پیام فارس

آخرين مطالب

خبر مهم معاون رییس‌جمهور در مورد غنی‌سازی اورانیوم سیاسی

خبر مهم معاون رییس‌جمهور در مورد غنی‌سازی اورانیوم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش صمت،‌ «محمد اسلامی»، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در آیین امضای تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی به‌منظور درمان زخم در دانشگاه علوم پزشکی جهرم، اظهار کرد: ما باید همواره شکرگزار خدای متعال باشیم که امام راحل (ره)، شهدا و مقام معظم رهبری این مسیر عزت، اقتدار و آبرو را برای ملت ایران هموار کردند.
ایران همواره مهد علم، دانش و فناوری بوده و ایرانیان در طول تاریخ نقش پیشرو و پیشتاز داشته‌اند. امروز در اقصی نقاط کشور شاهد رشد، شکوفایی و ظهور ظرفیت‌هایی هستیم که می‌توانند نقش موثری در پیشرفت کشور ایفا کنند. وی افزود: سازمان انرژی اتمی ایران توانسته است با ایمان، تلاش شبانه‌روزی و اتکا به توان داخلی، مسیرهایی را طی کند که پیش از این مسدود یا تحت سلطه قدرت‌های خارجی بوده است. امروز شاهد گسترش دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف هستیم و یکی از این دستاوردها، رونمایی از فناوری پلاسمای سرد است.
اسلامی ضمن قدردانی از استاندار فارس و رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: بی‌تردید این آغاز راه است و این روند را با قدرت و گستردگی بیشتری ادامه خواهیم داد.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: در حوزه استفاده از پرتوها، اقدامات موثری در استان فارس در دستور کار قرار گرفته است. دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز آمادگی خود را برای استقرار سامانه‌های مبتنی بر این فناوری در مجموعه این دانشگاه اعلام کرده است.
وی تصریح کرد: در سه سال گذشته، با وجود تهدیدات گسترده علیه صنعت هسته‌ای کشور، جریان و نهضت پژوهشی با اتکا بر ایمان و تلاش خستگی‌ناپذیر همکارانمان شکل گرفته است و نتایج ملموس آن به‌زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه ما ظرفیت‌سازی را وظیفه خود می‌دانیم و از گسترش آن پشتیبانی می‌کنیم، افزود: بر اساس افق 1420، باید به تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای برسیم. نخستین نیروگاه ما در حال حاضر 72 میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است که ان‌شاءالله این روند را با سرعت بیشتری ادامه خواهیم داد.
اسلامی اظهار کرد: امروزه بسیاری از بیمارستان‌ها به فناوری پزشکی هسته‌ای مجهز شده‌اند. اگر فرآیند غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی و بهره‌گیری از راکتورهای خود نبودیم. این همان نقطه راهبردی و گلوگاهی است که دشمنان آن را هدف قرار داده‌اند، زیرا منشأ قدرت است. به لطف الهی، اکنون از این مرحله عبور کرده‌ایم و وارد فاز صنعتی شده‌ایم.
وی اظهار کرد: در جریان سفرهای مختلف به استان فارس، وعده داده بودیم که یک شبیه‌ساز آموزشی راکتور در دانشگاه شیراز مستقر کنیم. دانشگاه شیراز، نخستین دانشگاه در کشور است که این شبیه‌ساز را با چنین مشخصاتی در اختیار دارد. امروز در جهرم، وارد فاز دوم تعهدات خود شده‌ایم و آن را توسعه خواهیم داد. با توجه به ظرفیت نیروی انسانی در استان فارس، بخشی از مباحث مربوط به توسعه منابع انسانی در این استان دنبال خواهد شد تا بتوانیم دانشجویان این بخش از کشور را توسط سازمان انرژی اتمی ایران بورسیه کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر با 10 دانشگاه کشور توافق‌نامه‌هایی برای اعطای بورسیه منعقد شده است تا روند تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری‌های هسته‌ای با شتاب بیشتری دنبال شود.
لازم به ذکر است؛ در جریان سفر رییس سازمان انرژی اتمی ایران به شهرستان جهرم، از فناوری پیشرفته «پلاسمای سرد» در کلینیک‌های درمان زخم رونمایی شد. در این مراسم همچنین تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی میان شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما به نمایندگی از سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه علوم پزشکی جهرم به امضا رسید.
منبع: مشرق

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ اقتصاد و ادامه مذاکرات

‏هشدار درباره شبکه آلوده رؤیافروشی و تضعیف تیم مذاکره‌کننده

سرمقاله اعتماد/ ما، توسعه و تجربه ویتنام

توافق مرحله‌ای در راه است؟

بچه‌ها واقعا به «پستانک» نیاز دارند؟

عضو اتاق بازرگانی: بخاطر شمال رفتن مردم، چرا ایام نوروز 20 روز مسیر و جاده‌ها را می‌بندید و جلوی ترانزیت را می‌گیرید؟

ماجرای افزایش چندبرابری نرخ سوخت هواپیما

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده

راه‌اندازی اولین پژوهشکده شناختی ‌کشور در استان فارس/ اجرای طرح «قاضی در مدرسه» با هدف کاهش مشکلات اجتماعی دانش‌آموزان

معامله 764 هزار تن محصول در بورس کالا

طوفان گرد و غبار پروازهای اهواز را مختل کرد؛ 3 پرواز لغو شد

افزایش سرعت باد در مناطق دریایی هرمزگان و جزایر خلیج فارس

فروش ویژه بهمن موتور برای سال 1404 آغاز شد + جدول

دلیل آماده‌باش در فرودگاه‌های کشور چیست؟

کاهش دما و بارش برف در ارتفاعات شمال غرب از امروز تا پنجشنبه

فارس آماده برگزاری جشن‌های دهه کرامت

سرمقاله سازندگی/ توافقی برای ایران

کیهان: آقای کری! ایران گوشه رینگ نیست، آمریکا در حال فروپاشی است

مواضع مالیخولیایی ترامپ درباره مذاکره

سویه های جدید کرونا نگران کننده نیستند!

نخستین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

وعده ساخت 300 هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی 3 ساله

تولید 5.7 میلیون مگاوات ساعت برق در نیروگاه خلیج فارس

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار| 3 پرواز لغو شد

سینما بهمن قزوین با چهره‌ای نوین بازگشایی شد

فروش فوری بهمن موتور آغاز شد + شرایط

راز 25 ساله قتل زن تنها سر به مهر ماند

طرح معاینه فنی خودروها در شیراز در صورت نیاز تمدید خواهد شد

چهار وزنه بردار جوان فارس در راه رقابت‌های جهانی پرو

سرمقاله هم میهن/ حرف آخر؛ منافع است

اقتصاد و مذاکره؛ بن‌بست نسازیم

علائم بیماری کیسۀ صفرا کدامند؟

زمان شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

مشکلات خیابان امام هادی(ع) آباده از زبان شهروندخبرنگار + فیلم

احتمال بارش برف در این مناطق از کشور

رگبار باران در 23 استان

هواشناسی امروز؛ 26 فروردین| رگبار باران در 23 استان

ایثار در قاب اردوی جهادی شیراز

جزئیات طرح مورد نظر رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس دائمی در غزه

سقف برداشت جدید از خودپردازها اعلام شد

این 23 استان امروز باران را درآغوش خواهند گرفت

23 استان کشور امروز بارانی است

جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس موقت در غزه

برگزیدگان چهارمین جشنواره استانی«افتخار من» معرفی شدند

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 26 فروردین‌ماه

کشف موتورسیکلت‌های میلیاردی قاچاق در لارستان

آغاز مطالعات باستان‌شناسی در بافت تاریخی شیراز

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چه کسانی اقتصاد را شرطی کردند؟

این مغز یک نوع مولتی‌ویتامین محسوب می‌شود

یک سوال از اعضای شورای عالی اشتغال؛ اولین شغلی که خودتون در جوانی مشغول شدید چی بود؟