پیام فارس

آخرين مطالب

آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی ماه رمضان در فارس اجتماعي

آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی ماه رمضان در فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس از آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی در استان خبر داد و گفت: این مرحله توزیع کالابرگ ویژه ماه مبارک رمضان از 10 اسفندماه جاری در فارس اجرایی خواهد شد.
سعید بیاری، سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس عنوان کرد: مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیکی ویژه ماه رمضان در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوارهای یارانه‌بگیر و دهک‌های اول تا هفتم از دهم اسفند آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه یازده قلم کالای اساسی مورد تایید دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در قالب اجرای این طرح بین دهک‌های مشمول توزیع خواهد شد، اظهار کرد: در این مرحله کالابرگ الکترونیکی میزان اعتبار تخصیص یافته به ازای هر فرد یارانه‌بگیر در دهک‌های درآمدی اول تا سوم 500 هزار تومان و به ازای هر فرد یارانه بگیر در دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم 350 هزار تومان تعیین شده است.
بیاری با اشاره به اینکه شهروندان می‌توانند با در نظر گرفتن سقف اعتبار تخصیص به خانوار از فروشگاه‌های عضو طرح اقدام به خرید کنند، گفت: به منظور حفظ حق اختیار در انتخاب و احترام به سلایق متفاوت در سبد مصرفی خانوار، امکان خرید از میان کالاهای متفاوت با برندهای مختلف در این دوره طرح امکان پذیر شده است، به نحوی که ما به التفاوت احتمالی میان قیمت کالاهای انتخابی با قیمت کالاهای مرجع توسط مردم پرداخت می‌شود. 
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس ادامه داد: این امکان نیز فراهم است که مردم بر اساس نیاز خانوار مقدار کمتر یا بیشتری از کالاهای اساسی را به انتخاب خود و تا سقف میزان اعتبار خرید کنند.
وی با اشاره به جدول یازده قلم کالای اساسی در این دوره طرح ملی کالابرگ الکترونیکی افزود: 11 قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات است.
بیاری ادامه داد: متقاضیان استفاده از کالابرگ الکترونیکی می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد شبکه ملی اعتبار (فروشگاه خُرد عضو طرح و فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق ‌کوروش، جانبو، هفت، دیلی‌مارکت، گندم، هایپرفامیلی، وال‌مارکت، محسن، مینومارت، ترقی و فروشگاه‌های اینترنتی اسنپ مارکت و دیجی کالا) نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه متقاضیان برای شناسایی این فروشگاه‌ها می‌توانند به نرم‌افزار کاربردی شما مراجعه و فروشگاه‌های اطراف خود را مشاهده کنند، افزود: شهروندان برای دریافت این نرم افزار می‌توانند به سکوهای بازار، مای‌کت و یا سایت shoma.sfara.ir مراجعه کنند، همچنین از طریق اجرای کد دستوری #1463*500* می‌توانند لینک نصب این نرم‌افزار را دریافت کنند.
بیاری افزود: برای انجام هر تراکنش حداقل 5000 تومان از سوی خریدار باید پرداخت شود تا حداقل مبلغ تراکنش رعایت شده و احراز هویت صورت پذیرد که این مبلغ از سر جمع فاکتور خرید کسر خواهد شد.
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، مشارکت در این طرح و استفاده از این اعتبار را کاملاً اختیاری دانست و گفت: استفاده از اعتبار این دوره طرح کالابرگ الکترونیکی از طریق تمامی کارت‌های بانکی که به نام سرپرست خانوار است امکان پذیر خواهد بود. 
وی در ادامه گفت: در مورد کالاهای مشمول طرح نیز الزامی به خرید از یک نشان تجاری خاص نیست و افراد می‌توانند از گروه کالایی اعلام‌شده و از هر نشان تجاری دلخواه خرید خود را انجام دهند.
بیاری، مدت اجرای طرح را در دو دوره 60 روزه اعلام و اظهار کرد: در پایان دوره اول، اعتبارات مصرف‌نشده خانوارها ذخیره می‌شود اما در صورت مصرف نشدن اعتبار خانوار تا 60 روز پس از شروع دوره دوم طرح، این اعتبار حذف خواهد شد.
وی از اهالی استان فارس درخواست کرد که هرگونه تخلف اعم از کم‌فروشی، گران‌فروشی‌، فروش صوری کالا، فروش اجباری کالا را به بازرسان ادارات صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و ادارات تعزیرات حکومتی و یا ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های محل سکونت خود گزارش کنند.
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس تاکید کرد: گشت‌های نظارتی از ابتدای اجرای طرح تا پایان مرحله دوم طرح با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد بر اجرای آن نظارت خواهند کرد.
وی افزود: مبنای اجرای این طرح دهک‌بندی فعلی و بر اساس یارانه پرداختی مرحله بهمن ماه امسال است و دهک‌های 8، 9 و 10 که مشمول این مرحله از دریافت کالابرگ نشده‌اند نیز در صورت اعتراض می‌توانند اعتراض خود را در سامانه حمایت معیشتی به نشانی hemayat.mcls.gov.ir ثبت کرده و یا با شماره 0216369 تماس حاصل کنند.
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس اظهار کرد: برنامه ریزی و هماهنگی لازم از طریق ستاد کالابرگ الکترونیکی در سطح فارس و شهرستان‌های این استان انجام شده و از فرمانداران و بخشداران درخواست می‌شود که بر اجرای طرح خصوصا در نقاط کمتر برخوردار از جمله روستاها و مناطق عشایری نظارت بیشتری داشته باشند.
بیاری بیان کرد: در این مرحله طرح کالابرگ الکترونیکی غیر از فروشگاه‌های ذکر شده طرف قرارداد، تعاونی‌های مصرف فعال شهری و روستایی نیز مشارکت دارند و سایر متقاضیان که قصد دارند در این طرح مشارکت کنند نیز می‌توانند درخواست خود را طریق برنامه کاربردی شما ( شبکه ملی اعتبار ) ثبت کنند تا بعد از دریافت اطلاعات پذیرندگان توسط شرکت مجری نسبت به اتصال پذیرنده به این طرح اقدام شود.
وی در پایان گفت: اطلاعات و سوالات متداول مشمولین و فروشندگان برای دسترسی عمومی در سایت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس بارگذاری خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/933352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معامله پوتین و ترامپ معطوف به جنگ اوکراین است

یک تحلیلگر: روسیه در جایگاهی نیست که میان تهران و واشنگتن میانجی‌گری کند

روایت «روزنامه دولت» از اما و اگرهای رفع فیلترهای جدید

اعتراف دردسرساز تاج به محکومیت کیفری در برنامه زنده

شیوع بیماری مرموز در کنگو؛ بیش از 50 کشته در پنج هفته

خوب و بدهای تغذیه‌ای سرفه در زمستان

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

احتکار چند هزار تنی سیب زمینی در کشور

پایان لابی دولتی در مدیریت خودروسازان

پیش بینی قیمت طلا و سکه 9 اسفند 1403

پای ثابت دولت در ناامنی سرمایه‌گذاری

علت تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز مشخص شد

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

بیمارستان زینبیه شیراز تخلیه شد

عشایر فارس رنگین‌کمانی از دلاوری‌هاست

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

همان‌ها که برجام را آتش زدند حالا مدعی معیشت مردم شده‌اند!

میانجی روسی

زنگ خطرهای سلامت مردان کدامند؟

افزایش طول عمر با روزه گرفتن

عراق: معافیت تحریمی واردات گاز ایران 18 اسفند به پایان می‌رسد

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403

رئیس راهبری شبکه گاز: مشکلی در شبکه‌ گازرسانی وجود ندارد

انتشار 20هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها

کالابرگ الکترونیک با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی ماه رمضان در فارس

دختران انقلابی داراب در جشن میلاد حضرت رقیه

پرونده بسته مذاکره با آمریکا، پرونده باز FATF در مجمع تشخیص

چرا سفر لاوروف مهم است؟

اتحاد فراآتلانتیکی در تابوت

خطرات مواد شوینده برای ریه

شایع‌ترین علل تنگی نفس

عوامل موثر در تشدید و ایجاد آسم

ستاد تنظیم بازار قیمت سه کالای اساسی را اعلام کرد

تعیین نرخ مصوب برای برنج ایرانی

دستور وزیر جهاد کشاورزی برای تامین روغن

رشد جهشی مصرف گاز بخش خانگی

قیمت انواع سکه دور جدید پیش فروش اعلام شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچم دار افزایش قیمت

نماینده مجلس: امروز تنها پولی که در مقابل دلار ایستاده، ریال ایران است

سفر به ناشناخته‌ها؛  جالب‌ترین تورهای نوروز 1404

آغاز فصل دوم همستر کامبت؛ امیدی به آینده این توکن وجود دارد؟

نشست تخصصی هم‌اندیشی معاونت تعاون و امور اجتماعی در خصوص ارائه خدمات دیجیتال برگزار شد

یورش تانک‌های اسرائیلی به جنین

شطرنج روسی

علائم هشدار دهنده سرطان ریه