پیام فارس

آخرين مطالب

رشد 18 درصدی تردد مسافران نوروزی در نیمه نخست تعطیلات نوروز در فارس اجتماعي

رشد 18 درصدی تردد مسافران نوروزی در نیمه نخست تعطیلات نوروز در فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - بازرس ویژه ستاد خدمات سفر استان فارس گفت: تاکنون بیش از دو میلیون پلاک اتومبیل و تردد در استان ثبت شده است که نسبت به سال گذشته 18 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی استانداری استان، سیدمجتبی علوی‌اردکانی اظهار کرد: سرعت متوسط اتومبیل‌ها در نیمه نخست تعطیلات سال‌جاری، 73 کیلومتر در ساعت بوده است که با توجه به اجرای طرح‌های مهم «نه به تصادف» و پویش «شش دانگ برانیم» تنها درصد کمی از رانندگان که حدود پنج درصد هستند، دارای سرعت غیرمجاز بوده‌اند.
وی افزود: بیشترین ترددها در استان فارس در محور شیراز به مرودشت و شیراز به سپیدان صورت گرفته است، همچنین تاکنون بیشترین مسافران ورودی به استان، از استان‌های اصفهان، تهران و مازندران بوده‌اند.
بازرس ویژه ستاد خدمات سفر استان فارس گفت: حدود 28 درصد مسافران یک روز و کمتر از یک روز در استان اقامت داشته‌اند و حدود 72 درصد مسافران بیش از یک روز تا هفت روز در استان اقامت کرده‌اند که این موضوع نشان‌دهنده جذابیت استان فارس به دلیل تنوع جاذبه‌های گردشگری و ارائه خدمات مطلوب به مسافران در استان است که باعث ماندگاری مسافران در استان شده است.
علوی‌اردکانی گفت: تاکنون تعداد حدود یک میلیون و 300 هزار نفر مسافر نوروزی در اقامتگاه‌های رسمی (اماکن تحت نظارت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان) و اقامتگاه‌های غیر رسمی (اقامتگاه‌های تحت نظارت شهرداری و مدارس تحت نظر آموزش و پرورش) اسکان پیدا کرده‌اند و با توجه به اینکه حدود 20 درصد از مسافرین نیز میهمان دوستان و اقوام و خویشان هستند و در این اماکن و منازل میزبانان خود اقامت دارند، تاکنون حدود یک میلیون و 600 هزار نفر مسافر استان فارس را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کرده‌اند.
وی افزود: از این تعداد مسافران هم بیش از 430 هزار نفر با بیش از یک میلیون و 300 نفر روز در مدارس و اماکن تحت نظر اداره کل آموزش و پرورش استان اسکان پیدا کرده‌اند که از این نظر هم کمیته اسکان آموزش و پرورش فارس جز برترین ستادهای اسکان در سطح کشور است.
علوی‌اردکانی در مورد تعداد بازدید از اماکن گردشگری و تفریحی استان نیز گفت: در نیمه نخست تعطیلات حدود دو میلیون نفر مسافر از اماکن زیارتی، گردشگری و تاریخی استان بازدید کرده‌اند که پس از حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع)، حافظیه، تخت جمشید، سعدیه، پاسارگاد، مجموعه ارگ کریم خان، باغ ارم، باغ جهان نما، باغ عفیف آباد، نارنجستان قوام، باغ دلگشا، مسجد نصیر الملک، مسجد وکیل، بازار وکیل، خانه زینت‌الملوک و خواجوی کرمانی از جمله اماکنی هستند که بیشترین بازدید کننده را داشته‌اند.
بازرس ویژه و عضو ستاد خدمات سفر استان اظهار کرد: با پایان نیمه نخست تعطیلات نوروزی سال 1404 شاهد افزایش سفرها به استان و تعداد مسافران نوروزی و هم‌وطنانی هستیم که استان فارس و شهر شیراز را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کرده‌اند.
علوی در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان عزیز و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر اعلام کرد با توجه به شروع دور دوم مسافرت‌ها به علت تعطیلات عید سعید فطر، تمام دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر استان تا پایان تعطیلات و روز پانزدهم فروردین آماده و مشغول خدمات‌دهی به مسافران و زائران خواهند بود.
کد خبر 853406

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/940069/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نفتکش استار 1 و وینتگ در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

اولین تصاویر از دو نفتکش توقیف شده توسط سپاه در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت توسط سپاه پاسداران

یک کشته و 7 مصدوم در تصادف 3 دستگاه خودرو در محور بیضا

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت با بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل در خلیج فارس

تصادف شدید پراید و نیسان 4 کشته برجای گذاشت

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات شیراز تعطیل است؟

یک کشته و 9 مصدوم در حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

یک کشته و 9 مصدوم در 2 حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

توقیف دو نفتکش متخلف در آب‌های خلیج فارس توسط سپاه

سپاه پاسدارن دو نفتکش خارجی با 25 خدمه را توقیف کرد | ملیت آنها چیست؟

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه (+عکس)

اقامه نماز عید فطر با حضور گسترده مردم اهل سنت تربت جام

تصاویر دو نفتکش توقیف‌شده در خلیج فارس

نقدی بر روش تعیین آغاز ماه در برخی کشور‌های اسلامی

صدور اطلاعیه سپاه در خصوص توقف 2 نفتکش در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف 95 دستگاه خودرو در جاده جهرم

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

فوری/ توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه