افتتاح بیمارستان اعصاب و روان بوستان شیراز پس از 15 سال با حضور معاون رئیسجمهور
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه این آئین اظهار کرد: این بیمارستان با 289 تخت در چهار طبقه و به مساحت 33 هزار متر مربع ساخته شده است.
دکتر سید بصیر هاشمی افزود: این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی پس از 15 سال انتظار امروز افتتاح شد.
وی با اشاره به فرسوده بودن بیمارستان های شهر شیراز، تاکید کرد: چنانچه ساخت بیمارستان های 313 تختخوابی خاتم الانبیا و بیمارستان میانرود و سایر مراکز درمانی شیراز شتاب گیرد تا حد زیادی مشکلات استان در زمینه پزشکی و خدمات به بیماران رفع خواهد شد.
شاخص های بهداشت و درمان در فارس مناسب نیست
استاندار فارس نیز گفت: شیراز جزو مناطق محروم در حوزه بهداشت و درمان است، این شهر قطب پزشکی کشور محسوب میشود اما زیرساختها متناسب با این ظرفیت نیست.
دکتر حسینعلی امیری افزود: پزشکان حاذق و دانشمندی در این استان به بیماران داخلی و حتی خارجی خدمات پزشکی ارائه می دهند. دانشمندانی داریم که مایه فخر کشورند و مراکز درمانی در شیراز وجود دارند که مایه فخر جمهوری اسلامی است.
وی ابراز کرد: وجود دانشمندی همچون ملک حسینی و مرکز پیوند مایه آبروی کشور است با وجود این همه پتانسیل شیراز هنوز از لحاظ تخت بیمارستانی با مشکل مواجه است.
استاندار فارس تاکید کرد: شاخص های بهداشت و درمان در فارس مناسب نیست البته در مدت یک سال اخیر کارهای قابل توجهی در شیراز انجام شده است.
وی ابراز کرد: پس از بیمارستان نمازی تاکنون در شیراز بیمارستان بزرگ دیگری احداث نشده است و اگر همت بخش خصوصی نبود بدون تردید ما با مشکل مواجه می شدیم.
امیری ابراز کرد: بیمارستان های این شهر برای ارائه خدمات عادی هم هنوز فرسوده است.حتی برخی اوقات در بیمارستان نمازی مجبورند در راهرو به بیمار خدمات ارائه بدهند.
استاندار فارس تصریح کرد: یکی از محورهای توسعه استان فارس گردشگری به ویژه توریست درمانی است.
شیراز در تامین منابع مالی ساخت بیمارستان های جدید با مشکل مواجه است
امام جمعه شیراز نیز گفت: بسیاری از بیمارستان های شهر شیراز از جمله نمازی فرسوده هستند به گونه ای که اخیرا بیمارستان زینبیه این شهر هم مجبور به تخلیه اضطراری شد.
آیت الله دژکام افزود: فارس در تامین مالی ساخت بیمارستان های جدید با مشکل مالی مواجه است و نیازمند توجه ویژه از این منظر از سوی سازمان برنامه و بودجه است.
آنچه بر بیمارستان 289 تختخوابی اعصاب و روان شیراز گذشت
بیمارستان 289 تختخوابی شیراز در ورودی شهر صدرا و مجاورت مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) در حال ساخت است.
مراحل طراحی و ساخت بیمارستان 289 تختخوابی اعصاب و روان در ابتدا به سازمان راه و شهرسازی واگذار شده بود، با توجه به توقف روند اجرایی ساخت این بیمارستان در سال های گذشته، این پروژه به شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار شد.
سال 1400، پیرو سفر رییس جمهور شهید به استان فارس؛ 2 هزار میلیارد ریال اعتبار به تکمیل پروژه بیمارستان در حال ساخت 289 تختخوابی اعصاب و روان،شیراز اختصاص یافت.
این بیمارستان با 289 تخت بیمارستانی و زیربنای 33 هزار و 754 مترمربع، و در چهار طبقه به عنوان یکی از پروژه های عمرانی در دست احداث مجموعه سلامت فارس، مطرح بوده و شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، مجری آن است.
این پروژه که کار ساخت آن از سال 1387 آغاز شده است، با هدف ارایه خدمت در حوزه بیماران اعصاب و روان، در حال ساخت است.
بیمارستان های ابن سینا و استاد محرری تنها بیمارستانهای تخصصی اعصاب و روان در کلانشهر شیراز است که هر کدام به ترتیب بین 250 و 200 تخت را پوشش می دهند.
بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری سال 1358 در شیراز ساخته شد. بیماران افسرده، اختلالات شخصیتی، وسواس های عملی و فکری، اختلالات خلقی و اضطراب وابسته به مواد، از جمله بیماران بستری در این بیمارستان هستند.
این بیمارستان، علاوه بر بیماران استان فارس، بیماران استان های همجوار مانند بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان را نیز، زیر پوشش داشته و به عنوان یک بیمارستان تک تخصصی منطقه ای محسوب می شود.
شیراز قطب توریسم درمانی کشور محسوب می شود اما زیرساخت های موجود متناسب با این ظرفیت نیست به گونه ای که بیشتر بیمارستان های این شهر فرسوده و عمری بالای 50 تا 80 سال دارند.
شهر شیراز از دیرباز یکی از قطب های اصلی پزشکی کشور و به خصوص جنوب ایران است، این شهر در استفاده از تکنیکهای روز پزشکی در بسیاری موارد سرآمد کشور و حتی دنیاست که سالانه تعداد قابل توجهی از هموطنان و همچنین اتباع کشورهای دیگر جهان به خصوص حوزه خلیج فارس و دریای عمان برای دریافت خدمات درمانی و بهداشتی به شیراز سفر می کنند.
در کوچه پس کوچه های شهر، پیاده روها و خیابان های اصلی افراد با هر فرهنگ و لباسی قابل مشاهده است زیرا از نقاط مختلفی از کشور و یا خارج از کشور برای درمان به این شهر آمده اند.
بیمارستان شهید فقیهی یا بیمارستان سعدی شیراز در سال 1330، بیمارستان چمران در سال 1330، بیمارستان نمازی 1334، بیمارستان قطبالدین شیرازی 1339، بیمارستان مادروکودک شوشتری در سال 1341، مرکز آموزشی درمانی خلیلی در سال 1345، بیمارستان حافظ شیراز در سال 1349 شمسی، بیمارستان شهید بهشتی (شیراز) در سال 1357، بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری 1358، بیمارستان حضرت زینب در سال 1365، بیمارستان حضرت علیاصغر 1366، بیمارستان ابنسینا در سال 1370، بیمارستان شهید دستغیب 1374، قلب الزهرا در سال 1375، بیمارستان مسلمین در سال 1310 شمسی تأسیس شده اند و بنای جدید این بیمارستان نیز در سال 97 با 170 تخت فعال افتتاح شد.
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶:۲۲
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945793/