پیام فارس

آخرين مطالب

20 هزار واحد نهضت ملی مسکن فارس در دست ساخت است گفتگو

20 هزار واحد نهضت ملی مسکن فارس در دست ساخت است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم / مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس، گفت: اکنون عملیات اجرایی 20 هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط این اداره‌کل در حال عملیات اجرایی است.
سید علیرضا حمیدی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس در حاشیه بازدید مدیرعامل بنیاد مسکن از پروژه نهضت ملی مسکن نشاط در شیراز اظهار داشت: بیشترین واحد‌های نهضت ملی مسکن کشور مربوط به فارس است که برای درصد بسیار زیادی از متقاضیان این طرح، اداره کل راه و شهرسازی زمین تامین کرده است.
وی با اشاره به رتبه نخست فارس در کشور در بخش تامین زمین، عنوان کرد: بنیاد مسکن استان نیز به عنوان کارگزار راه و شهرسازی، اجرای 27 هزار واحد را در دستور کار خود قرار داده و برای 24 هزار واحد پروانه گرفته است که اکثر آنها بنیاد ساز است. اکنون عملیات اجرایی 20 هزار واحد در حال ساخت است، اما از این میزان تنها برای 11 هزار واحد تسهیلات ارائه شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس اضافه کرد: 32 هزار متقاضی مسکن روستایی نیز تعهد بنیاد مسکن فارس در طرح نهضت ملی مسکن است که برای 26 هزار واحد عقد قرارداد با بانک‌ها انجام شده است.
حمیدی خاطرنشان کرد: میزان تسهیلات فعلی به واحد‌های روستایی 350 میلیون تومان با بازپرداخت 20 ساله است که احتمالا به 400 میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با گشایش‌های انجام شده، نرخ رشد پیشرفت فیزیکی در فارس به میزان قابل قبولی برسد.
مدیرکل بنیاد مسکن فارس همچنین تصریح کرد: نگرانی همه این است که مردم آمده‌اند و کار را شروع کرده‌اند و حالا نیازمند تسهیلات بانکی هستند، لذا هدایت همه تسهیلات این طرح به سمت بانک مسکن درخواست ما هست.
حمیدی تاکید کرد: استان فارس به دلیل تعداد زیاد واحد‌های نهضت ملی مسکن باید ویژه دیده شود.
وی ادامه داد: بخشنامه‌ای در شورای عالی مسکن مبنی بر اینکه تسهیلات پروژه‌ها در سه قسط واریز شود و پایان سفت کاری برای فرآیند اقدامات شهرداری پیش بینی شود، صادر شده که اگر این مهم اجرایی شود واحد‌ها با رشد خوبی به نقطه پایان می‌رسند.
مدیرکل بنیاد مسکن فارس همچنین عنوان کرد: بانک مسکن نقش بومی سازی مشکلات مسکن را دارد، بنابراین هر گامی که این بانک بردارد، دیگر بانک‌ها هم به تبعیت از آن گام‌هایی اجرایی می‌دارند.
حمیدی تاکید کرد: از آنجا که پروژه‌های مسکن به آورده مردم و بانک بستگی دارد، خواستار آزاد سازی سهم بانک با پیشرفت بیشتر هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: تلاش ما این است که در نخستین سفر هیئت دولت به فارس در آینده 12 هزار و 700 واحد نهضت ملی مسکن را افتتاح کنیم که بخش زیادی از آن روستایی است.
مدیرکل بنیاد مسکن فارس افزود: پیشرفت اجرای طرح نهضت ملی مسکن به دو عامل آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی بستگی دارد که آورده بانکی در ماه‌های گذشته با کندی رو به رو بوده است. در این راستا در جلسات متعدد شورای عالی مسکن این موضوع مطرح شده تا این ناترازی حل شود.
حمیدی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص تسهیلات بنیاد مسکن در بحث واحد‌های آسیب دیده از زلزله هم گفت: ما سه فرآیند را در این باره دنبال می‌کنیم که نخستین آن پیشگیری است که بنیاد مسکن با مقاوم سازی 70 درصدی روستاها، درصد آسیب حاصل از زلزله را در فارس کاهش داده است. در گام دوم تشکیل تیم هدایتی و نظارتی است برای گزارش میزان خسارت و در گام سوم هم تسهیلات اختصاصی به واحد‌های آسیب دیده از زلزله اعطا می‌شود وام‌های 400 میلیونی با بازپرداخت 20 ساله، وام‌های بلاعوض 15 میلیونی معیشتی، بلاعوض 80 میلیونی و بلاعوض اسکان.
وی در خاتمه سخنانش یادآور شد: سالانه به صورت میانگین 15 هزار واحد روستایی در فارس مقاوم‌سازی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/920973/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستکش مخملی به دست ترامپ

فشار حداکثری؛ کاتالیزور توافق؟

ترامپلماسی

نوشیدن آب سرد ممنوع!

چند راهکار طلایی برای خود مراقبتی

بانک‌ها در پرداخت وام‌های خرد سخت‌گیری نکنند

ارزش روز سهام عدالت

بورس در بزنگاه تصمیمات کلان

محصولات مدرن گروه زم (ZEM) ترکیبی از زیبایی و عملکرد فوق‌العاده؛ استفاده از لوستر و چراغ سقفی چه تاثیری در دکوراسیون دارد؟

صیدی: بورس 100 میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست

پیش بینی هواشناسی گلستان فردا | پیش بینی آب و هوا گلستان فردا 19 بهمن ماه 1403 + هواشناسی گرگان

آب خلیج فارس قبل از تابستان ١٤٠٤ به شهر کرمان می‌رسد

زمستان به کشور بازگشت/ کاهش محسوس دما در 19 استان

لزوم تسریع در بهسازی جاده کرمانشاه به فیروزآباد

آخرین اخبار پیش بینی هواشناسی تهران فردا | پیش بینی آب و هوا تهران فردا 19 بهمن ماه 1403

جلوه های زیبای بارش برف در نورآباد+فیلم

قتل خونین پسر 21 ساله با ضربات چاقوی دوست 18 ساله‌اش

پیش‌بینی وضعیت هوا تا 5 روز آینده/ بارش سنگین برف در این نقاط

انتصاب سرپرستان فرمانداری‌های مازندران به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود

حضور در راهپیمایی 22 بهمن، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

دعوت شهروند هرمزگانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن+فیلم

فرنگی‌کاران ملی پوش در اردوی تیم ملی به خط می‌شوند

بهره برداری از 6 پروژه آموزشی و پرورشی در لارستان فارس با حضور وزیر آموزش و پرورش

خبر بد دولت برای متقاضیان مسکن ملی امروز 18 بهمن/ این گروه از دارندگان مسکن ملی حذف می‌شوند + جزییات

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران

ورزشکاران صدرا را دریابید

نشست جامعه روحانیت شیراز در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد

رزمایش هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران در کازرون برگزار شد + تصاویر

رشد صادرات کالاهای ایران به این کشور حاشیه خلیج فارس

لیست قیمت یخچال‌ال‌جی امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403 در بازار

ارزش روز سهام عدالت امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403

جدیدترین قیمت جدید برنج، روغن، حبوبات و گوشت اعلام شد 18 بهمن 1403 + جدول

جدیدترین قیمت تخم مرغ در بازار؛ 18 بهمن 1403

تقویم نجومی جمعه 19 بهمن 1403 / ساعات سعد و نحس جمعه 19 بهمن 1403

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 18 بهمن؛ جدول نرخ‌های ارز بازار رسمی

ارتباطات نامتعارف فضای مجازی بسترساز وقوع جرم است

نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

ایران خودرو؛ نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

سفرای کشورها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به رئیس جمهور ایران تبریک گفتند

کدام خوانندگان در جشنواره موسیقی فجر اجرا می‌کنند؟ +عکس

استقرار هوای سرد در بیشتر مناطق کشور

قاتل خواننده کرمانشاهی دستگیر شد

95 درصد مدارس گراش خیّرساز است

سنت‌شکنی ترامپ در برابر تهران

سرمقاله سازندگی/ تصمیم ترامپ

سردرد ناشی از عیوب انکساری چشم

چندبار در سال مجاز به اهدای خون هستیم؟

رشد 12 درصدی حباب سکه در معاملات امروز

سود یکساله کشاورز کمتر از 30 درصد؛ سود یک‌شبه مغازه‌دار 120 درصد!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر: کسی پس‌اندازی ندارد که بخواهد طلا بخرد؛ استفاده از سرویس نقره برای ازدواج