پیام فارس

آخرين مطالب

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت اقتصادي

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن، بیش از 182 میلیارد متر مکعب گاز برای مصارف داخلی از مجتمع گاز پارس جنوبی به خط سراسری ارسال شده است.
حسن اسعدی اظهار کرد: پروژه‌های کاهش انتشار گازهای مشعل و کاهش دی‌اکسید گوگرد براساس مصوبه هیات وزیران در قالب سه پروژه به مجتمع گاز پارس جنوبی ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: پروژه کوتاه‌مدت یک ساله در بخش خرید و اجرا در حال انجام است و پالایشگاه‌های اول تا دهم مزایده واگذاری مشعل نیز برگزار و پیمانکار داخلی نیز مشخص شده است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: در سال 1401، کاهش مشعل‌سوزی در 12 پالایشگاه پارس جنوبی با مقدار 8.7 دهم میلیون متر مکعب در روز به ثبت رسیده است.
اسعدی با اشاره به اینکه سهم شرکت ملی گاز ایران از کاهش مشعل‌سوزی 19 درصد کل مشعل‌سوزی در کشور است، تصریح کرد: امید داریم با استفاده از اقدام‌های شاخص و پیاده‌سازی دقیق برنامه‌ها بتوانیم در پایان‌ امسال به عدد 5.3 میلیون متر مکعب کاهش مشعل‌سوزی برسیم و در سال 1404 نیز این مقدار کاهش مشعل‌سوزی در 12 پالایشگاه این مجموعه، به عدد 3 میلیون متر مکعب کاهش روزانه برسد.
افزایش 2 میلیارد متر مکعبی تولید
وی با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت متخصصان و کارکنان سراسر پالایشگاه‌های پارس جنوبی در سال 1403، 2 میلیارد متر مکعب افزایش تولید نسبت به مدت مشابه پارسال به ثبت رسیده است، افزود: این مقدار افزایش تولید معادل 3 روز مصرف کل گاز کشور در فصل زمستان است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی در 3 سال اخیر توانسته در حمایت از ساخت بار اولی‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به نمایندگی از شرکت ملی گاز ایران بالاترین سهم را در واگذاری پروژه‌ها به سازندگان داخلی، ساخت بار اول و دانش‌بنیان‌ها و استفاده از کالاهای سازندگان داخلی را به خود اختصاص بدهد و در مجموعه وزارت نفت در این حوزه پیشرو باشد.
اسعدی با اشاره به هفت محصول مهم و راهبردی مجتمع گاز پارس جنوبی و تولید روزانه بیش از 595 میلیون متر مکعب گاز شیرین بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 182 میلیارد متر مکعب گاز شیرین از سوی پالایشگاه‌های پارس جنوبی به خط سراسری ارسال شده است و در روزهای سرد سال گرمابخش منازل هموطنان عزیزمان بوده است.
وی با بیان اینکه اتان یکی دیگر از محصولات این مجتمع است که حدود 45 درصد از خوراک پتروشیمی‌های مستقر در منطقه پارس جنوبی را تامین‌ می‌کند، گفت: از دیگر محصولات مجتمع گاز پارس جنوبی پروپان و بوتان است که دارای ارزش افزوده بالا برای کشور است و به‌صورت روزانه صادر می‌شود.
تولید روزانه بیش از 710 هزار بشکه میعانات گازی
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی به تولید میعانات گازی از سوی پالایشگاه‌های این مجموعه بزرگ اشاره کرد و افزود: اکنون به‌صورت روزانه بیش از 710 هزار بشکه میعانات گازی در 13 پالایشگاه مجتمع تولید می‌شود که این مقدار تولید،‌ کل خوراک پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و پتروشیمی نوری «برزویه» را تأمین می‌کند.
اسعدی ادامه داد: یکی دیگر از محصولات راهبردی و مهم این مجموعه ماده بودارکننده است که در پالایشگاه اول به دست توانمند کارکنان و متخصصان داخلی ساخته و اکنون راهبری می‌شود.
وی با بیان اینکه واحد تولید محصول بودارکننده گاز طبیعی تنها نمونه موجود در سطح خاورمیانه و از معدود واحدهای تولید ماده بودارکننده در جهان است، اظهار کرد: ماده تولیدشده هم به‌دلیل مصرف در خطوط گازرسانی و با توجه به بحث تحریم، از مواد راهبردی صنعتی است که اکنون با اقدام‌های شاخص و به‌روز تولید این محصول، از انحصار کشورهای دیگر خارج و به دست جوانان شایسته این کشور بومی‌سازی شده است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی تأکید کرد: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی متخصصان پالایشگاه اول و با حمایت‌ها و پیگیری‌های مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، پس از انجام اقدام‌های فنی متعدد، تولید کنونی به حدود 550 تن در سال رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/932678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصرف ملاتونین برای این افراد ممنوع

صعود تورم ماهانه خوراکی به سقف 2 ساله

افزایش چربی سوزی بدن با مصرف این مواد غذایی

ارزبری نوین از ایران؛ سوءاستفاده از کارت های بازرگانی یک بار مصرف

بازار طلا در موقعیت جدید؛ شیوه خرید طلا از سوی مردم تغییر کرد

آربیتراژ؛ سکه دو روی بازارها

فدرالیسم و بحران بی‌دولتی

چای عطری، طبیعی یا مصنوعی؟/ تفاوت چای داخله و خارجه در چیست؟

آسیب‌های روانی؛ التهاب‌زاهایی که کمتر در موردش صحبت می‌شود

این علائم می‌تواند نشانه ابتلا به سرطان روده باشد

دستاورد بزرگ دانشمندان؛ شناسایی پرانرژی‌ترین نوترینو در عالم توسط تلسکوپی زیر دریا!

6 علامت کمبود مواد مغذی در بدن

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

پیش بینی بورس شنبه 4 اسفند 1403

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز

پیش بینی قیمت دلار 4 اسفند 1403

ویلاهای خالی بی‌گاز شدند

الاکلنگ بازی خودرو در شب عید

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

ضعیف نیستیم

در عربستان چه خبر بود؟

اندرو هوبرمن: مصرف مداوم نوشیدنی انرژی‌زا برای مغز خطرناک است

پیدا و پنهان تبلیغات ایمپلنت 30 ثانیه‌ای چیست؟

شکر باز هم کمیاب شد

روایت تجارت نیوز از تاثیر معیشت ناپایدار و فقر در بروز آسیب های اجتماعی

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

گاردین: چرا «هنر معامله» ترامپ روی ایران جواب نمی‌دهد؟

هشدار درباره علائم چشمی مرتبط با بیماری‌های تیروئیدی

مکاتبه بورس با دادستان برای اعلام نظردرباره مجمع ایران‌خودرو

یک کارشناس بازار طلا: پایه پولی کشور باید تقویت شود؛ ارزپاشی راهکار درستی نیست

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد

بالای 40 ساله‌ها به این توصیه‌ها توجه کنند

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت

سیب زمینی 15 درصد ارزان شد

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

تصادف مرگبار در محور خاوران-سروستان با 3 کشته و یک زخمی

نظارت بر قیمت کالای اساسی شدت یابد

روایت رسانه فرانسوی از «تنهایی زلنسکی»

نقش ویروس اپشتین-بار در بروز سرطان پس از پیوند کلیه

باورهای بهداشتی اشتباه؛ از ادرارکردن در حمام تا طولانی مسواک‌زدن!

خروج بیش از 3 همت پول حقیقی در هفته پرتلاطم بورس تهران

صادرات 15 میلیون دلاری چای ایرانی

سهم ملوانان و کولبران در بودجه غیب شد

سایه سنگین رکود بر سر بازار خودرو

کشتی آرای: پیش‌فروش سکه، حباب را ثابت نگه داشت