پیام فارس

آخرين مطالب

95 درصد مدارس گراش خیرساز است اجتماعي

95 درصد مدارس گراش خیرساز است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به ویژگی های منحصر به فرد گراش، انتظار می‌رود، کیفیت آموزشی در این شهرستان از سوی فرهنگیان ارتقا یابد و به عنوان پایلوت فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی کشور انتخاب شود.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در دیدار با خیران مدرسه‌ساز گراش، اظهار کرد: گراش دارالمنفقین و دیار سخاوتمندان است و این ویژگی را در کمتر جایی از کشور مشاهده می کنیم.
وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز دارای اندیشه‌های بلند و الگوهای جامعه هستند افزود: این گروه، اینده ایران اسلامی را می‌سازند.
وزیر آموزش و پرورش بااشاره به شرایط خاص گراش در زمینه فضای آموزشی، ادامه داد: مدیران و معلمان از ارکانی هستند که می‌توانند در تعلیم و تربیت تحول ایجاد کنند.
کاظمی از پیگیری مطالبات فرهنگیان جنوب فارس خبر داد و گفت: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان خواهران در شهر گراش در دستور کار قرار می گیرد.
محمدعلی فرجی افزود: بیش از 95 درصد مدارس گراش خیر ساز است و هیچ موردی مدارس سنگی و کانکسی در این شهرستان وجود ندارد.
95 درصد مدارس فارس خیرساز است
مدیر آموزش و پرورش گراش در ادامه این مراسم گفت: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان ویژه خواهران در گراش از مطالبات مردم این شهرستان است و هم اکنون نیز دو ساختمان آماده داریم که می توانیم در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا دانشگاه فرهنگیان ایجاد شود.
محمدعلی فرجی افزود: بیش از 95 درصد مدارس گراش خیر ساز است و هیچ موردی مدارس سنگی و کانکسی در این شهرستان وجود ندارد.
امام جمعه گراش نیز در این گردهمایی اظهار کرد: شهرستان گراش شهرمحبان امیرالمومنین (ع) است.
حجت‌الاسلام سید محمد باقر بخشایش پور گفت: سن برخی از خیران گراش کمتر از 40 سال است و این شاخصه در کشور کم نظیر است.
او عنوان کرد: خیران این شهر علاوه بر مدرسه، مسجد، درمانگاه و حتی پارک می سازند و با اینکه بسیاری از آنها در خارج کشور زندگی می‌کنند، امادست از کار خیر و سخاوت در شهر خود برنداشته‌اند.
فرماندار شهرستان گراش نیز گفت: 110 مسجد، حسینیه، مراکز درمانی و آموزشی این شهر مزین به نام امیرالمومنین است و این نشان از وجود محبان مولی الموحدین (ع) در گراش است.
محمود طاهرزاده با اشاره به خیرساز بودن بیش از 95 درصد مدارس گراش، بیان کرد: خواستار همکاری ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس با خیرین درتجهیز مدارس و جذب نیروی انسانی بومی هستیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان گراش نیز در این مراسم گفت: این شهرمامن خیران است و یکی از شیرین ترین اعمال انجام کار خیر است.
ابراهیم مهرورزی افزود: احداث مجتمع خوابگاهی ویژه معلمان غیر بومی امری ضروری است که انتظار می رود دولت در این خصوص مساعدت کند.
وی ادامه داد: رفع موانع مسیر ساخت و سازهای بناهای خیر ساز از مطالبات مردم این شهرستان است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/920972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستکش مخملی به دست ترامپ

فشار حداکثری؛ کاتالیزور توافق؟

ترامپلماسی

نوشیدن آب سرد ممنوع!

چند راهکار طلایی برای خود مراقبتی

بانک‌ها در پرداخت وام‌های خرد سخت‌گیری نکنند

ارزش روز سهام عدالت

بورس در بزنگاه تصمیمات کلان

محصولات مدرن گروه زم (ZEM) ترکیبی از زیبایی و عملکرد فوق‌العاده؛ استفاده از لوستر و چراغ سقفی چه تاثیری در دکوراسیون دارد؟

صیدی: بورس 100 میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست

پیش بینی هواشناسی گلستان فردا | پیش بینی آب و هوا گلستان فردا 19 بهمن ماه 1403 + هواشناسی گرگان

آب خلیج فارس قبل از تابستان ١٤٠٤ به شهر کرمان می‌رسد

زمستان به کشور بازگشت/ کاهش محسوس دما در 19 استان

لزوم تسریع در بهسازی جاده کرمانشاه به فیروزآباد

آخرین اخبار پیش بینی هواشناسی تهران فردا | پیش بینی آب و هوا تهران فردا 19 بهمن ماه 1403

جلوه های زیبای بارش برف در نورآباد+فیلم

قتل خونین پسر 21 ساله با ضربات چاقوی دوست 18 ساله‌اش

پیش‌بینی وضعیت هوا تا 5 روز آینده/ بارش سنگین برف در این نقاط

انتصاب سرپرستان فرمانداری‌های مازندران به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود

حضور در راهپیمایی 22 بهمن، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

دعوت شهروند هرمزگانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن+فیلم

فرنگی‌کاران ملی پوش در اردوی تیم ملی به خط می‌شوند

بهره برداری از 6 پروژه آموزشی و پرورشی در لارستان فارس با حضور وزیر آموزش و پرورش

خبر بد دولت برای متقاضیان مسکن ملی امروز 18 بهمن/ این گروه از دارندگان مسکن ملی حذف می‌شوند + جزییات

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران

ورزشکاران صدرا را دریابید

نشست جامعه روحانیت شیراز در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد

رزمایش هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران در کازرون برگزار شد + تصاویر

رشد صادرات کالاهای ایران به این کشور حاشیه خلیج فارس

لیست قیمت یخچال‌ال‌جی امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403 در بازار

ارزش روز سهام عدالت امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403

جدیدترین قیمت جدید برنج، روغن، حبوبات و گوشت اعلام شد 18 بهمن 1403 + جدول

جدیدترین قیمت تخم مرغ در بازار؛ 18 بهمن 1403

تقویم نجومی جمعه 19 بهمن 1403 / ساعات سعد و نحس جمعه 19 بهمن 1403

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 18 بهمن؛ جدول نرخ‌های ارز بازار رسمی

ارتباطات نامتعارف فضای مجازی بسترساز وقوع جرم است

نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

ایران خودرو؛ نماد حسرت و عقب‌ماندگی به افتخار ملی تبدیل می‌شود؟

سفرای کشورها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به رئیس جمهور ایران تبریک گفتند

کدام خوانندگان در جشنواره موسیقی فجر اجرا می‌کنند؟ +عکس

استقرار هوای سرد در بیشتر مناطق کشور

قاتل خواننده کرمانشاهی دستگیر شد

95 درصد مدارس گراش خیّرساز است

سنت‌شکنی ترامپ در برابر تهران

سرمقاله سازندگی/ تصمیم ترامپ

سردرد ناشی از عیوب انکساری چشم

چندبار در سال مجاز به اهدای خون هستیم؟

رشد 12 درصدی حباب سکه در معاملات امروز

سود یکساله کشاورز کمتر از 30 درصد؛ سود یک‌شبه مغازه‌دار 120 درصد!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر: کسی پس‌اندازی ندارد که بخواهد طلا بخرد؛ استفاده از سرویس نقره برای ازدواج