پیام فارس

آخرين مطالب

دشمن در تلاش برای منفی جلوه‌دادن انقلاب اسلامی و حاکمیت آن است گفتگو

دشمن در تلاش برای منفی جلوه‌دادن انقلاب اسلامی و حاکمیت آن است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا مامد کلشی‌نژاد در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل‌سنت ارومیه، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و با تبریک اعیاد شعبانیه و با اشاره به دهه فجر اظهار داشت: بی‌شک دستاوردهای انقلاب اسلامی در 46 سال گذشته بی‌شمار بوده و پیش از انقلاب اسلامی کشورمان دارای استقلال فکری نبوده و پیشرفت چندانی در هیچ حوزه‌ای نداشت اما به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، در این سال‌ها شاهد رشد و پیشرفت علمی، نظامی و اقتصادی در کشور بوده و افتخارات بسیاری کسب کرده است.
وی بیان کرد: پهلوی، واردکننده پزشک و متخصص به کشور بوده و حتی برای تعمیر ماشین‌آلات کارخانه‌ها نیز تکنسین وارد می‌شد و بنابراین کوچکترین حرکت اقتصادی کشورمان نیز وابسته به خارج از کشور بود این در حالی است که با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها شاهد رشد و توسعه در کشور هستیم.
امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: علاوه بر آن در زمان شاهنشاهی هیچ نیروی اهل‌سنت در سیستم مدیریتی و دولتی وجود نداشت اما امروز شاهد حضور این قشر در نیروهای نظامی، انتظامی، قضایی و اجرایی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، خوشبختانه در زمینه‌های مختلف، خداوند متعال نعمت انقلاب اسلامی را به کشورمان داد تا توانستیم از تمام ظرفیت‌ها استفاده کرده و به رشد و توسعه و بالندگی برسیم.
ماموستا کلشی‌نژاد در ادامه با اشاره به معیارهای انتخاب دوست اظهار داشت: بی‌تردید مسئله مهمی است که با چه کسی عمر خود را صرف می‌کنیم و از سوی دیگر رسانه‌ها همانند دوستان نیز روی اخلاق، فکر، توانمندی‌های انسان تاثیر می‌گذارند و حتی آفات آن می‌تواند از برخی دوستان فیزیکی بالا باشد چون بعضا حقیقت را وارونه جلوه داده و جای ظالم و مظلوم را تغییر می‌دهند.
وی افزود: هم‌اکنون شرایطی وجود دارد که رسانه‌های صهیونیستی در مسئله غزه سعی دارند که خود را حق جلوه داده و غزه را در مسئله طوفان‌الاقصی مظلوم جلوه دهند بنابراین باید در انتخاب دوست و زمان و زمینی که به عنوان دوست و یار انتخاب می‌کنیم مراقب باشیم.
امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: دشمن همواره تلاش کرده تا انقلاب و حاکمیت آن را منفی جلوه داده و اینکه القاء کند که نمی‌توانید با دنیا تعامل داشته باشید در حالی که تلاش انقلاب و ملت این بوده که با همه به صورت انسانی رفتار کند بدون اینکه به کسی تجاوز داشته باشد.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با خود انسانیت و عدالت آورد و بنابراین شاهد پیشرفت و توسعه روزافزون کشورمان در تمامی زمینه‌ها هستیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/921877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا ترامپ به‌دنبال توافقی جدید با ایران است؟

اصلی‌ترین خاصیت کندر را بشناسید

آیا ابتلا به "ADHD" در طول عمر افراد نقش دارد؟

تولید 863 میلیون متر مکعب گاز شیرین در روز گذشته

سازمان امور مالیاتی: اضافه برداشت مالیاتی از حقوق، برگشت داده می‌شود

مدیرعامل ایران خودرو خداحافظی کرد

هزینه ماهانه زندگی کارگران چند؟

کدام مدارس کردستان فردا شنبه 20 بهمن تعطیل است؟

دعوت وزیر ورزش و جوانان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

22 بهمن احیاگر حرکت دینی مردم و منکوب کننده نقشه‌های شوم دشمنان اسلام

در جشن روز نیمه شعبان کاری تمدن سازانه را رقم خواهیم زد

حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ محکمی به دشمنان است

ترکیب رسمی استقلال برای بازی با مس رفسنجان جمعه 19 بهمن

اخبار پیش بینی آب و هوا یزد فردا | پیش بینی هواشناسی یزد فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403

حضور در راهپیمایی 22 بهمن تکلیف شرعی و ملی است

خدمت‌گزاری به مردم در هر جایگاهی موجبات سربلندی نظام را فراهم خواهد کرد

آفتاب نو گردی| راز درگیری مربی استقلال با مهاجم پرسپولیس فاش شد/ علی علیپور از فرهاد مجیدی چه می خواست؟

بارش برف امروز در اصفهان بهمن 1403 + فیلم

حضور در راهپیمایی 22 بهمن نشان اراده ملت در مقابل تهدیدات دشمنان است

تیپ و استایل مریلا زارعی در جشنواره بین المللی فیلم فجر + تصاویر

کد ویدئوهای بازی تپ سواپ شنبه 20 بهمن 1403

هشدار یخبندان و افت شدید دما؛ با اوج‌گیری مصرف گاز موج تعطیلی در راه؟

تعطیلی مدارس فردا 20 بهمن 1403/ مدارس کدام استان‌ها و شهرها شنبه تعطیل است

پیش بینی آب و هوا البرز فردا | اخبار فوری پیش بینی هواشناسی البرز فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403

کاهش دمای هوای تهران/ بارش برف و کولاک در راه است

وضعیت باورنکردنی هوای خوزستان امروز 19 بهمن 1403 + فیلم

برای حفظ انقلاب، عمل جهادی لازم است

مشکلات ملوانان و لنج‌داران حل شود

وقوع حادثه ناگوار برای کارگر نانوایی تا یک کشته بر اثر انحراف خودرو

ظریف: هیچکس به اندازه ما برای برادران و خواهران سنی خود در فلسطین فداکاری نکرده است

ارتش غیور و عزتمند ایران در هر عرصه‌ای غوغا می‌کند

جدول خاموشی برق مشهد فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق خراسان رضوی فردا شنبه 20 بهمن 1403

امام جمعه اردستان: مردم با وجود تمام مشکلات در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت

جشن سالگرد انقلاب هم مثل خود انقلاب، یک پدیده بی‌نظیر است

ملت پاسخ یاوه‌گویی‌های ترامپ را 22 بهمن می‌دهند

زمان آخرین مهلت شرکت در حراج شمش طلا مشخص شد

پیش بینی آب و هوا فارس فردا | پیش بینی هواشناسی فارس فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی شیراز

امام با حمایت مردم و شبکه سازی مردمی جنگ را مدیریت کرد

دعوت نماینده ولی فقیه در کاشان از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

22 بهمن مردمی‌ترین حسن وفاق در کشور است

راهپیمایی 22 بهمن رویدادی برای تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا است

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات لرستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 / کدام مدارس و ادارات خرم آباد و لرستان 20 بهمن 1403 تعطیل شد؟

جدول خاموشی برق کرمان فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق کرمان فردا شنبه 20 بهمن 1403

اجرای تصمیم جنجالی داروخانه‌ها برای دارو از روز 20 بهمن ماه

فوری / ادارات و مدارس خوزستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟

آخرین مهلت شرکت در حراج شمش طلا

مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن حضور متعهدانه خواهند داشت

حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان دهنده اتحاد ملت ایران در برابر دشمنان است

حجم معاملات در بازار ارز تجاری؛ 115 میلیون دلار در 18 بهمن ماه

مشکلات حقوقی و قضایی واحدهای صنعتی لرستان پیگیری شود