رنگهای مصنوعی؛ قاتلانی در پوستهای فریبنده
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - ایسنا /قرنها است که رنگهای خوراکی در یک شکل یا اشکال مختلف، در مواد غذایی و داروها استفاده میشود. حساسیتهای پوستی، آلرژی، مشکلات رفتاری و حتی خطر ابتلا به سرطان از اثرات منفی رنگهای خوراکی هستند.
مترجم: محیا ذوالفقاری / گوینده: ثمین همتزاده / تدوینگر: مریم غلامی
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰:۳۸
-
۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/922190/