 هزار تومان، توت‌فرنگی 169 تا 239 هزار تومان، گریپ‌فروت 49 هزار تومان، چغاله بادام 100 تا 395 هزار تومان، به 78 تا 79 هزار و 800 تومان و کیوی 198 تا 215 هزار تومان است.
در بازار میوه‌های آبدار هر کیلوگرم هندوانه 25 تا 33 هزار تومان، ملون 70 تا 79 هزار و 800 و طالبی جانا 98 تا 110 هزار تومان است.
در بازار میوه‌های وارداتی قیمت موز در میدان بار بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم از این میوه وارداتی در خرده فروشی‌های سطح شهر 148 تا 218 هزار تومان، نارگیل 100 هزار تومان و آناناس 248 تا 430 هزار تومان به فروش می‌رسد.
هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی 25 هزار و 800 تا 49 هزار و 800 تومان، هویج 24 هزار و 800 تا 29 هزار و 800 تومان، کاهو 29 هزار و 800 تا 40 هزار تومان، کاهو سالادی 38 هزار و 800، کلم سفید و قرمز 19 هزار و 800 تا 29 هزار و 800 تومان، گل کلم 48 هزار تومان، کلم بروکلی 84 تا 120 هزار تومان، کرفس 29 هزار و 800 تا 34 هزار و 800 تومان، کدو مسما 54 تا 55 هزار تومان، ذرت 78 هزار تومان، خیار 34 هزار و 800 تا 54 هزار تومان، خیار گلخانه‌ای 65 هزار تومان، بادمجان 58 تا 69 هزار و800 تومان، فلفل تند و شیرین 128 هزار تومان، فلفل دلمه سبز 99 تا 118 هزار تومان، فلفل دلمه رنگی 178 هزار تومان، سیر 198 تا 400 هزار تومان، لوبیا سبز 67 تا 118 هزار تومان، باقالی 37 هزار و 800 تومان، نارنج 68 هزار تومان، لیمو ترش 78 تا 120 هزار تومان و سبزی خوردن 55 هزار تومان تعیین شده است.
سیب‌زمینی در این بازار هر کیلوگرم 29 هزار و 500 تا 59 هزار تومان، پیاز سفید 27 هزار و 800 تا 29 هزار و 800 تومان، پیاز زرد 24 هزار و 800 تا 45 هزار تومان به فروش می‌رسد.
همچنین در بازار صیفی‌جات هر بسته گوجه زیتونی 70 و گوجه گیلاسی 18 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است. هر بسته کاهو فرانسوی نیز به مبلغ 55 هزار تومان توسط برخی از میوه‌فروشان عرضه می‌شود.
در برخی اخبار قید شده است که در بازار گوجه سبز با قیمت 11 میلیون تومانی و به صورت قاچاق در برخی خرده‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد که اسدالله کارگر - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره علت گرانی میوه‌های نوبرانه در بازار گفت: همیشه در روزهای اولی که این میوه‌ها وارد بازار می‌شوند قیمت بالایی دارند اما با گذشت زمان و توزیع بیشتر قیمت‌ آن‌ها کاهش می‌یابد. در حال حاضر میوه‌های نوبرانه تنها در برخی مغازه‌ها عرضه می‌شود و با توجه به کیفیت و در مناطق مختلف قیمت‌های متفاوتی دارد و تا زمانی که قیمت به اندازه نرخنامه کاهشی نشود در میادین میوه وتره‌بار توزیع نخواهد شد.
وی درباره استفاده از واژه قاچاق و گرانی این محصول تا 11 میلیون تومان گفت: علت اینکه چرا برخی با وجود اطلاع رسانی این اخبار را اصلاح نمی‌کنند مشخص نیست اما ما به این صورت اطلاع رسانی کرده ایم که با قیمت 11 میلیون موجود نیست و اگر هم باشد؛ وارداتی است نه قاچاق. البته این نکته قابل توجه است که به جز چهار میوه که شامل موز، نارگیل، انبه و آناناس است، باقی میوه‌های استوایی به‌صورت غیرمجاز وارد می شوند.
کارگر در پایان تاکید کرد: گوجه سبز تا 20 روز دیگر که به دست آید می‌تواند کاهش 100 درصدی داشته باشد همچون چغاله بادام که روزهای گذشته قیمت بالایی داشت اما حالا حدود 250 هزارتومان به فروش می‌رسد و کاهش قیمت داشته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افتتاح مرکز آموزشی درمانی روان‌پزشکی بوستان شهر صدرا

سموم با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می‌شود

تحقیقات برای کنترل زوال مرکبات ادامه دارد

مدت مجاز مصرف مکمل‌های دارویی

افتتاح بیمارستان اعصاب و روان بوستان شیراز پس از 15 سال با حضور معاون رئیس‌جمهور

رئیس برنامه و بودجه: راه اندازی منطقه ویژه سلامت موتور محرکه توسعه فارس است

سردار رادان: با اجرای سند معماری فراجا به دنبال پلیس هوشمند هستیم

تلاش می‌کنیم تعرفه برق صنایع کاهش یابد

وعده معاون وزیر صمت برای کاهش تعرفه برق صنایع

سردار «حسین حسن‌پور» فرمانده انتظامی گیلان شد

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، سه‌شنبه27 فروردین +ساعت اکران دایناسور در تهران

کنگان دیگر نه بوی ساحل می‌دهد، نه دریا

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

استاندار : شاخص های زیرساختی بهداشت و درمان در فارس مناسب نیست

مسئولان شهرستان شیراز توجه ویژه تری به منطقه قره باغ داشته باشند

تساوی فجر شهید سپاسی در خانه

توجه به ورزش در مدارس راهکاری اثربخش برای رهایی از افسردگی و ایجاد شادی

آغاز به‌کار مرکز پایش هوشمند کشاورزی در شیراز با هدف ارتقای بهره‌وری

تندروها 25 درصد دارایی ایران را به باد دادند

سردرگمی پادو‌های فارسی زبان ترامپ در تحلیل مذاکرات مسقط

قدرت‌‏های عربی این بار از توافق تهران و واشنگتن حمایت می‏‌کنند

لاغری صورت بعد از انجام عمل چاقی!

تناقضات درباره تعرفه خودروهای وارداتی

چشم پوشی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از یک تخلف بزرگ

تکذیب خبر تعرفه واردات خودرو توسط رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت

طلا و سکه روند نزولی به خود گرفتند؛ دلار به کانال 87 هزارتومانی بازگشت

تجمع 10 هزار نفری؛ شیراز و حافظیه آرام آرام برای لیگ برتر آماده می‌شوند

رونمایی از پوستر مفهومی و خاص هفته جهانی سعـدی

سند حفاظت تالاب‌های فارس در راه است

هشدار شرکت برق فارس درباره خطرات راه‌اندازی کولرهای آبی

مجوز فعالیت صندوق خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس صادر شد

بیمارستان بوستان صدرا افتتاح شد

بیمارستان بوستان نماز صدرا به بهره‌برداری رسید

اسیر اسرائیلی خطاب به نتانیاهو: خون من به گردن تو است

پایه و اساس هوشمندسازی از استان فارس شروع شد

معاون وزیر صمت: تلاش می‌کنیم تعرفه برق صنایع کاهش یابد

رژیم صهیونیستی 10 اسیر اهل غزه را آزاد کرد

بیمارستان بوستان، نمادی از توسعه‌ پزشکی و قطب دانشگاهی جدید در صدرا

اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو: خونم به گردن تو است

تعویق جشن صعود فجر به لیگ برتر؛ سه تهرانی و یک آبادانی در کورس دوم شدن

فجر سپاسی شیراز صعود به لیگ برتر را به تأخیر انداخت

نقش‌آفرینی آژانس در معادله هسته‌ای

رفیق قالیباف، مورد قبول اصلاح‌‎طلبان؛ استاندار خراسان رضوی کیست؟

چگونه به عمان رسیدیم

فرصتی برای مذاکره‏‏‌کنندگان قدیمی

جوان نگه داشتن پوست با مصرف این نوع چای

افزایش باورنکردنی تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی؛ 100 درصد!

5 سریال کره‌ای «کارآگاهی» که نباید از دست بدهید

کمیته جذب و پذیرش حوزه علمیه فارس با حضور طلاب جهادی شیراز برگزار شد

نفت پاسارگاد رکورد زد