پیام فارس

آخرين مطالب

رهبر معظم انقلاب هر روز به حضرت شاهچراغ(ع) سلام می دهند فرهنگي

رهبر معظم انقلاب هر روز به حضرت شاهچراغ(ع) سلام می دهند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- تولیت حرم شاهچراغ (ع) با اشاره به سفر سال گذشته خود به محضر رهبر معظم انقلاب ،گفت: معظم لَه فرمودند: بنده هر روز خدمت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) سلام می‌دهم.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری شامگاه دوشنبه در دیدار با خدام افتخاری و محافظین حرم شاهچراغ (ع) ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گفت: حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (ع)، به عنوان سوّمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران اسلامی، یک قطب دینی، معنوی، شیعه علوی و اسلام ناب است، که میلیون‌ها دل‌داده اهل‌بیت (ع) به آن توجه دارند و قبله‌گاه آنها می‌باشد.
وی با اشاره به سفر سال گذشته به محضر رهبر معظم انقلاب، ادامه داد:، معظم له فرمودند: بنده هر روز خدمت حضرت احمد بن موسی (ع)، سلام می‌دهم. این موضوع، نشان‌دهنده جایگاه متعالی و خاص این امامزاده واجب التکریم، در نگاه رهبر فرزانه انقلاب است.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) افزود: حال که ما امروز به عنوان خادم اهل‌بیت (ع)، سعادت حضور در این بارگاه منور را داریم، شایسته است قدر این فرصت بی‌بدیل خدمت به زائران و مجاوران حضرت را بدانیم و در راستای خدمت‌رسانی بهتر و تکریم هرچه بیشتر این عزیزان، بکوشیم.
حجت الاسلام کلانتری گفت: زمانی که امام خمینی (ره) در قم درس‌هایی از اخلاق را برگزار می‌کردند، شهید آیت الله مطهری مشتاقانه از تهران جهت شرکت در این کلاس‌ها حضور می‌یافتند، ایشان می‌گفتند که واقعاً این‌طور بود که ما وقتی امروز درس امام (ره) را می‌گرفتیم تا هفته بعد حسابی تحت تأثیر آن درس بودیم که این به دلیل نافذ بودن کلام حضرت امام (ره) بوده است.
وی ادامه داد: تمام تلاش دشمنان و شیاطین عالم این است که افراد مسلمان را از اعتقادات دینی و مکان‌های مذهبی دور کنند و بین آنها اختلاف بیاندازند تا بتوانند از این فضا برای رسیدن به مقاصد و مطامع خصمانه خود استفاده کنند. باید بسیار مراقب باشیم و با سلاح آگاهی، هجمه‌های معاندین را دفع نمائیم.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) افزود: دشمن سعی دارد نسل‌های جدید ما را از انقلاب اسلامی، معارف دین و سنت‌های اصیل ایرانی دور کند و آنها را در یک فضای بدون هوشیاری و بی‌خیالی قرار دهد، تا از این طریق بتواند به نقشه‌های شوم استعماری خود جامه عمل بپوشاند.
حجت الاسلام کلانتری گفت: تمامی آحاد و افراد دغدغه‌مند جامعه وظیفه دارند با جهاد تبیین علمی، در راستای رفع شبهات و آگاهی‌بخشی نسل جوان تلاش کنند. همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است و هر کسی که می‌تواند باید اقدام کند که البته مسئولین در این زمینه بیشتر موظّفند.
وی ادامه داد: آن تبیینی آگاهی‌بخش و تأثیرگذار خواهد بود که مبتنی بر دانش باشد. زمانی که بعضی افراد بدون معارف و اطلاعات به‌روز، قصد دفاع از ارزش‌ها را دارند، نه‌تنها تبیین آن‌ها مؤثر و موفق نیست، بلکه نتیجه عکس خواهد داشت.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) تصریح کرد: ما می‌توانیم در مقابل برنامه‌های جبهه کفر با قدرت وارد میدان بشویم. با همین شبکه خدام افتخاری حرم مطهر، می‌توان کارهای بزرگی در شهر شیراز انجام داد. اینگونه نیست که برای فرهنگ‌سازی همیشه نیاز به یک ساختار عریض و طویل و یک لشکر عظیم باشد، همین شبکه‌های کوچک مردمی؛ اما قوی، کارشناس، فرصت‌شناس، زمان‌شناس و دشمن‌شناس می‌توانند فعالیت‌های مهمی را انجام دهند و به سامان برسانند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/934059/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

تصادف جاده نی‌ریز - استهبان 6 مصدوم بر جا گذاشت

فرصت ترمیم ایده

روبیوی غمگین کاخ سفید!

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

علائم عفونت ادراری در کودکان

نیازهای کودکان و ضرورت توجه به آن‌ها

فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار: بازار سرمایه ١4٠4 به ١4٠٣ شباهت دارد

ریزش 2 درصدی بورس در شوک استیضاح وزیر اقتصاد

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

رهبر معظم انقلاب هر روز به حضرت شاهچراغ(ع) سلام می دهند

فاتحه وفاق

استیضاح همتی؛ بازی پایداری در زمین تفرقه

فعال اصلاح‌طلب: مجلسی‌ها تیغ به چشم دولت فرو کردند

همتی چرا استیضاح شد؟

یک استاد اقتصاد: «نمایندگان مجلس» عامل اصلی افزایش نرخ ارز هستند

اندیشکده آمریکایی: همه چیز «رئال پولیتیک» نیست!

درمان ورم کلیه جنین در شکم مادر

علت تشنگی بیش از حد کودکان

2 روی سکه برکناری همتی؛ بورس ترسید، دلار اصلاح کرد

سریع ترین روش فروش خودرو در ایران

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: دفاعیه همتی احساسی بود

16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما ذخیره شد

پیش بینی بورس سه شنبه 14 اسفند 1403

چاقوی پسر 18 ساله در گردن دوستش فرود آمد؛ قاتل دستگیر شد

نقاشان دهه نودی شیراز به نمایشگاه «کهن دیار» آمدند

پیام استیضاح؛ نوسان‌گیری بین وفاق و استقلال

نارضایتی از شبه دولت جولانی

مراحل زخم بستر

تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن

حقوق اسفند بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار 14 اسفند 1403

خرید با تخفیف دائمی / مروری بر محصول «برگشت پول» در اپلیکیشن بلو

فشار بازار مسکن افتاد