پیام فارس

آخرين مطالب

در حال به روز رسانی؛

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا «هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه» نیست سیاسی

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا «هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه» نیست
  بزرگنمايي:

پیام فارس - حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش فرمودند: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!

به گزارش خبرگزاری مهر ، همزمان با دهه فجر و در آستانه فرارسیدن سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران با حضرت امام خمینی (ره) در 19 بهمن سال 1357، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (جمعه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.


رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند: اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ این‌جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل می‌شود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمی‌شود. دلیل؟ تجربه!
ایشان افزودند: ما در دهه 90 نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهده‌ای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهده‌ای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره می‌کند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از اینکه او بیاید هم همان‌هایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریم‌های آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریم‌های آمریکا؛ تحریم‌های آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکره‌ای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تاکید کردند: خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقص‌هایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
اگر آمریکایی‌ها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد
فرمانده کل قوا، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش فرمودند: آمریکایی‌ها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر می‌دهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچ‌گونه واقعیتی ندارد. درباره‌ی ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند، اظهار نظر می‌کنند، تهدید می‌کنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی می‌کنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد بدون تردید.
ایشان خاطرنشان کردند: این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفه‌ای است که بر عهده ما است. امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایف‌مان موفق بدارد.
مشکلاتی در داخل داریم که راه حل آن عامل داخلی است
رهبر انقلاب فرمودند: ما البته مشکلاتی داریم در داخل؛ کسی منکر وجود مشکلات نیست. در معیشت، تقریباً اغلب قشرهای مردم ابتلائاتی دارند، مشکلاتی دارند لکن آن چیزی که این مشکلات را برطرف می‌کند عامل داخلی است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: عامل داخلی عبارت است از همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد؛ یعنی همین چیزی که در راهپیمایی ان‌شاءالله ملاحظه خواهید کرد اتحاد مردم را. راهنمایی 22 بهمن هر سال مظهر اتحاد ملی است در کشور ما. ملت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر؛ این است که مشکلات ما را برطرف می‌کند.
ایشان افزودند: مسئولان مشغول‌اند، بحمدلله کارهایی دارند می‌کنند و بنده بسیار امیدوار هستم که بتوانند، همین دولت محترم بتواند مشکلات معیشتی مردم را لااقل کم کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/921626/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خوش‌بوکننده هوا برای سلامتی خطر دارد/ آیا می‌توان بطور طبیعی بو زدایی کرد؟

تحویل روزانه گازوئیل به نیروگاه‌ها به 51 میلیون لیتر رسید

بدهی 51 همتی مشترکان بدحساب‌ به صنعت برق!

استقرار سامانه یکپارچه سوخت در تمام نیروگاه‌ها تا 18 ماه آینده

عبور از روزهای سخت و دلجویی رییس‌جمهور از وزیر نیرو

هزینه سبد معیشت کارگران 40 میلیون تومان اعلام شد

ولوو: فروش خودرو در سال 2025 کاهش می‌یابد

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات فردا شنبه 20 بهمن 1403 / کدام مدارس و ادارات 20 بهمن 1403 تعطیل شد؟

موضع دمشق به تداوم حضور نظامی روسیه در سوریه

مدارس گیلان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس رشت فردا شنبه بیستم بهمن 1403

دشمن در تلاش برای منفی جلوه‌دادن انقلاب اسلامی و حاکمیت آن است

پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز جمعه 19 بهمن از تلویزیون و پخش آنلاین

مدارس و ادارات این استان شنبه (20 بهمن) تعطیل شد

تجربه برجام می‌گوید مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند

مجموعه عکس‌/ زنان در راهپیمایی‌های بهمن 57

وضو گرفتن و نحوه آن در کجای قرآن آمده؟

مدارس لرستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس خرم‌آباد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

سقوط خودرو به کانال آب در جاده خاوران

جدیدترین جدول قیمت طلا امروز جمعه 19 بهمن 1403/ افزایش قیمت طلا

کنسرت محمد اصفهانی در کرمان لغو شد

مدارس مازندران فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس ساری فردا شنبه بیستم بهمن 1403

راهپیمایی 22 بهمن نماد حضور مردم در دفاع از عزت و اقتدار ایران اسلامی است

امروز آخرین مهلت ثبت نام آزمون زبان MSRT در بهمن 1403

اطلاعیه فوری تعطیلی شنبه 20 بهمن/ مدارس تهران و مازندران غیرحضوری شد؟

مدارس مرکزی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس اراک فردا شنبه بیستم بهمن 1403

قیمت سکه و طلا امروز جمعه 19 بهمن

قیمت لباسشویی امروز 19 بهمن 1403

برنامه سینماهای اصفهان، امروز، جمعه 19 بهمن + اکران «هفتاد سی» در اصفهان و قیمت بلیت

مدارس هرمزگان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس بندرعباس فردا شنبه بیستم بهمن 1403

جدول جدید قیمت دلار آزاد و دیگر ارزها امروز جمعه 19 بهمن ماه 1403 | آخرین وضعیت ارزها در این هفته

قیمت دلار امروز جمعه 19 بهمن

قیمت سکه و طلا امروز جمعه 19 بهمن؛ تغییر باورنکردنی قیمت سکه

صدیقی: ملت ایران 22 بهمن به تهدیدهای آمریکا پاسخ می‌دهد

فوری/ ارومیه فردا 20 بهمن تعطیل شد

زمان پخش سریال آبان + داستان و اسامی بازیگران

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد

هزار میلیارد تومان برای احیای مجموعه تاریخی زندیه در شیراز اختصاص یافت

الکتروماد 23 بهمن ماه عرضه اولیه می شود

مدارس همدان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس همدان فردا شنبه بیستم بهمن 1403

رضایت شیرازی‌ها از اکران‌های چهارمین شب جشنواره فیلم فجر

ضرورت حضور جانانه و باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن

ثبت نام داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای در تبریز تا 24 بهمن

جدول خاموشی برق شیراز فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق فارس فردا شنبه 20 بهمن 1403

مدارس یزد فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس یزد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

انس و الفت با قرآن کریم آرامش را به زندگی افراد هدیه می‌دهد

رهبر معظم انقلاب: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست... دلیل؟ تجربه! / مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد/ با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد + فیلم

تصادف مرگبار تریلی با 2 پراید با 5 کشته

تهران از امروز تا یکشنبه سرد و یخبندان می شود

جدول خاموشی برق تهران فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 20 بهمن 1403

زمان واریز یارانه بهمن مشخص شد